Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

na, ateinu su auto, ir knygos iliustracija rolleyes.gif
atsiprasau del kokybes nebuvimo, mane tas kitinis jau baigia uzpjaut verysad.gif

manau is karto atspesit kokia tai knyga 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 04 19, 13:13)
Akasha, ir auto, ir mergaitės foto nuostabios. Kaip gražiai susukta. Pasaka.

Alabama, kas apgavo? unsure.gif

Ai, pasibedavosiu:)Draugai vakar paskambino, paprase dukra pafotografuot.jie atvaziuoja i Kauna, mes susitinkam.Viskas tvarkoj, bet siandien skambina ryte ir klausia, kad mergaite bus su draugem, kiek liks skolingi?Pasakiau, susitarem.Po fotosesijos spekit, ar man sumokejo:)))As suprantu ir visada draugus fotografuosiu nemokamai, bet kazkaip ar as tureciau ir nepazystamus zmones uz dyka fotografuot?Dabar sedesiu tvarkysiu nuotraukas kazin kiek laiko, ir vaikai pavargo, ir as persalus.
Na bet cia smulkmena, uztat vaikai pabuvo parke, ir as mylima darba dirbau:)

biggrin.gif

Zirze, Bridžita Džouns biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alabama: 19 balandžio 2011 - 13:25
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 04 18, 18:48)
nu vat, man buvo tokia fotkė, kad idėjų nulis man buvo  blush2.gif aišku čia nepasiteisinimas.. ten termino kaip ir nebuvo.. galvojau šaus vieną dieną į galvą ir padarysiu.. bet laikas taip greit bėga, kad šiandien pasitikrinau, ir pamačiau, kad 2 mėn praėjo  blink.gif  nu tikrai negražiai čia gavosi iš mano pusės.. sad.gif

Už bausmę turėsi dabar visus mus nustebinti savo tęsiniu smile.gif
O kad nebegalėtum išsisukti ar sakyti, kad nepameni nuotraukos, įmečiau į SM groups'ą flirck'e wink.gif Pykstamės su kompu šiandien labai, tai čia negaliu patalpinti.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 04 19, 14:24)
Ai, pasibedavosiu:)

Zirze, Bridžita Džouns biggrin.gif  biggrin.gif

o as buciau uzsiminus ax.gif

tiesiai i desimtuka mirksiukas.gif 4u.gif gal kokiu komentaru turi??
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 04 19, 14:30)

tiesiai i desimtuka mirksiukas.gif  4u.gif gal kokiu komentaru turi??

Nebuciau atspejus unsure.gif Bridzita turi buti puckute visa ir su ledu kibiriuku salia dienorascio unsure.gif
Atsakyti
Dekui visoms uz pagyrimus smile.gif Idedu visa serija pasigrozejimui ..... Pusiau reportazines foto.... Kaikurios jau siek tiek rezisuotos....

QUOTE(Burka @ 2011 04 19, 12:32)
O,as i eilini pasivaiksciojima fotika pasiemiau,nepyragu prifotkinau,ale kelis kadrus ikelsiu blush2.gif

Pirmojoj foto akivaizdziai kazka su spalvom darei.. labai veidukas raudonas...

QUOTE(Alabama @ 2011 04 19, 13:31)
Akasha, nuostabus auto.
Mano Mir irgi susuka taip graziai:)

O koksai miras pas tave? smile.gif Labai jau smalsu pasidare....
Ei neliudek unsure.gif Aisku negrazu, kad taip pasielge... Gi turetu suprasti, kad tai tavo laikas ir t.t.... Tuo labiau, kad klause ir susitaret....
Zinok nebenoreciau tvarkyt foto tavo vietoje...
smile.gif
Zirze man patinka tavo auto... Tik formatas nestandartinis, gal kvadratu kirpk? smile.gif
Atsakyti
Ai, pasibedavosiu:)

Nu tikrai negražiai pasielgė. Negražu iš jų pusės.
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 04 19, 13:30)

tiesiai i desimtuka mirksiukas.gif  4u.gif gal kokiu komentaru turi??

O as uzsiminiau.Tada apsidaire, pakikeno ir istrauke desimt litu biggrin.gif biggrin.gif

Jega tavo Bridget.Ir ta veido israiska, ir pirstas:)))
Papildyta:
QUOTE(Akasha @ 2011 04 19, 13:35)

O koksai miras pas tave? smile.gif Labai jau smalsu pasidare....

Mir-1, sako kad geras jis labai.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 04 19, 13:24)
[color=yellow]Ai, pasibedavosiu:)

tai gal kai fotkes perduosi, tada sumokės? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 04 19, 14:24)

manau is karto atspesit kokia tai knyga 4u.gif

na kai taip pasakiai tai iškart pagalvojau kad Bridžitos dienoraštis lotuliukas.gif thumbup.gif

[color=yellow]Ai, pasibedavosiu:)

nu bliamba,tikrai nefainai gavosi...ech...na bet manau gal vėliau atsiskaitys,na gal tiesiog skubėjo,pamiršo ar kaip? g.gif

Akasha wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2011 04 19, 14:38)
O as uzsiminiau.Tada apsidaire, pakikeno ir istrauke desimt litu biggrin.gif  biggrin.gif
Jega tavo Bridget.Ir ta veido israiska, ir pirstas:)))
Papildyta:

Mir-1, sako kad geras jis labai.

nesupratau??? blink.gif sumokėjo 10lt ?????
Atsakyti
O la la la - o man visai smagus koliazas smile.gif Gavus tokia nuotrauka as turbut buciau kazka su kalediniais burbulais dariusi, o tu taip idomiai sugalvojai smile.gif Saunuole 4u.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 04 19, 09:51)
Patiko koliažas kur vaikučiai į krepšelį žiūri.  Gal pavadinimo kitokio norisi, bet šiaip gražu.

Aciu 4u.gif Man irgi pavadinimas nepatinka, bet nieko geriau nesumasciau blush2.gif

QUOTE(Akasha @ 2011 04 19, 10:45)

Aciu 4u.gif O tavo auto labai labai patiko smile.gif

QUOTE(juratike13 @ 2011 04 19, 10:57)
Maija, labai liuks spalvytes susizaidzia mirksiukas.gif

Aciu, kai gavau nuotrauka, tai pirma mintis buvo, kad jau spalvu tikrai neatitaikysiu smile.gif Bet kazkaip netycia pavyko:)

QUOTE(Rico @ 2011 04 19, 11:18)
Su vaikuciais koliazas patiko,

Aciu 4u.gif

QUOTE(Akasha @ 2011 04 19, 11:33)

Kaip grazu wub.gif As irgi uzsimaniau Helioso biggrin.gif

QUOTE(Burka @ 2011 04 19, 12:32)

Mergyte labai grazi, bet man irgi veidukas per raudonas. Reiketu cia truputi photoshopo smile.gif
O su suniuku, tai gal man butu graziau, jei suo nebutu judesy.

Zirze - kai tik pamaciau pirma mintis buvo Bridzita Dzouns smile.gif Atspejau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2011 04 19, 11:32)

O,as i eilini pasivaiksciojima fotika pasiemiau,nepyragu prifotkinau,ale kelis kadrus ikelsiu blush2.gif

na paprastučiai kadrai asmeniniam albumui blush2.gif tu tikrai gali geriau ax.gif
Atsakyti