Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Zirzė @ 2011 04 22, 15:22)
man kazkaip neramu del mainu nuotraukos, issiunciau uzvakar, greituoju budu, ir kaip suprantu, dar negavo unsure.gif Die kaip neramu del pacios foto..... doh.gif
Papildyta:
norejau paklausti Paprastos, Brumbum, Tigos ir kitu, kaip jus sutariat su modeliu del aprangos? ar modelis atsiveza kruva ir jus renkates, ar jau cia paties modeliuko rupestis? ta prasme kaip stovi taip fotografuoji, ar persirenginejat?  4u.gif

hmm.. na paskutinei fotosesijai taremes, kad ji drabuziais pasirupina. ji dar savo iniciatyva atsiunte foto su derinukais ir as sita issirinkau smile.gif o siaip ka esu fotkinus, tai per atstuma mazdaug aptariam, ko as noreciau ir ka zmones turi. namie tai gal viena karta fotkinau, tai tada issirinkom kartu, bet tai irgi sunku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 04 22, 14:22)

norejau paklausti Paprastos, Brumbum, Tigos ir kitu, kaip jus sutariat su modeliu del aprangos? ar modelis atsiveza kruva ir jus renkates, ar jau cia paties modeliuko rupestis? ta prasme kaip stovi taip fotografuoji, ar persirenginejat?  4u.gif

Jei būna užsakomoji fotosesija, tai derinam kartu- juk nepasakysi, apsirenk taip ir taip- gal žmogus neturi... O jei jau aš būnu pasirinkusi modeliuką, tai suderinu viską pati- kaip apsirengs, kaip bus ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 22, 11:25)
O tavęs nėra flicrėj? Aš jos neištryniau, bet rodau privačiai "draugams", nes vis tik ten nepilnametė.

*monikute* is a friend
  g.gif  bandyk pažiūrėt ar tu patyvirtuinus mane čia

Rita, o tai ko jau mane pamiršai? biggrin.gif Ir apskritai, visas jus savo draugais patvirtinau, o tai kaip su manim??? blink.gif lotuliukas.gif
Dabar kai aš čia mažai turiu laiko jums "pasivaidenti", tai nors Flikre pasisakau. 4u.gif
Mergičkos, draugaukim, ką. mirksiukas.gif friends.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alexso: 22 balandžio 2011 - 14:58
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 22, 14:29)
ačiū  ax.gif nea,dėjausi ant Canon EOS 1000D - ant to pačio lieviausio fotiko  lotuliukas.gif viena mano draugė tuoj įvesk kompleksą dėl mano fotiko  doh.gif

aš jau baigiu susidraugaut su savuoju lieviausiu mirksiukas.gif. Kadangi fotografija man tik hobis, aš negaliu visų uždirbtų pinigų tik jais skirt, o be to dar mėgtu keliauti. Net nežinau kas nugalėtų g.gif fotografija ar kelionės cool.gif.O kompleksus gydo, tai kai pamatau nuostabių foto flickr'e su tokiu fotiku darytų wub.gif
Atsakyti
Tai va rodausi... smile.gif Is tikro tai cia del sukneles fotosesija daryta(na ne fotosesija, keleta kadru daugiau nei buitiake)... ZOdziu pasiuvau ir labai knietejo iamzint, tai va keleta ir idomesniu kadru gavosi, bet pacios sukneles grozio taip ir neatskleidziau smile.gif
Zodziu jusu vertinimams smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

Dar keleta cia
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 04 22, 16:15)
Tai va rodausi...  smile.gif Is tikro tai cia del sukneles fotosesija daryta(na ne fotosesija, keleta kadru daugiau nei buitiake)... ZOdziu pasiuvau ir labai knietejo iamzint, tai va keleta ir idomesniu kadru gavosi, bet pacios sukneles grozio taip ir neatskleidziau smile.gif

Dar keleta cia

kaip visada wub.gif flickr pakomentavau
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2011 04 22, 14:57)
Rita, o tai ko jau mane pamiršai? biggrin.gif Ir apskritai, visas jus savo draugais patvirtinau, o tai kaip su manim???  blink.gif  lotuliukas.gif
Dabar kai aš čia mažai turiu laiko jums "pasivaidenti", tai nors Flikre pasisakau. 4u.gif
Mergičkos, draugaukim, ką.  mirksiukas.gif  friends.gif

Radau pagaliau tamstą biggrin.gif

Šią savaitę ruošiausi pirkti stovą. Alia žiūriu ir širdį skauda. Nu taip gaila pinigų doh.gif paprotinkit kas ką, jau kelias dienas nerimstu... biggrin.gif Man labai reik, kad kas pasakytų kaip jo reikia ir koks geras yra tas 190probx ar kaip ten, o ta rutulinė galvutė visai nereikalinga, galima ir žyyymiai paprastesnę blush-anim-cl.gif
Jau buvau nusprendus, alia tada neturėjau atliekamų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 22 balandžio 2011 - 15:37
QUOTE(Akasha @ 2011 04 22, 16:15)
Tai va rodausi...  smile.gif Is tikro tai cia del sukneles fotosesija daryta(na ne fotosesija, keleta kadru daugiau nei buitiake)... ZOdziu pasiuvau ir labai knietejo iamzint, tai va keleta ir idomesniu kadru gavosi, bet pacios sukneles grozio taip ir neatskleidziau smile.gif

Dar keleta cia

Bet užtai labai gerai atskleidei mergytės bei jos papuošalų grožį mirksiukas.gif
Pati juos darei?
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 22, 16:23)
kaip visada  wub.gif  flickr pakomentavau

Dekui wink.gif

QUOTE(Dalyja @ 2011 04 22, 17:05)
Bet užtai labai gerai atskleidei mergytės bei jos papuošalų grožį  mirksiukas.gif
Pati juos darei?

Aga pati... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 04 22, 16:10)
Dekui wink.gif
Aga pati... smile.gif

Nuostabu.ir nuotraukos, ir suknele, ir papuosalai, ir mergyte ir Akasha.smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 04 22, 17:10)
Dekui wink.gif
Aga pati... smile.gif

Ir aš tokių noriu blush2.gif t.y. savo pupai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 04 22, 15:15)

Dar keleta cia

ech... dūsauju nuo grožio rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 22, 15:33)
Radau pagaliau tamstą  biggrin.gif

Šią savaitę ruošiausi pirkti stovą. Alia žiūriu ir širdį skauda. Nu taip gaila pinigų  doh.gif  paprotinkit kas ką, jau kelias dienas nerimstu...  biggrin.gif  Man labai reik, kad kas pasakytų kaip jo reikia ir koks geras yra tas 190probx ar kaip ten, o ta rutulinė galvutė visai nereikalinga, galima ir žyyymiai paprastesnę  blush-anim-cl.gif
Jau buvau nusprendus, alia tada neturėjau atliekamų  biggrin.gif

o aplamai turi stovą? aš kai nežinojau kokio man reikia, ir ar tikrai reikia, tai nuspirkau senukuose už 30 lt atrodo, kad neišmest kelių šimtų, ir kad panaudojus tokį šššššš suprasčiau ar aplamai man reikalingas stovas, ir jei reikalingas, tai naudojantis susiduri su problemom, ir tada jau maždaug žinai kokio riekia smile.gif ir labai džiaugiuosi, kad aš tą šššš nusipirkau, nes supratau, kad man stovas nereikalingas biggrin.gif aš paprasčiausiai tingiu jį kažkur nešiotis, o namuose auto daryt, tai puikiai ir toks lievakas stovas tarnauja smile.gif tai vat, aš juo patenkinta, naudoju tik auto fotkintis wink.gif o su ilgais išlaikymais nesu megėja fotkint wink.gif na jei nori peizažus fotkint, tai toks lievakas kaip mano netiktų, nes vėjui papūtus jis maskatuoja lotuliukas.gif (nežymiai, bet juda) tai prie ilgesnio išlaikymo be šansų su tokiu pafotkint smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 22 balandžio 2011 - 16:32