Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

eurikaite, Refresh - aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 04 18, 18:08)
na negi taip jau nieko doro? vis tiek, jei buvo kazkokia mintis, reiskias yra i ka paziureti rolleyes.gif

Na, Zirze, prisizyzei tongue.gif
Nenorejau kelti nes dar ne visai kas turetu buti..., bet tiek to... rodau geriausia is variantu...
Siaip su vaiku ir prilipdem darbeliu is sisku siam koliazui ir pati pinti bandziau vainika is sisku tongue.gif, bet nepatiko foto, nesiderino...

Taigi koliazas: As irgi pasisiausus blush2.gif

.... + O la la la
user posted image

Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 04 18, 15:47)
gal ir per grieztai pasakysiu, gausiu gal akmenu i kakta smile.gif..bet merginos...kodel tada rasotes i zaidimukus, jei nesat tikros, kad sugebesit padaryti nuotrauka? suprantu tuos atvejus, kai del ligos/isvykos ar dar kokios nelaimes negalima atlikti uzduoties, na bet ...... neatsakingumas cia....ne kas kita....nekalbu apie tuos zaidimus, kur be terminu, kalbu apie tuos, kurie siek tiek ipareigoja rolleyes.gif geda peleda tongue.gif

nu vat, man buvo tokia fotkė, kad idėjų nulis man buvo blush2.gif aišku čia nepasiteisinimas.. ten termino kaip ir nebuvo.. galvojau šaus vieną dieną į galvą ir padarysiu.. bet laikas taip greit bėga, kad šiandien pasitikrinau, ir pamačiau, kad 2 mėn praėjo blink.gif nu tikrai negražiai čia gavosi iš mano pusės.. sad.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 04 18, 18:45)
Taigi koliazas: As irgi pasisiausus blush2.gif

.... + O la la la

biggrin.gif niu jo, foto ne is lengvuju, na bet visada galima perdaryti kai saus ideja geresne mirksiukas.gif ir Flircke pirma pamaciau, nei cia, tai atsivertus tavaji koliaza man sypsena atsirado lupose, nes toks linksmas atrodo smile.gif zinai kas man pirma sauna i galva pamacius pirmaja foto? vysnines spalvos eglutes zaisliukas ax.gif net ir ta pati konkorezi galima nufotografuoti kitaip smile.gif
o jei truksta minciu, cia gi visad rasit kas padeda, Svajone musu, cia ir tau patarimas, dazniau kreipti pagalbos pas kitas ax.gif man idomu kokia buvo pacios foto kai atidavei kazkam nuotrauka koliazu? g.gif ar as tave su kazkuo supainiojau? blush2.gif

na ir baigiam sia tema 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 18 balandžio 2011 - 17:59
QUOTE(Zirzė @ 2011 04 18, 19:55)
biggrin.gif niu jo, foto ne is lengvuju, na bet visada galima perdaryti kai saus ideja geresne mirksiukas.gif ir Flircke pirma pamaciau, nei cia, tai atsivertus tavaji koliaza man sypsena atsirado lupose, nes toks linksmas atrodo smile.gif zinai kas man pirma sauna i galva pamacius pirmaja foto? vysnines spalvos eglutes zaisliukas ax.gif net ir ta pati konkorezi galima nufotografuoti kitaip smile.gif
o jei truksta minciu, cia gi visad rasit kas padeda...

Tai va ir pyniau as Kaledini vainika tongue.gif , nes pirma mintis irgi buvo susijusi su Kalediniais papuosimais...
Dar nepaliksiu sios foto, jei gausis geriau - idesiu dar var..., kad ir po terminu...
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 04 18, 18:07)
Yvette, nu kam tu taip? Aš sakiau jeigu išeina išbraukite mane, bet jeigu neišeina suksiuos iš paskutiniųjų ir būčiau išsisukusi. Dabar tikrai negerai jaučiuosi, eisiu belstis pas fredericą tavo adresiuko.  blush2.gif

Refresh, su tavimi viskas ok. Be rūpesčių būkit sanatorijoje, juk sveikata svarbiau už bet ką kitką.
Buvo dar pasimetusių sąrašiuke kopijuojant.
Viskas išspręsta juk smile.gif

Papildyta:
QUOTE(frederica @ 2011 04 18, 17:42)
Žiūrėk, dar ir suvažiuosim visos pas Tave palėpėn biggrin.gif

lotuliukas.gif aš nebijau. Sąrašą tik padarykit tongue.gif
Tiesa, velykoms žinokit silkių statinė jau rezervuota. Laukiam svečių. Tai jei ką, po švenčių organizuokitės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 04 18, 17:55)
o jei truksta minciu, cia gi visad rasit kas padeda, Svajone musu, cia ir tau patarimas, dazniau kreipti pagalbos pas kitas ax.gif man idomu kokia buvo pacios foto kai atidavei kazkam nuotrauka koliazu? g.gif ar as tave su kazkuo supainiojau? blush2.gif

na ir baigiam sia tema 4u.gif

Šituose naujausiuose koliažuose nežaidžiu, o dar prieš tai buvi šita su plokštelėm, dešinėje http://www.flickr.co...l-smfotografija

o su tuo žaidimu kur nepratesiau grupėse , pagalbos nebepaprašysiu, nes išimta jau fotkė, pagal kurią turėjau daryt, tai iš atminties kažkaip atkapstysiu, nu dzin, pati kalta esu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 04 18, 19:28)

o su tuo žaidimu kur nepratesiau grupėse , pagalbos nebepaprašysiu, nes išimta jau fotkė, pagal kurią turėjau daryt, tai iš atminties kažkaip atkapstysiu, nu dzin, pati kalta esu smile.gif

juk sakiau, pakaks merginos portreto. Nes mergina toje foto tikrai buvo. O koks tas portretas, jau nuo tavęs periklauso
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 04 18, 18:31)
juk sakiau, pakaks merginos portreto. Nes mergina toje foto tikrai buvo. O koks tas portretas, jau nuo tavęs periklauso

nu jo, tikrai smile.gif blyn, neužfiksavau, kad apie portretą sakei doh.gif nu rimtai biggrin.gif ačiū už pagalbą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 04 18, 19:15)
Refresh, su tavimi viskas ok. Be rūpesčių būkit sanatorijoje, juk sveikata svarbiau už bet ką kitką.
Buvo dar pasimetusių sąrašiuke kopijuojant.
Viskas išspręsta juk  smile.gif

Tikiuosi nepridariau bėdų, tikrai. blush2.gif
Atsakyti
o dar man toks klausimas,mainuose pasirašyti kas siunčia foto? ar palikti paslaptyje? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Refresh @ 2011 04 18, 21:19)
Tikiuosi nepridariau bėdų, tikrai.  blush2.gif

nepridarei, tikrai. Ilsėkit smile.gif

Kikirike, žinoma pasirašyk smile.gif
Atsakyti