Ačiū Akasha
QUOTE(paprasta @ 2011 04 22, 07:22)
Aš fotografuoju jpg Bandžiau raw- na, nelimpa jis man... Aš labai nemėgstu tų nuotraukų tvarkymo, todėl man jpg viskas greičiau
Va ir man panasiai. Atsidarau ta RAW ir nzn ka toliau daryt nors pora kartu buvo sugadintos foto, kur jei butu RAW, tai gal dar galima butu kazka pataisyt, tai kartais mastau gal jungt RAW + jpg
Gette, tavo komentaras sukele sypsena ir lb pagloste, sedziu issisiepus zinot, kad kazkam patinka mano darbai ir ju net laukia, ohoho koks cia man ivertinimas labai aciu
Brumbrumai, man kaip ir merginoms sita fotosesija tikrai kaip is mados zurnalo atrodo man lb artimi tokie darbai, todel as kaip ir Almost, irgi lb noreciau tokiu foto P.S. as is vilniaus Almost uzmus tuoj mane
QUOTE(Vanillla @ 2011 04 22, 10:25)
Brumbrumai, man kaip ir merginoms sita fotosesija tikrai kaip is mados zurnalo atrodo man lb artimi tokie darbai, todel as kaip ir Almost, irgi lb noreciau tokiu foto P.S. as is vilniaus Almost uzmus tuoj mane
toli gražu ne kažkaip manau, kad kažkada ateis ir mano laikas antai man diplomų įteikimas gresia, o fotografės neturiu.. net ir fotiką savo pagadinau taip normaliai nusimušinėja M ir S (shutter berods) funkcijos pajudinant truputėlį fotiką.. tai ir neturiu kantrybės fotkint net..
QUOTE(Burka @ 2011 04 22, 08:45)
O man tai parkes zaparkes prasidejo,ne jus cia visokias super duper fotosesijas dedat,tai as kadangi tik buitiaka fotkinu,jokiu fotosesiju nedarau,tai ner ko cia ir maltis,savo asmeniniam albumui skirtu nuotrauku kaisiot
o kas tau neleidzia savo vaiku fotosesijo padaryt kaip gotte rase, apgalvok kokios noretum, pasiplanuok, sodini vaikus, imi fotika i rankas ir pyskini
Rita Gude-saunuole, saunuole!!! Kliuna kai kur kadravimas, bet visa kita nuostabiai:)
Gavau mainu nuotraukas, net dvi, aciu Ievuki!!
Gavau mainu nuotraukas, net dvi, aciu Ievuki!!
QUOTE(Almost @ 2011 04 22, 09:28)
toli gražu ne kažkaip manau, kad kažkada ateis ir mano laikas antai man diplomų įteikimas gresia, o fotografės neturiu.. net ir fotiką savo pagadinau taip normaliai nusimušinėja M ir S (shutter berods) funkcijos pajudinant truputėlį fotiką.. tai ir neturiu kantrybės fotkint net..
ui, kaip nesmagu tai gal bandyk nunest pataisyt. O as tai vis laukiu kada i vilniu atvaziuosi
QUOTE(Vanillla @ 2011 04 22, 10:33)
ui, kaip nesmagu tai gal bandyk nunest pataisyt. O as tai vis laukiu kada i vilniu atvaziuosi
jau kai visai išves iš proto, tai tada darysiu kažką... kol kas naujam pirkiniui (raudonam lūpdažiui) įamžint užteko kantrybės bet atrodo va pasidariau visus nustatymus, stovi fotikas ant stovo, sušviečia jam ir pakeičia režimą
o Vilnius, kaip ir kiti miestai, tai čia t'sakant... Dievo keliai nežinomi - su diplomu bus matyt
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 22, 10:14)
Patvirtinau, bet ten nereik daug tiek tikėtis, kaip čia kai kurios krykštauja Čia labiau smagu, kad mano pirmoji fotosesija ar net apskritai žmogus, kuris nesivaipė ir nesislėpė Bijojau, kad apskritai viskas bus išdegę, bus fonas baisus, nesimatys akių
Ačiū, jau pamačiau, man kaip tokiai žaliai labai patiko , ypač pora foto ir mergytė nuostabi, norėčiau kada ir aš ką prisikalbinti pafotkinti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 04 22, 10:22)
jo, čia bene 10 kart šustresnis
Na nezinau kiek kartu, bet mm ir diafragma daro savo....
Papildyta:
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 22, 10:24)
Ačiū Akasha
Uz ka?
QUOTE(Akasha @ 2011 04 22, 09:45)
Uz ka?
Už palaikymą Alabama irgi Kažkaip gal viskas ir bus gerai, o tai labai bijojau. Aišku ir dabar bijau, kaip sako brum, ir kitos, kad kartosis, nebus minčių ir pan., bet kaip nors, iškart nuotaika geresnė.
QUOTE(Vanillla @ 2011 04 22, 10:25)
as siandien vakare laisva, jei ka tai galiu
Vakar kažkaip be jėgų vakare buvau, kad komentuoti nuotraukas
Rita Gude, pritarsiu merginom-pati gražiausia sesija gavos, kiek esi rodžiusi. Mokaisi šuoliais, mergyt
Kikirike, ir man labai patiko tavo šūstro helioso darbas
Aš irgi raw išbandžiau, tai jpeg palaidojau, nors kartais pamąstau, jei jpeg fotkinčiau, tai daug daugiau nuotraukų tilptų, nes raw basiai vietos užima daug kortelėj, ir kompe beje
Rita Gude, pritarsiu merginom-pati gražiausia sesija gavos, kiek esi rodžiusi. Mokaisi šuoliais, mergyt
Kikirike, ir man labai patiko tavo šūstro helioso darbas
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 04 22, 07:02)
nu man raw greičiau tvarkosi nei jpg, raw'e visas klaidas žymiai paprasčiau ištaisyt nebent kompas lėtas, tai tada jo aš tik raw fotkinu ir nuotraukų peržiūra greit veikia taip pat jpega palaidojau išbandžius raw, jis man fotike nereikalingas :
Aš irgi raw išbandžiau, tai jpeg palaidojau, nors kartais pamąstau, jei jpeg fotkinčiau, tai daug daugiau nuotraukų tilptų, nes raw basiai vietos užima daug kortelėj, ir kompe beje