Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Jo, sm, aš tikrai žinau, kad man labai reikia kokybiško stovo, nes turiu ne patį blogiausią, bet man nuo jo galvą skauda. Bet pinigų gaila.Kita vertus - vis vien praėsi, o čia daiktas yra...

Koks aš keistas organizmas, parašinėju ir nusprendžiu. Vis tik reikia, ne vienadienis pirkinys, nepritaupysi... Tik palauksiu atsakymo, nuolaidos paprašiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 22 balandžio 2011 - 16:45
Akasha, man labai dailu smile.gif juosta gėėėris, Tau tinka tikrai labai labai smile.gif
kristukass, šaunuolė, man patiko Tavo sesija smile.gif ir brumbrumai fashion magazine (hihihi.gif) sesija patiko.

QUOTE(Vanillla @ 2011 04 22, 13:20)
o as tai iki siol prisimenu balerina ant begiu  wub.gif  wub.gif  wub.gif

heh smile.gif smagu, kad įstrigo nuotraukos smile.gif

o aš lyg ir turėčiau per Velykas gaut savo 50tuką, bo kit'inis stiklas tikrai tamsokas unsure.gif ir aštrumo jam trūksta. bet tuo pačiu pagalvojau, kad ateity kaip ir platesnio kampo reiks dairytis, arba plačiakampio fix'o, arba kokio nors zūm'o. Kadangi Canon'ai pakankamai brangūs, ką manot apie tokius stiklus: sigma 24mm f/1.8 arba sigma 24-70mm f/2.8 g.gif Gal kuri naudojat? Ar šiaip rekomendacijom galit pasidalint?

Beje, juratike13 klausė dėl Hedgecoe knygos, tai va, aš tokią turiu, dovanų gavau, nebloga visai smile.gif Vietom jaučiasi, kad knyga nėra labai šviežiai parašyta (pvz, skyrelyje apie nuotraukų apdirbimą), bet yra ir nemažai naudingų patarimų smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo je t'aime: 22 balandžio 2011 - 16:50
QUOTE(je t'aime @ 2011 04 22, 16:43)
Akasha, man labai dailu smile.gif juosta gėėėris, Tau tinka tikrai labai labai smile.gif
kristukass, šaunuolė, man patiko Tavo sesija smile.gif ir brumbrumai fashion magazine (hihihi.gif) sesija patiko.
heh  smile.gif smagu, kad įstrigo nuotraukos smile.gif

o aš lyg ir turėčiau per Velykas gaut savo 50tuką, bo kit'inis stiklas tikrai tamsokas  unsure.gif  ir aštrumo jam trūksta. bet tuo pačiu pagalvojau, kad ateity kaip ir platesnio kampo reiks dairytis, arba plačiakampio fix'o, arba kokio nors zūm'o. Kadangi Canon'ai pakankamai brangūs, ką manot apie tokius stiklus: sigma 24mm f/1.8 arba sigma 24-70mm f/2.8  g.gif Gal kuri naudojat? Ar šiaip rekomendacijom galit pasidalint?

Beje, juratike13 klausė dėl Hedgecoe knygos, tai va, aš tokią turiu, dovanų gavau, nebloga visai smile.gif Vietom jaučiasi, kad knyga nėra labai šviežiai parašyta (pvz, skyrelyje apie nuotraukų apdirbimą), bet yra ir nemažai naudingų patarimų smile.gif

aš turėjau sigma 24-70 F2.8.. taaaaip jo nekenčiau.. na taip, už kitinį geriau, bet nzn, man nepatiko.. gali būti, kad man papuolė blogas egzempliorius, fokusas ant plataus kampo prie F2.8 grybavo visiškai, ir šiaip man toks muilinas vaizdas su juo buvo.. tai kai pardaviau, nebegalėjau atsidžiaugt , kad jo nebeturiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 04 22, 16:15)
Tai va rodausi...  smile.gif Is tikro tai cia del sukneles fotosesija daryta(na ne fotosesija, keleta kadru daugiau nei buitiake)... ZOdziu pasiuvau ir labai knietejo iamzint, tai va keleta ir idomesniu kadru gavosi, bet pacios sukneles grozio taip ir neatskleidziau smile.gif
Zodziu jusu vertinimams smile.gif

Nerealiai grazu wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Akasha, tu ir siuvi pasirodo? Nu nuostabu visiškai tada wub.gif
Atsakyti
Na tikrai, Akasha, ot pasisekė mažėms, ot mamulytė duoda... Kažkaip praleidau, kad siuvi...
Yra pas mus keletą tokių, kurios viską suspėja, arba greičiau - moka laiką suplanuoti biggrin.gif Barbės devyndarbės smile.gif Nežinau aš nieko nesuspėju, bet ir netinginiauju, geriau jau tinginiaučiau, vis vien nesuspėju biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 22 balandžio 2011 - 18:37
QUOTE(Dalyja @ 2011 04 22, 17:21)
Ir aš tokių noriu  blush2.gif  t.y. savo pupai ax.gif

Na nori tai bsu wink.gif

Svajonė mūsų, je t'aime, gizzy, dekui labai 4u.gif

QUOTE(dosa @ 2011 04 22, 19:15)
Akasha, tu ir siuvi pasirodo? Nu nuostabu visiškai tada  wub.gif

Ai cia kaip visada is neturejimo ka veikti smile.gif tik kantrybes nelabai turiu daugiau ka pasiuti.... O ir siaip, siuvimo masina sugedo tik pradejus siuti, tai teko rankom smile.gif

QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 22, 19:36)
Na tikrai, Akasha, ot pasisekė mažėms, ot mamulytė duoda... Kažkaip praleidau, kad siuvi...
Yra pas mus keletą tokių, kurios viską suspėja, arba greičiau - moka laiką suplanuoti  biggrin.gif  Barbės devyndarbės  smile.gif Nežinau aš nieko nesuspėju, bet ir netinginiauju, geriau jau tinginiaučiau, vis vien nesuspėju  biggrin.gif

As ir patinginiaust suspeju blush2.gif ... Na matai uz minimuma dirbti nenoriu, tai ir turiu laisvo laiko kolkas.... Tai ir suspeju viska... Butu darbas tai nieko tikriausiai nebespeciau smile.gif
Atsakyti
o jus zinokit, kokia Vanillla faina wub.gif super miela mergina ir super padeda fotografui, kuris nesugalvoja ka toliau veikt biggrin.gif taip sakant, rekomenduoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 04 22, 20:17)
Butu darbas tai nieko tikriausiai nebespeciau smile.gif

aš dirbu, bet irgi nemažai suspėju smile.gif
Ne į temą užklausiu, kokio dydžio suknelė ir gal turi iškarpas? ax.gif

Brumbrumai, lauksim rezultatų
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 04 22, 20:54)
o jus zinokit, kokia Vanillla faina  wub.gif super miela mergina ir super padeda fotografui, kuris nesugalvoja ka toliau veikt biggrin.gif taip sakant, rekomenduoju biggrin.gif

Super bigsmile.gif lauksim rezultatų! mirksiukas.gif
Kada vėl turėsi laisvą vakarą? ax.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 04 22, 15:45)
Jei būna užsakomoji fotosesija, tai derinam kartu- juk nepasakysi, apsirenk taip ir taip- gal žmogus neturi... O jei jau aš būnu pasirinkusi modeliuką, tai suderinu viską pati- kaip apsirengs, kaip bus ir t.t.

ta prasme, pati surandi drabuzius? rolleyes.gif

Akasha - nuostabu wub.gif
Atsakyti
merginos - o sekmadienis yra Pinhole-fotografijos diena bigsmile.gif
http://day.lt/diena/2011.04.24
Atsakyti