Kristuk, saunuole, man lb patiko antra bet va pirma man nesiziuri. Pameni buvau idejus merginos foto is virsaus, kur galva atrode kaip prilipdyta, tai man cia tas pats variantas , man foto gerokai per sviesi, ir tas merginos petys atrodo lb stambus, atrodo, kad ji apkuni, nors yra lieknute.
Tai man pirma nepatiko, o antroji lb lb sauniai pagavai ta akimirka
Radau straipsniuka su paprasta model release forma, issiverskit ir bus ramu
http://www.elizabeth...protect-myself/
Rita, smagi fotosesija merginos jau pasake viska, ner ka pridurt. Saunuole
Kristuk, smagiai flikre ir as nematau gal tu visas uzsizymejus kaip kontaktus, o leidi ziureti tik draugams?
Del kopijavimo- na, nuotraukos nenukopijavai Kopijodami mokomes, bet vis tiek tas pats nebus, vis tiek kazka savaip padarom, ir taip dirbant kita kart pamatai koki kampai geresni, tiesiog praktikai isbandyti reikia
As pagalvojau apie begius, bet pas mus taip lengvai neuzlipsi ant begiu, o ir nemaza bauda laukia
http://www.elizabeth...protect-myself/
Rita, smagi fotosesija merginos jau pasake viska, ner ka pridurt. Saunuole
Kristuk, smagiai flikre ir as nematau gal tu visas uzsizymejus kaip kontaktus, o leidi ziureti tik draugams?
Del kopijavimo- na, nuotraukos nenukopijavai Kopijodami mokomes, bet vis tiek tas pats nebus, vis tiek kazka savaip padarom, ir taip dirbant kita kart pamatai koki kampai geresni, tiesiog praktikai isbandyti reikia
As pagalvojau apie begius, bet pas mus taip lengvai neuzlipsi ant begiu, o ir nemaza bauda laukia
QUOTE(Vanillla @ 2011 04 22, 11:50)
Kristuk, saunuole, man lb patiko antra bet va pirma man nesiziuri. Pameni buvau idejus merginos foto is virsaus, kur galva atrode kaip prilipdyta, tai man cia tas pats variantas
Aha, papildei mane, man taip pat...
Dėl kopijavimo, sutinku su Rico, Kristuk, neimk į galvą, visvien niekada identiškai nesigaus
Papildyta:
aš tai iškart sakau, kad kopijuosiu, bent kurį laiką ir visai neimu į galvą. Kiek esu bandžius daiktus ar dar ką fotografuot, niekad nesigauna taip pat, bet va bent žinai ką daryt
QUOTE(Rico @ 2011 04 22, 12:50)
Padaryti public. Turetai matyti.
Merginos aciu visoms. Nors zinokit jauciuosi taip kvailai. Atrodo, jog visos sios pagyros turetu buti paprastai, nes tai jos mintis.
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 22, 10:55)
Aha, papildei mane, man taip pat...
Dėl kopijavimo, sutinku su Rico, Kristuk, neimk į galvą, visvien niekada identiškai nesigaus
Papildyta:
aš tai iškart sakau, kad kopijuosiu, bent kurį laiką ir visai neimu į galvą. Kiek esu bandžius daiktus ar dar ką fotografuot, niekad nesigauna taip pat, bet va bent žinai ką daryt
Papildyta:
Kristuk, jau matau smagiai
Dar norejau paklausti kaip nebijot ant begiu gulti? Man nuo mazu dienu buvo sakoma, kad pavojinga Ir cia pas mus visur zenklai, kad pavojinga, srove eina begiais ar tik vienu, ar abu kartu reik liesti, kad srove eitu? Apsvieskit kaip ten yra cia off topic, bet susije
QUOTE(Rico @ 2011 04 22, 13:04)
Kristuk, jau matau smagiai
Dar norejau paklausti kaip nebijot ant begiu gulti? Man nuo mazu dienu buvo sakoma, kad pavojinga Ir cia pas mus visur zenklai, kad pavojinga, srove eina begiais ar tik vienu, ar abu kartu reik liesti, kad srove eitu? Apsvieskit kaip ten yra cia off topic, bet susije
Na buvo tokiu pravaziuojanciu, kurie ir pirsta prie smilkinio prideje sukiojo. Kiti siaip sustoje ziurejo, ka mes cia darom, o dar kiti pype ir modeliuka kabino.
O sroves nei viena nejautem, nors begius ir as rankomis lieciau. Na o del pavojaus, tai buvom tikrai atsargios ir pastoviai abi dairemes ar nematyti kur tolumoje traukinio. Bet dazniausiai naktimis pora kokia tik prabilda. Ir nebuvo ant ju ilgai . Nufotkinu kadra ir einam i sona, nufotkinu ir vel dingstam nuo begiu.
QUOTE(kristukass @ 2011 04 22, 13:00)
Merginos aciu visoms. Nors zinokit jauciuosi taip kvailai. Atrodo, jog visos sios pagyros turetu buti paprastai, nes tai jos mintis.
nu nemanau, kad begiai yra Paprastos mintis ne pirma karta cia su begiais foto dedamos begiai isvis yra is tu pupuliariu fotosesiju vietu, kaip ir kokie griuvesiai
QUOTE(kristukass @ 2011 04 22, 12:00)
turiu tave nuraminti, kad tai Kelbio mintis, galiu įrodyti Parašyta kad tokiu laiku geriausia fotografuoti, o dar geriau kai JAU NUSILEIDŽIA. Va. Viskas, baik graužtis.
QUOTE(Vanillla @ 2011 04 22, 12:50)
Kristuk, saunuole, man lb patiko antra bet va pirma man nesiziuri. Pameni buvau idejus merginos foto is virsaus, kur galva atrode kaip prilipdyta, tai man cia tas pats variantas , man foto gerokai per sviesi, ir tas merginos petys atrodo lb stambus, atrodo, kad ji apkuni, nors yra lieknute.
lygiai tą patį manau labai gražūs portretai
Rita Gude nepamačiau tavo fotosesijos
QUOTE(*monikute* @ 2011 04 22, 12:24)
O tavęs nėra flicrėj? Aš jos neištryniau, bet rodau privačiai "draugams", nes vis tik ten nepilnametė.
*monikute* is a friend bandyk pažiūrėt ar tu patyvirtuinus mane čia
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 22, 13:25)
O tavęs nėra flicrėj? Aš jos neištryniau, bet rodau privačiai "draugams", nes vis tik ten nepilnametė.
*monikute* is a friend bandyk pažiūrėt ar tu patyvirtuinus mane
*monikute* is a friend bandyk pažiūrėt ar tu patyvirtuinus mane
ok einu pažiūrėsiu
Papildyta:
Rita Gude išties šauniai pasidarbavai