Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Išsiunčiau foto mainams jau thumbup.gif Tik iškart perspėju,na nepykit,gi pas mane nieko įpatingo archyve nėra,bet tikrai nuoširdžiai rinkau,gal šiek tiek su mintim blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 19, 13:43)

nesupratau???  blink.gif  sumokėjo 10lt ?????

Aga biggrin.gif biggrin.gif Tai pasakiau, kad tiek to:)Ai, bus tu pinigu, bus ir man pamoka.Grazi diena, pavasaris, daug grazaus aplink mane. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 04 19, 13:38)
O as uzsiminiau.Tada apsidaire, pakikeno ir istrauke desimt litu biggrin.gif  biggrin.gif

nu blyn.. nepagarba kokia , liūddna net skaityt sad.gif

Zirze labai patiko tavo auto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 04 19, 14:35)
Dekui visoms uz pagyrimus smile.gif Idedu visa serija pasigrozejimui

Grazu wub.gif

Ale idomiai tas heliosas, idomu kaip atrodytu pvz koks sulinys ar tunelis su juo nufotkintas? Jauciu i tokia nuotrauka ir paziuret baisu butu, kad neikrist lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2011 04 19, 14:34)
Nebuciau atspejus  unsure.gif Bridzita turi buti puckute visa ir su ledu kibiriuku salia dienorascio  unsure.gif

na jin gi ne visad ta ledu kibiriuka nusitverus buvo rolleyes.gif cia butu tikus cigarete ir pelenine, bet nerukau,tokiu dalyju namie neturiu smile.gif

QUOTE(Akasha @ 2011 04 19, 14:35)

Zirze man patinka tavo auto... Tik formatas nestandartinis, gal kvadratu kirpk? smile.gif

bandziau kirpti, bet tada lyg suspausta viskas per daug, taip jau virsugalvi nukapojau

o geriausias bajeris buvo,kai beveik visose foto pultelis - pamirsau paslepti lotuliukas.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 04 19, 14:38)
O as uzsiminiau.Tada apsidaire, pakikeno ir istrauke desimt litu biggrin.gif  biggrin.gif
Jega tavo Bridget.Ir ta veido israiska, ir pirstas:)))

nu normaliai blink.gif doh.gif

aciu, galvojau gal ka del seseliu ant veido pakometuosit, bet gal jie tik man vienai kliuva rolleyes.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 04 19, 14:43)
na kai taip pasakiai tai iškart pagalvojau kad Bridžitos dienoraštis  lotuliukas.gif  thumbup.gif

QUOTE(maija @ 2011 04 19, 14:43)

Zirze - kai tik pamaciau pirma mintis buvo Bridzita Dzouns smile.gif Atspejau  thumbup.gif

na va, sakiau, kad is karto atspesit ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 04 19, 14:48)
Aga biggrin.gif  biggrin.gif Tai pasakiau, kad tiek to:)Ai, bus tu pinigu, bus ir man pamoka.Grazi diena, pavasaris, daug grazaus aplink mane. rolleyes.gif

nu eik tu sau!!!!! doh.gif nu čia tai nepagarba, jau geriau išvis būtų nedavę unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 19, 14:47)
Išsiunčiau foto mainams jau  thumbup.gif Tik iškart perspėju,na nepykit,gi pas mane nieko įpatingo archyve nėra,bet tikrai nuoširdžiai rinkau,gal šiek tiek su mintim  blush2.gif

as siandien nesu spausdinti, jei viskas gerai, r yt issiusiu, velykoms turetu gauti ax.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 04 19, 14:48)

Zirze labai patiko tavo auto  4u.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 04 19, 14:38)
Jega tavo Bridget.Ir ta veido israiska, ir pirstas:)))
Papildyta:

Mir-1, sako kad geras jis labai.

Aaaaa, as irgi sita turiu, bet man nepatinka jo platus kampas... Na man per platus... smile.gif Bet astrumo ji turi mirksiukas.gif

QUOTE(green_tea @ 2011 04 19, 14:49)
Grazu  wub.gif

Ale idomiai tas heliosas, idomu kaip atrodytu pvz koks sulinys ar tunelis su juo nufotkintas? Jauciu i tokia nuotrauka ir paziuret baisu butu, kad neikrist  lotuliukas.gif

Nu va zinok ir man kaikurios fotkes su juo jau taip ziauriai paplautos ir susuktos, kad net akys raibsta... smile.gif Baisu butu i toki tuneli ziuret... smile.gif
Atsakyti
Alabama ką aš žinau, gal sergi ar ką (nu žinau, kad sergi biggrin.gif ), bet po tų 10 Lt apsisukčiau ir manęs nė nematytų. Čia gi pasityčiojimas, o ne nepagarba. Tfū.

O jei iki tiek dasileidai, bent įteikdama nuotraukas pareikšk, kad daugiau į Tave nesikreiptų. Rado durnę, nu jeibogu.

Šiaip aš tave suprantu, aš tik galiu papasakot kaip gyventi reikia. Bet kai pati... Tik aš elgiuosi šitaip, atlieku ką reikia ir dažniausiai po tokio elgesio mano durys uždarytos... O teko daug daug žmonėm padėti. Tiesa, aš daug ir gaunu. Kažkaip netyčia rolleyes.gif matyt ne šiaip sau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 19 balandžio 2011 - 14:03
QUOTE(Akasha @ 2011 04 19, 14:54)
Aaaaa, as irgi sita turiu, bet man nepatinka jo platus kampas... Na man per platus... smile.gif Bet astrumo ji turi  mirksiukas.gif
Nu va zinok ir man kaikurios fotkes su juo jau taip ziauriai paplautos ir susuktos, kad net akys raibsta...  smile.gif Baisu butu i toki tuneli ziuret... smile.gif

Nerandu niekur tokios nuotraukos... Kas ten masiskai heliosus pirko, nueikit nufotkinkit, as paziuret noriu, man idomu va cool.gif

Tiesa, seniai (pries metus kokius) temoj daznai rasdavau issireiskima 'fotografavau su apverstu objektyvu', nu kazkas tokio. Gal kas man paaiskintu, ka tas reiskia? As irgi noriu isverst savo objektyva... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2011 04 19, 15:03)
Tiesa, seniai (pries metus kokius) temoj daznai rasdavau issireiskima 'fotografavau su apverstu objektyvu', nu kazkas tokio. Gal kas man paaiskintu, ka tas reiskia? As irgi noriu isverst savo objektyva...  blush2.gif

As nezinau ar cia tai, bet kaip tik vakar skaitinejau apie makro objektyvus, ziedus ir radau toki straipsni, gal tiks smile.gif
http://www.dpchallen...?TUTORIAL_ID=40 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 19, 13:59)
Alabama ką aš žinau, gal sergi ar ką (nu žinau, kad sergi biggrin.gif ), bet po tų 10 Lt apsisukčiau ir manęs nė nematytų. Čia gi pasityčiojimas, o ne nepagarba. Tfū.

O jei iki tiek dasileidai, bent įteikdama nuotraukas pareikšk, kad daugiau į Tave nesikreiptų. Rado durnę, nu jeibogu.

Šiaip aš tave suprantu, aš tik galiu papasakot kaip gyventi reikia. Bet kai pati...  Tik aš elgiuosi šitaip,  atlieku ką reikia  ir dažniausiai po tokio elgesio mano durys uždarytos...  O teko daug daug žmonėm padėti. Tiesa, aš daug ir gaunu. Kažkaip netyčia  rolleyes.gif  matyt ne šiaip sau  biggrin.gif

O tu manai, as paemiau tuos desimt litu?Nu ne, pasakiau mandagiai, kiek as imu uz fotosesija, pasakiau, kad ta kupiura pasiliktu sau, paemiau vaikus ir nuejau namo.
Nesmagus jausmas.Juolab is zmoniu, kuriais tikrai pasitikejau.
Atsakyti