Jo, sm, aš tikrai žinau, kad man labai reikia kokybiško stovo, nes turiu ne patį blogiausią, bet man nuo jo galvą skauda. Bet pinigų gaila.Kita vertus - vis vien praėsi, o čia daiktas yra...
Koks aš keistas organizmas, parašinėju ir nusprendžiu. Vis tik reikia, ne vienadienis pirkinys, nepritaupysi... Tik palauksiu atsakymo, nuolaidos paprašiau
Akasha, man labai dailu juosta gėėėris, Tau tinka tikrai labai labai
kristukass, šaunuolė, man patiko Tavo sesija ir brumbrumai fashion magazine () sesija patiko.
heh smagu, kad įstrigo nuotraukos
o aš lyg ir turėčiau per Velykas gaut savo 50tuką, bo kit'inis stiklas tikrai tamsokas ir aštrumo jam trūksta. bet tuo pačiu pagalvojau, kad ateity kaip ir platesnio kampo reiks dairytis, arba plačiakampio fix'o, arba kokio nors zūm'o. Kadangi Canon'ai pakankamai brangūs, ką manot apie tokius stiklus: sigma 24mm f/1.8 arba sigma 24-70mm f/2.8 Gal kuri naudojat? Ar šiaip rekomendacijom galit pasidalint?
Beje, juratike13 klausė dėl Hedgecoe knygos, tai va, aš tokią turiu, dovanų gavau, nebloga visai Vietom jaučiasi, kad knyga nėra labai šviežiai parašyta (pvz, skyrelyje apie nuotraukų apdirbimą), bet yra ir nemažai naudingų patarimų
kristukass, šaunuolė, man patiko Tavo sesija ir brumbrumai fashion magazine () sesija patiko.
QUOTE(Vanillla @ 2011 04 22, 13:20)
o as tai iki siol prisimenu balerina ant begiu
o aš lyg ir turėčiau per Velykas gaut savo 50tuką, bo kit'inis stiklas tikrai tamsokas ir aštrumo jam trūksta. bet tuo pačiu pagalvojau, kad ateity kaip ir platesnio kampo reiks dairytis, arba plačiakampio fix'o, arba kokio nors zūm'o. Kadangi Canon'ai pakankamai brangūs, ką manot apie tokius stiklus: sigma 24mm f/1.8 arba sigma 24-70mm f/2.8 Gal kuri naudojat? Ar šiaip rekomendacijom galit pasidalint?
Beje, juratike13 klausė dėl Hedgecoe knygos, tai va, aš tokią turiu, dovanų gavau, nebloga visai Vietom jaučiasi, kad knyga nėra labai šviežiai parašyta (pvz, skyrelyje apie nuotraukų apdirbimą), bet yra ir nemažai naudingų patarimų
QUOTE(je t'aime @ 2011 04 22, 16:43)
Akasha, man labai dailu juosta gėėėris, Tau tinka tikrai labai labai
aš turėjau sigma 24-70 F2.8.. taaaaip jo nekenčiau.. na taip, už kitinį geriau, bet nzn, man nepatiko.. gali būti, kad man papuolė blogas egzempliorius, fokusas ant plataus kampo prie F2.8 grybavo visiškai, ir šiaip man toks muilinas vaizdas su juo buvo.. tai kai pardaviau, nebegalėjau atsidžiaugt , kad jo nebeturiu
QUOTE(Akasha @ 2011 04 22, 16:15)
Tai va rodausi... Is tikro tai cia del sukneles fotosesija daryta(na ne fotosesija, keleta kadru daugiau nei buitiake)... ZOdziu pasiuvau ir labai knietejo iamzint, tai va keleta ir idomesniu kadru gavosi, bet pacios sukneles grozio taip ir neatskleidziau
Zodziu jusu vertinimams
Zodziu jusu vertinimams
Nerealiai grazu
Akasha, tu ir siuvi pasirodo? Nu nuostabu visiškai tada
Na tikrai, Akasha, ot pasisekė mažėms, ot mamulytė duoda... Kažkaip praleidau, kad siuvi...
Yra pas mus keletą tokių, kurios viską suspėja, arba greičiau - moka laiką suplanuoti Barbės devyndarbės Nežinau aš nieko nesuspėju, bet ir netinginiauju, geriau jau tinginiaučiau, vis vien nesuspėju
Yra pas mus keletą tokių, kurios viską suspėja, arba greičiau - moka laiką suplanuoti Barbės devyndarbės Nežinau aš nieko nesuspėju, bet ir netinginiauju, geriau jau tinginiaučiau, vis vien nesuspėju
QUOTE(Dalyja @ 2011 04 22, 17:21)
Ir aš tokių noriu t.y. savo pupai
Na nori tai bsu
Svajonė mūsų, je t'aime, gizzy, dekui labai
QUOTE(dosa @ 2011 04 22, 19:15)
Akasha, tu ir siuvi pasirodo? Nu nuostabu visiškai tada
Ai cia kaip visada is neturejimo ka veikti tik kantrybes nelabai turiu daugiau ka pasiuti.... O ir siaip, siuvimo masina sugedo tik pradejus siuti, tai teko rankom
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 22, 19:36)
Na tikrai, Akasha, ot pasisekė mažėms, ot mamulytė duoda... Kažkaip praleidau, kad siuvi...
As ir patinginiaust suspeju ... Na matai uz minimuma dirbti nenoriu, tai ir turiu laisvo laiko kolkas.... Tai ir suspeju viska... Butu darbas tai nieko tikriausiai nebespeciau
o jus zinokit, kokia Vanillla faina super miela mergina ir super padeda fotografui, kuris nesugalvoja ka toliau veikt taip sakant, rekomenduoju
QUOTE(Akasha @ 2011 04 22, 20:17)
Butu darbas tai nieko tikriausiai nebespeciau
aš dirbu, bet irgi nemažai suspėju
Ne į temą užklausiu, kokio dydžio suknelė ir gal turi iškarpas?
Brumbrumai, lauksim rezultatų
QUOTE(brumbrumai @ 2011 04 22, 20:54)
o jus zinokit, kokia Vanillla faina super miela mergina ir super padeda fotografui, kuris nesugalvoja ka toliau veikt taip sakant, rekomenduoju
Super lauksim rezultatų!
Kada vėl turėsi laisvą vakarą?
QUOTE(paprasta @ 2011 04 22, 15:45)
Jei būna užsakomoji fotosesija, tai derinam kartu- juk nepasakysi, apsirenk taip ir taip- gal žmogus neturi... O jei jau aš būnu pasirinkusi modeliuką, tai suderinu viską pati- kaip apsirengs, kaip bus ir t.t.
ta prasme, pati surandi drabuzius?
Akasha - nuostabu
merginos - o sekmadienis yra Pinhole-fotografijos diena
http://day.lt/diena/2011.04.24
http://day.lt/diena/2011.04.24