Labas rytas,
įpuolu trumpam. Ruošiuos šventėms, nes tradiciškai į Suvalkiją minam...
Nuotraukos . Visų... O aš knygos iliustraciją sapnuoju net, bet nerandu realiai vietos, kur tokia foto gautūs. Na, bet tikiuos...
Visom po Velykų proga!
Ir būkit žmonės priimkit į draugus mane JOKUBAITE aš esu flickr'e. jau green tea reportažo nemačiau, dabar ir Ritos Gudės fotosesija užbaninta
QUOTE(Rico @ 2011 04 21, 19:29)
kiek spausdinau gerai as iki siol vis Snappy Snaps spausdindavau, mano kaime tik jie budavo, o dabar arciausiai Tesco, bet nera arti, tai pradejau internetu uzsakineti
o photo knygos is Albelli man labai patiko
o photo knygos is Albelli man labai patiko
Ačiū už info
Is vakarykscios ekspromtines sesijos. Teurejom 20 min, nes labai greitai sutemo.
Flickre dar kelios yra
Flickre dar kelios yra
QUOTE(kristukass @ 2011 04 22, 11:56)
Is vakarykscios ekspromtines sesijos. Teurejom 20 min, nes labai greitai sutemo.
Flickre dar kelios yra
Flickre dar kelios yra
zinok as kazkaip nepamaciau, kad tai tu fotkinai, pamaniau, kad Paprasta idejo vel savo grozybes, norejau rasyti,kad jau begiai matyti jos sesijose, noretusi kazko naujo, bet paspaudus nuoroda, tavo psl atidare, nesupratau bajerio...paskui pasiziuriu...ogi cia tu niu saunuole, labai nustebinai
bet man nerodo nuotrauku
si fotosesija zyyymiai grazesne uz pries tai buvusia o flickr man daugiau foto nerodo
QUOTE(kristukass @ 2011 04 22, 10:56)
Is vakarykscios ekspromtines sesijos.
Nuostabu.Ypac antra.
Zirze, brumbrumai, alabama, dekutis. Gal dabar jau matysit...
Zirze, o kad pamacius pagalvoja jog paprastos, tai visai normalu, nes as mintis jos pasisavinau. Zinau, kad negrazu taip daryti, bet man labai patiko jos foto su begiais. Pagalvojau... Visai netoli musu ir yra... Tai pasiskolinsiu minciu ir pabandysiu...
Tikiuosi nevysit manes lauk, kopijantes...
Zirze, o kad pamacius pagalvoja jog paprastos, tai visai normalu, nes as mintis jos pasisavinau. Zinau, kad negrazu taip daryti, bet man labai patiko jos foto su begiais. Pagalvojau... Visai netoli musu ir yra... Tai pasiskolinsiu minciu ir pabandysiu...
Labai labai grazu
QUOTE(kristukass @ 2011 04 22, 12:33)
Zirze, brumbrumai, alabama, dekutis. Gal dabar jau matysit...
as ne tik del begiu,pagalvojau, kad cia Paprasta fotkino, bet ir del sviesumo nuotrauku, emocijos jose, na tas kabliukas kazkoks yra si karta sveikinu
QUOTE(Alabama @ 2011 04 22, 10:32)
Gavau mainu nuotraukas, net dvi, aciu Ievuki!!
Oho kaip greitai.As tik bijojau kad spetu (nes vakar issiunciau) pasirodo pastas puikiai dirba
Kristukai,prisidedu prie panu,tikrai fainai gavosi
QUOTE(dosa @ 2011 04 22, 10:17)
Rita Gude, pritarsiu merginom-pati gražiausia sesija gavos, kiek esi rodžiusi. Mokaisi šuoliais, mergyt
QUOTE(joreta @ 2011 04 22, 10:18)
Na, nežinau, šiaip jau tu esi mano draugė
QUOTE(kristukass @ 2011 04 22, 10:56)
Is vakarykscios ekspromtines sesijos.
Man antroji patinka
Pirmos oda nelabai patinka ir tas petys (gal mano taip rodo.. ) bet nesigilink gal net, niekam neužkliuvo
Šaunuolė
QUOTE(Zirzė @ 2011 04 22, 12:42)
as ne tik del begiu,pagalvojau, kad cia Paprasta fotkino, bet ir del sviesumo nuotrauku, emocijos jose, na tas kabliukas kazkoks yra si karta sveikinu
Na sviesumo tokio jau seniai siekiau, bet vis neiseidavao taip kaip noriu. O vakar besileidziantis saulei sugalvojau isbandyti ta laika fotografavimui ir paziureti kas gausis. Tai kas gavosi man labai labai patinka.