įpuolu trumpam. Ruošiuos šventėms, nes tradiciškai į Suvalkiją minam... Nuotraukos . Visų... O aš knygos iliustraciją sapnuoju net, bet nerandu realiai vietos, kur tokia foto gautūs. Na, bet tikiuos... Visom po Velykų proga! Ir būkit žmonės priimkit į draugus mane JOKUBAITE aš esu flickr'e. jau green tea reportažo nemačiau, dabar ir Ritos Gudės fotosesija užbaninta
kiek spausdinau gerai as iki siol vis Snappy Snaps spausdindavau, mano kaime tik jie budavo, o dabar arciausiai Tesco, bet nera arti, tai pradejau internetu uzsakineti o photo knygos is Albelli man labai patiko
zinok as kazkaip nepamaciau, kad tai tu fotkinai, pamaniau, kad Paprasta idejo vel savo grozybes, norejau rasyti,kad jau begiai matyti jos sesijose, noretusi kazko naujo, bet paspaudus nuoroda, tavo psl atidare, nesupratau bajerio...paskui pasiziuriu...ogi cia tu niu saunuole, labai nustebinai
Zirze, brumbrumai, alabama, dekutis. Gal dabar jau matysit...
Zirze, o kad pamacius pagalvoja jog paprastos, tai visai normalu, nes as mintis jos pasisavinau. Zinau, kad negrazu taip daryti, bet man labai patiko jos foto su begiais. Pagalvojau... Visai netoli musu ir yra... Tai pasiskolinsiu minciu ir pabandysiu...
Zirze, brumbrumai, alabama, dekutis. Gal dabar jau matysit...
Zirze, o kad pamacius pagalvoja jog paprastos, tai visai normalu, nes as mintis jos pasisavinau. Zinau, kad negrazu taip daryti, bet man labai patiko jos foto su begiais. Pagalvojau... Visai netoli musu ir yra... Tai pasiskolinsiu minciu ir pabandysiu...
Na sviesumo tokio jau seniai siekiau, bet vis neiseidavao taip kaip noriu. O vakar besileidziantis saulei sugalvojau isbandyti ta laika fotografavimui ir paziureti kas gausis. Tai kas gavosi man labai labai patinka.