Išsiunčiau foto mainams jau Tik iškart perspėju,na nepykit,gi pas mane nieko įpatingo archyve nėra,bet tikrai nuoširdžiai rinkau,gal šiek tiek su mintim
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 19, 13:43)
Aga Tai pasakiau, kad tiek to:)Ai, bus tu pinigu, bus ir man pamoka.Grazi diena, pavasaris, daug grazaus aplink mane.
QUOTE(Alabama @ 2011 04 19, 13:38)
nu blyn.. nepagarba kokia , liūddna net skaityt
Zirze labai patiko tavo auto
QUOTE(Akasha @ 2011 04 19, 14:35)
Grazu
Ale idomiai tas heliosas, idomu kaip atrodytu pvz koks sulinys ar tunelis su juo nufotkintas? Jauciu i tokia nuotrauka ir paziuret baisu butu, kad neikrist
QUOTE(green_tea @ 2011 04 19, 14:34)
Nebuciau atspejus Bridzita turi buti puckute visa ir su ledu kibiriuku salia dienorascio
na jin gi ne visad ta ledu kibiriuka nusitverus buvo cia butu tikus cigarete ir pelenine, bet nerukau,tokiu dalyju namie neturiu
QUOTE(Akasha @ 2011 04 19, 14:35)
bandziau kirpti, bet tada lyg suspausta viskas per daug, taip jau virsugalvi nukapojau
o geriausias bajeris buvo,kai beveik visose foto pultelis - pamirsau paslepti
QUOTE(Alabama @ 2011 04 19, 14:38)
O as uzsiminiau.Tada apsidaire, pakikeno ir istrauke desimt litu
Jega tavo Bridget.Ir ta veido israiska, ir pirstas:)))
nu normaliai
aciu, galvojau gal ka del seseliu ant veido pakometuosit, bet gal jie tik man vienai kliuva
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 19, 14:43)
na kai taip pasakiai tai iškart pagalvojau kad Bridžitos dienoraštis
QUOTE(maija @ 2011 04 19, 14:43)
na va, sakiau, kad is karto atspesit
QUOTE(Alabama @ 2011 04 19, 14:48)
Aga Tai pasakiau, kad tiek to:)Ai, bus tu pinigu, bus ir man pamoka.Grazi diena, pavasaris, daug grazaus aplink mane.
nu eik tu sau!!!!! nu čia tai nepagarba, jau geriau išvis būtų nedavę
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 19, 14:47)
Išsiunčiau foto mainams jau Tik iškart perspėju,na nepykit,gi pas mane nieko įpatingo archyve nėra,bet tikrai nuoširdžiai rinkau,gal šiek tiek su mintim
as siandien nesu spausdinti, jei viskas gerai, r yt issiusiu, velykoms turetu gauti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 04 19, 14:48)
aciu
QUOTE(Alabama @ 2011 04 19, 14:38)
O as uzsiminiau.Tada apsidaire, pakikeno ir istrauke desimt litu
Papildyta:
Mir-1, sako kad geras jis labai.
Papildyta:
Mir-1, sako kad geras jis labai.
Aaaaa, as irgi sita turiu, bet man nepatinka jo platus kampas... Na man per platus... Bet astrumo ji turi
QUOTE(green_tea @ 2011 04 19, 14:49)
Grazu
Ale idomiai tas heliosas, idomu kaip atrodytu pvz koks sulinys ar tunelis su juo nufotkintas? Jauciu i tokia nuotrauka ir paziuret baisu butu, kad neikrist
Nu va zinok ir man kaikurios fotkes su juo jau taip ziauriai paplautos ir susuktos, kad net akys raibsta... Baisu butu i toki tuneli ziuret...
Alabama ką aš žinau, gal sergi ar ką (nu žinau, kad sergi ), bet po tų 10 Lt apsisukčiau ir manęs nė nematytų. Čia gi pasityčiojimas, o ne nepagarba. Tfū.
O jei iki tiek dasileidai, bent įteikdama nuotraukas pareikšk, kad daugiau į Tave nesikreiptų. Rado durnę, nu jeibogu.
Šiaip aš tave suprantu, aš tik galiu papasakot kaip gyventi reikia. Bet kai pati... Tik aš elgiuosi šitaip, atlieku ką reikia ir dažniausiai po tokio elgesio mano durys uždarytos... O teko daug daug žmonėm padėti. Tiesa, aš daug ir gaunu. Kažkaip netyčia matyt ne šiaip sau
O jei iki tiek dasileidai, bent įteikdama nuotraukas pareikšk, kad daugiau į Tave nesikreiptų. Rado durnę, nu jeibogu.
Šiaip aš tave suprantu, aš tik galiu papasakot kaip gyventi reikia. Bet kai pati... Tik aš elgiuosi šitaip, atlieku ką reikia ir dažniausiai po tokio elgesio mano durys uždarytos... O teko daug daug žmonėm padėti. Tiesa, aš daug ir gaunu. Kažkaip netyčia matyt ne šiaip sau
QUOTE(Akasha @ 2011 04 19, 14:54)
Aaaaa, as irgi sita turiu, bet man nepatinka jo platus kampas... Na man per platus... Bet astrumo ji turi
Nu va zinok ir man kaikurios fotkes su juo jau taip ziauriai paplautos ir susuktos, kad net akys raibsta... Baisu butu i toki tuneli ziuret...
Nerandu niekur tokios nuotraukos... Kas ten masiskai heliosus pirko, nueikit nufotkinkit, as paziuret noriu, man idomu va
Tiesa, seniai (pries metus kokius) temoj daznai rasdavau issireiskima 'fotografavau su apverstu objektyvu', nu kazkas tokio. Gal kas man paaiskintu, ka tas reiskia? As irgi noriu isverst savo objektyva...
QUOTE(green_tea @ 2011 04 19, 15:03)
Tiesa, seniai (pries metus kokius) temoj daznai rasdavau issireiskima 'fotografavau su apverstu objektyvu', nu kazkas tokio. Gal kas man paaiskintu, ka tas reiskia? As irgi noriu isverst savo objektyva...
As nezinau ar cia tai, bet kaip tik vakar skaitinejau apie makro objektyvus, ziedus ir radau toki straipsni, gal tiks
http://www.dpchallen...?TUTORIAL_ID=40
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 19, 13:59)
Alabama ką aš žinau, gal sergi ar ką (nu žinau, kad sergi ), bet po tų 10 Lt apsisukčiau ir manęs nė nematytų. Čia gi pasityčiojimas, o ne nepagarba. Tfū.
O tu manai, as paemiau tuos desimt litu?Nu ne, pasakiau mandagiai, kiek as imu uz fotosesija, pasakiau, kad ta kupiura pasiliktu sau, paemiau vaikus ir nuejau namo.
Nesmagus jausmas.Juolab is zmoniu, kuriais tikrai pasitikejau.