Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Labas rytas,

įpuolu trumpam. Ruošiuos šventėms, nes tradiciškai į Suvalkiją minam...
Nuotraukos thumbup.gif . Visų... O aš knygos iliustraciją sapnuoju net, bet nerandu realiai vietos, kur tokia foto gautūs. Na, bet tikiuos...
Visom po 4u.gif Velykų proga!
Ir būkit žmonės priimkit į draugus mane JOKUBAITE aš esu flickr'e. jau green tea reportažo nemačiau, dabar ir Ritos Gudės fotosesija užbaninta doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joreta: 22 balandžio 2011 - 10:18
QUOTE(Rico @ 2011 04 21, 19:29)
kiek spausdinau gerai  ax.gif as iki siol vis Snappy Snaps spausdindavau, mano kaime tik jie budavo, o dabar arciausiai Tesco, bet nera arti, tai pradejau internetu uzsakineti  ax.gif
o photo knygos is Albelli man labai patiko  thumbup.gif

Ačiū už info mirksiukas.gif
Atsakyti
Is vakarykscios ekspromtines sesijos. Teurejom 20 min, nes labai greitai sutemo. doh.gif

user posted image

user posted image

Flickre dar kelios yra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 22 balandžio 2011 - 10:58
QUOTE(kristukass @ 2011 04 22, 11:56)
Is vakarykscios ekspromtines sesijos. Teurejom 20 min, nes labai greitai sutemo. doh.gif

Flickre dar kelios yra

zinok as kazkaip nepamaciau, kad tai tu fotkinai, pamaniau, kad Paprasta idejo vel savo grozybes, norejau rasyti,kad jau begiai matyti jos sesijose, noretusi kazko naujo, bet paspaudus nuoroda, tavo psl atidare, nesupratau bajerio...paskui pasiziuriu...ogi cia tu bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif niu saunuole, labai nustebinai mirksiukas.gif

bet man nerodo nuotrauku g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 22 balandžio 2011 - 11:11

si fotosesija zyyymiai grazesne uz pries tai buvusia wink.gif o flickr man daugiau foto nerodo
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 04 22, 10:56)
Is vakarykscios ekspromtines sesijos.

Nuostabu.Ypac antra.
Atsakyti
Zirze, brumbrumai, alabama, dekutis. blush2.gif Gal dabar jau matysit...

Zirze, o kad pamacius pagalvoja jog paprastos, tai visai normalu, nes as mintis jos pasisavinau. biggrin.gif blush2.gif pomidorai2.gif Zinau, kad negrazu taip daryti, bet man labai patiko jos foto su begiais. Pagalvojau... Visai netoli musu ir yra... Tai pasiskolinsiu minciu ir pabandysiu... user posted image

Tikiuosi nevysit manes lauk, kopijantes... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 22 balandžio 2011 - 11:34

Labai labai grazu wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 04 22, 12:33)
Zirze, brumbrumai, alabama, dekutis.  blush2.gif Gal dabar jau matysit...

Zirze, o kad pamacius pagalvoja jog paprastos, tai visai normalu, nes as mintis jos pasisavinau.  biggrin.gif  blush2.gif  pomidorai2.gif Zinau, kad negrazu taip daryti, bet man labai patiko jos foto su begiais. Pagalvojau... Visai netoli musu ir yra... Tai pasiskolinsiu minciu ir pabandysiu...  user posted image

Tikiuosi nevysit manes lauk, kopijantes...  unsure.gif

as ne tik del begiu,pagalvojau, kad cia Paprasta fotkino, bet ir del sviesumo nuotrauku, emocijos jose, na tas kabliukas kazkoks yra si karta smile.gif sveikinu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 04 22, 10:32)
Gavau mainu nuotraukas, net dvi, aciu Ievuki!! biggrin.gif

Oho kaip greitai.As tik bijojau kad spetu (nes vakar issiunciau) pasirodo pastas puikiai dirba hihihi.gif
Kristukai,prisidedu prie panu,tikrai fainai gavosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 04 22, 10:17)
Rita Gude, pritarsiu merginom-pati gražiausia sesija gavos, kiek esi rodžiusi. Mokaisi šuoliais, mergyt  4u.gif
4u.gif

QUOTE(joreta @ 2011 04 22, 10:18)

Na, nežinau, šiaip jau tu esi mano draugė  biggrin.gif
QUOTE(kristukass @ 2011 04 22, 10:56)
Is vakarykscios ekspromtines sesijos.

Man antroji patinka bigsmile.gif

Pirmos oda nelabai patinka ir tas petys (gal mano taip rodo.. g.gif ) bet nesigilink gal net, niekam neužkliuvo blush2.gif

Šaunuolė 4u.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 22 balandžio 2011 - 11:49
QUOTE(Zirzė @ 2011 04 22, 12:42)
as ne tik del begiu,pagalvojau, kad cia Paprasta fotkino, bet ir del sviesumo nuotrauku, emocijos jose, na tas kabliukas kazkoks yra si karta smile.gif sveikinu 4u.gif

Na sviesumo tokio jau seniai siekiau, bet vis neiseidavao taip kaip noriu. O vakar besileidziantis saulei sugalvojau isbandyti ta laika fotografavimui ir paziureti kas gausis. Tai kas gavosi man labai labai patinka.
Atsakyti