Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Kristuk, saunuole, man lb patiko antra wink.gif wub.gif drinks_cheers.gif bet va pirma man nesiziuri. Pameni buvau idejus merginos foto is virsaus, kur galva atrode kaip prilipdyta, tai man cia tas pats variantas tongue.gif , man foto gerokai per sviesi, ir tas merginos petys atrodo lb stambus, atrodo, kad ji apkuni, nors yra lieknute.
Tai man pirma nepatiko, o antroji lb lb smile.gif sauniai pagavai ta akimirka wub.gif
Atsakyti
Radau straipsniuka su paprasta model release forma, issiverskit ir bus ramu ax.gif

http://www.elizabeth...protect-myself/

Rita, smagi fotosesija thumbup.gif merginos jau pasake viska, ner ka pridurt. Saunuole 4u.gif

Kristuk, smagiai thumbup.gif flikre ir as nematau unsure.gif gal tu visas uzsizymejus kaip kontaktus, o leidi ziureti tik draugams? g.gif
Del kopijavimo- na, nuotraukos nenukopijavai mirksiukas.gif Kopijodami mokomes, bet vis tiek tas pats nebus, vis tiek kazka savaip padarom, ir taip dirbant kita kart pamatai koki kampai geresni, tiesiog praktikai isbandyti reikia ax.gif
As pagalvojau apie begius, bet pas mus taip lengvai neuzlipsi ant begiu, o ir nemaza bauda laukia unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 04 22, 11:50)
Kristuk, saunuole, man lb patiko antra wink.gif  wub.gif  drinks_cheers.gif bet va pirma man nesiziuri. Pameni buvau idejus merginos foto is virsaus, kur galva atrode kaip prilipdyta, tai man cia tas pats variantas

Aha, papildei mane, man taip pat...

Dėl kopijavimo, sutinku su Rico, Kristuk, neimk į galvą, visvien niekada identiškai nesigaus mirksiukas.gif
Papildyta:
aš tai iškart sakau, kad kopijuosiu, bent kurį laiką ir visai neimu į galvą. Kiek esu bandžius daiktus ar dar ką fotografuot, niekad nesigauna taip pat, bet va bent žinai ką daryt
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2011 04 22, 12:50)
Kristuk, smagiai  thumbup.gif flikre ir as nematau  unsure.gif gal tu visas uzsizymejus kaip kontaktus, o leidi ziureti tik draugams?  g.gif
Del kopijavimo- na, nuotraukos nenukopijavai  mirksiukas.gif Kopijodami mokomes, bet vis tiek tas pats nebus, vis tiek kazka savaip padarom, ir taip dirbant kita kart pamatai koki kampai geresni, tiesiog praktikai isbandyti reikia  ax.gif
As pagalvojau apie begius, bet pas mus taip lengvai neuzlipsi ant begiu, o ir nemaza bauda laukia unsure.gif

Padaryti public. Turetai matyti.

Merginos aciu visoms. Nors zinokit jauciuosi taip kvailai. Atrodo, jog visos sios pagyros turetu buti paprastai, nes tai jos mintis. doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 22 balandžio 2011 - 12:01
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 22, 10:55)
Aha, papildei mane, man taip pat...

Dėl kopijavimo, sutinku su Rico, Kristuk, neimk į galvą, visvien niekada identiškai nesigaus  mirksiukas.gif
Papildyta:
aš tai iškart sakau, kad kopijuosiu, bent kurį laiką ir visai neimu į galvą. Kiek esu bandžius daiktus ar dar ką fotografuot, niekad nesigauna taip pat, bet va bent žinai ką daryt

drinks_cheers.gif

Kristuk, jau matau bigsmile.gif smagiai thumbup.gif

Dar norejau paklausti kaip nebijot ant begiu gulti? unsure.gif Man nuo mazu dienu buvo sakoma, kad pavojinga unsure.gif Ir cia pas mus visur zenklai, kad pavojinga, srove eina begiais unsure.gif ar tik vienu, ar abu kartu reik liesti, kad srove eitu? Apsvieskit kaip ten yra blush2.gif cia off topic, bet susije blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2011 04 22, 13:04)
drinks_cheers.gif
Kristuk, jau matau  bigsmile.gif smagiai  thumbup.gif

Dar norejau paklausti kaip nebijot ant begiu gulti?  unsure.gif Man nuo mazu dienu buvo sakoma, kad pavojinga  unsure.gif Ir cia pas mus visur zenklai, kad pavojinga, srove eina begiais  unsure.gif ar tik vienu, ar abu kartu reik liesti, kad srove eitu?  Apsvieskit kaip ten yra  blush2.gif  cia off topic, bet susije  blush2.gif

Na buvo tokiu pravaziuojanciu, kurie ir pirsta prie smilkinio prideje sukiojo. Kiti siaip sustoje ziurejo, ka mes cia darom, o dar kiti pype ir modeliuka kabino. biggrin.gif
O sroves nei viena nejautem, nors begius ir as rankomis lieciau. g.gif Na o del pavojaus, tai buvom tikrai atsargios ir pastoviai abi dairemes ar nematyti kur tolumoje traukinio. Bet dazniausiai naktimis pora kokia tik prabilda. smile.gif Ir nebuvo ant ju ilgai . Nufotkinu kadra ir einam i sona, nufotkinu ir vel dingstam nuo begiu. wink.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 04 22, 13:00)
Merginos aciu visoms. Nors zinokit jauciuosi taip kvailai. Atrodo, jog visos sios pagyros turetu buti paprastai, nes tai jos mintis.  doh.gif  unsure.gif

nu nemanau, kad begiai yra Paprastos mintis smile.gif ne pirma karta cia su begiais foto dedamos smile.gif begiai isvis yra is tu pupuliariu fotosesiju vietu, kaip ir kokie griuvesiai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brumbrumai: 22 balandžio 2011 - 12:15
QUOTE(kristukass @ 2011 04 22, 12:00)

Merginos aciu visoms. Nors zinokit jauciuosi taip kvailai. Atrodo, jog visos sios pagyros turetu buti paprastai, nes tai jos mintis.  doh.gif  unsure.gif

turiu tave nuraminti, kad tai Kelbio mintis, galiu įrodyti lotuliukas.gif Parašyta kad tokiu laiku geriausia fotografuoti, o dar geriau kai JAU NUSILEIDŽIA. Va. Viskas, baik graužtis.
Atsakyti
o as tai iki siol prisimenu balerina ant begiu wub.gif wub.gif wub.gif pamacius tas foto irgi nusprendziau, kad kazkada reiks ir man panasia fotosesija surengt smile.gif

Kristuk, nekvarsink galvos tokiom mintim, dziaukis, kad tobuleji ir gauni toki rezultata, kokio ir tikejaisi wink.gif
Atsakyti

QUOTE(Vanillla @ 2011 04 22, 12:50)
Kristuk, saunuole, man lb patiko antra wink.gif  wub.gif  drinks_cheers.gif bet va pirma man nesiziuri. Pameni buvau idejus merginos foto is virsaus, kur galva atrode kaip prilipdyta, tai man cia tas pats variantas tongue.gif , man foto gerokai per sviesi, ir tas merginos petys atrodo lb stambus, atrodo, kad ji apkuni, nors yra lieknute.
Tai man pirma nepatiko, o antroji lb lb smile.gif sauniai pagavai ta akimirka wub.gif

lygiai tą patį manau drinks_cheers.gif labai gražūs portretai wub.gif

Rita Gude
nepamačiau tavo fotosesijos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(*monikute* @ 2011 04 22, 12:24)
lygiai tą patį manau  drinks_cheers.gif  labai gražūs portretai  wub.gif

Rita Gude
nepamačiau tavo fotosesijos  verysad.gif

O tavęs nėra flicrėj? Aš jos neištryniau, bet rodau privačiai "draugams", nes vis tik ten nepilnametė.

*monikute* is a friend
g.gif bandyk pažiūrėt ar tu patyvirtuinus mane čia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 22 balandžio 2011 - 12:27
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 22, 13:25)
O tavęs nėra flicrėj? Aš jos neištryniau, bet rodau privačiai "draugams", nes vis tik ten nepilnametė.

*monikute* is a friend
  g.gif  bandyk pažiūrėt ar tu patyvirtuinus mane

ok mirksiukas.gif einu pažiūrėsiu smile.gif
Papildyta:
Rita Gude išties šauniai pasidarbavai thumbup.gif
Atsakyti