Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

o la la la dėkui už komentarus mano auto

QUOTE(Akasha @ 2011 04 19, 09:45)
O as keliu savo auto kritikai smile.gif Labai norejau panasaus auto... ir ilgai isterikavau, kad neturiu didelio veidrodzio, kuri galeciau pasistatyt kur reikia... Tai spjoviau i viska ir dariau su dviem fotkimais apgavyste... vienas ant shtatyvo su taimeriu, o sugedes senukas rankose smile.gif

man patiko, tik kas kliūna fotiko vieta, negražiai uždengia nosyte, slinkčiau jį ar žemyn ar aukštyn ar į dešine ar kairę, oi kiek pusių čia aš surašiau doh.gif , na supratai manau ka norėjau pasakyt smile.gif))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vienintelė: 19 balandžio 2011 - 10:15
Zirze, Paprasta, dekui smile.gif

QUOTE(juratike13 @ 2011 04 19, 10:57)
Laba...

Akasha, labai liuks...man patinka, tik gal noreciau matyt visa nosyte, arba kelciau fotika kiek auksciau...

Zinok fotiko man irgi noretusi auksciau truputeli... nenutaikiau blin... smile.gif Reik man veidrodzio.... smile.gif Juostos gaila tai va is dvieju kadru ti sis geresnis gavosi smile.gif

Arba reiks paaukoti kada visa juosta smile.gif Jau seniai auto nedariau, tai va norejosi atsinaujinti....

Vienintele supratau smile.gif... Jau sakiau, kad ir man noretusi ji paslinkt kazkur smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 19 balandžio 2011 - 10:17
GT - aš tik norėjau parašyt, kad man Tavo rytas toks smagus, toks jaukiai šiltas ir toks, atrodo, savas... patiko, skaniai sužiūrėjau 4u.gif
Atsakyti
Akasha, labai patiko auto.

Eurikaite, graziai plauna. As ne Heliosa turiu, bet irgi suka ratus ax.gif

Green Tea, tiek priskaiciau apie reportaza, noriu draugauti blush2.gif ir pamatyti ax.gif kvieciau draugauti flikre ax.gif

Su vaikuciais koliazas patiko,
su kankoreziu ir raudonplauke idomiai ziurisi, ilgai ziurinejau ax.gif

Pradedu sveikti po vejaraupiu, veluoju koliaza, bet nebuvo jegu niekam unsure.gif i knygu zaidima nesirasau. jei ka sugalvosiu idesiu blush2.gif

Atsakyti
Nu va rodau Helioso 44 Bajeriukus smile.gif...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 04 19, 10:33)

nu bliamba WAU swoon.gif

be to, labai patiko Auto tavo thumbup.gif
Atsakyti
Akasha - ne nu aš tai be žodžių...labai gražus auto ,o ten kur mergaitė su žibutėm nu tikrai jau kad WOW bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 04 19, 08:39)
Ka tik suzinojau, kad turesiu fotografuot draugu dukteri ir dar jos drauge, kuria nesu akyse macius, viskas bus siandien, as busiu su dviems mazais vaikais ir persalus doh.gif  biggrin.gif  biggrin.gif Ir atsisakyt negaliu biggrin.gif

Ai,nesiparink labai,as su 4 aplink besimalanciais drauge su pilvuku pafotkinau,aisku grybu priveliau,bet jau su tavo sugebejimu fotkint,tai nemanau,kad labai trukdys tau vaikai,va,kd persalus,tai nekas,na,bet sveikatytes tau ir sekmes 4u.gif

QUOTE(Akasha @ 2011 04 19, 09:45)
O as keliu savo auto kritikai smile.gif Labai norejau panasaus auto...

labai man patinka,kaip ir visi tavo darbai wub.gif heliosas tai nerealiai ziuriu triukus pavaro blink.gif

O,as i eilini pasivaiksciojima fotika pasiemiau,nepyragu prifotkinau,ale kelis kadrus ikelsiu blush2.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(green_tea @ 2011 04 18, 04:15)
Na štai, pagaminau fotoreportažą "Mano rytas".
Labai norėčiau ir aš susidraugauti bei pamatyti ryto reportažą ax.gif Aš flickr tuo pačiu niku.
QUOTE(Burka @ 2011 04 19, 11:32)
O,as i eilini pasivaiksciojima fotika pasiemiau,nepyragu prifotkinau,ale kelis kadrus ikelsiu blush2.gif
Pirmoj labai veidas mergaitės raudonas, labai erzina, o antroj neapsisprendžiu ar tas išplaukęs šuo trukdo ar ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 04 19, 09:16)

wow kaip graziai susukai ir auto thumbup.gif , o ant kokio fotiko dejai heliosa, nusipirkau adapteri ir i nikon f80 ,reiks ir ant jo isbandyt sukima biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 04 19, 10:33)

user posted image

Akasha, nuostabus auto.
Mano Mir irgi susuka taip graziai:)

Burka:*
Mergytes veidukas paraudes, o suns grazus judesis.

Pavargau kaip suo.Dar ir apgavo doh.gif verysad.gif
Atsakyti
Akasha, ir auto, ir mergaitės foto nuostabios. Kaip gražiai susukta. Pasaka.

Alabama, kas apgavo? unsure.gif
Atsakyti