Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Ačiū Akasha smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 22 balandžio 2011 - 09:30
QUOTE(paprasta @ 2011 04 22, 07:22)
Aš fotografuoju jpg  ax.gif  Bandžiau raw- na, nelimpa jis man... Aš labai nemėgstu tų nuotraukų tvarkymo, todėl man jpg viskas greičiau ax.gif

Va ir man panasiai. Atsidarau ta RAW ir nzn ka toliau daryt biggrin.gif nors pora kartu buvo sugadintos foto, kur jei butu RAW, tai gal dar galima butu kazka pataisyt, tai kartais mastau gal jungt RAW + jpg

Gette, tavo komentaras sukele sypsena ir lb pagloste, sedziu issisiepus smile.gif zinot, kad kazkam patinka mano darbai ir ju net laukia, ohoho koks cia man ivertinimas smile.gif labai aciu smile.gif

Brumbrumai, man kaip ir merginoms sita fotosesija tikrai kaip is mados zurnalo atrodo smile.gif man lb artimi tokie darbai, todel as kaip ir Almost, irgi lb noreciau tokiu foto smile.gif P.S. as is vilniaus biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Almost uzmus tuoj mane lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 04 22, 10:25)
Brumbrumai, man kaip ir merginoms sita fotosesija tikrai kaip is mados zurnalo atrodo smile.gif man lb artimi tokie darbai, todel as kaip ir Almost, irgi lb noreciau tokiu foto smile.gif P.S. as is vilniaus biggrin.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Almost uzmus tuoj mane  lotuliukas.gif

toli gražu ne mirksiukas.gif kažkaip manau, kad kažkada ateis ir mano laikas biggrin.gif antai man diplomų įteikimas gresia, o fotografės neturiu.. hihihi.gif net ir fotiką savo pagadinau taip normaliai doh.gif nusimušinėja M ir S (shutter berods) funkcijos pajudinant truputėlį fotiką.. tai ir neturiu kantrybės fotkint net..
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2011 04 22, 08:45)

O man tai parkes zaparkes prasidejo,ne jus cia visokias super duper fotosesijas dedat,tai as kadangi tik buitiaka fotkinu,jokiu fotosesiju nedarau,tai ner ko cia ir maltis,savo asmeniniam albumui skirtu nuotrauku kaisiot blush2.gif

o kas tau neleidzia savo vaiku fotosesijo padaryt mirksiukas.gif kaip gotte rase, apgalvok kokios noretum, pasiplanuok, sodini vaikus, imi fotika i rankas ir pyskini mirksiukas.gif
Atsakyti
Rita Gude-saunuole, saunuole!!! Kliuna kai kur kadravimas, bet visa kita nuostabiai:) clap_1.gif

Gavau mainu nuotraukas, net dvi, aciu Ievuki!! biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 04 22, 09:28)
toli gražu ne  mirksiukas.gif kažkaip manau, kad kažkada ateis ir mano laikas  biggrin.gif  antai man diplomų įteikimas gresia, o fotografės neturiu.. hihihi.gif net ir fotiką savo pagadinau taip normaliai  doh.gif nusimušinėja M ir S (shutter berods) funkcijos pajudinant truputėlį fotiką.. tai ir neturiu kantrybės fotkint net..

ui, kaip nesmagu sad.gif tai gal bandyk nunest pataisyt. O as tai vis laukiu kada i vilniu atvaziuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 04 22, 10:33)
ui, kaip nesmagu sad.gif tai gal bandyk nunest pataisyt. O as tai vis laukiu kada i vilniu atvaziuosi smile.gif

jau kai visai išves iš proto, tai tada darysiu kažką... kol kas naujam pirkiniui (raudonam lūpdažiui) įamžint užteko kantrybės laugh.gif bet atrodo va pasidariau visus nustatymus, stovi fotikas ant stovo, sušviečia jam ir pakeičia režimą doh.gif
o Vilnius, kaip ir kiti miestai, tai čia t'sakant... Dievo keliai nežinomi - su diplomu bus matyt hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 22, 10:14)
Patvirtinau, bet ten nereik daug tiek tikėtis, kaip čia kai kurios krykštauja  biggrin.gif  Čia labiau smagu, kad mano pirmoji fotosesija  ar net apskritai žmogus, kuris nesivaipė ir nesislėpė  doh.gif  Bijojau, kad apskritai viskas bus išdegę, bus fonas baisus, nesimatys akių  biggrin.gif

Ačiū, jau pamačiau, man kaip tokiai žaliai labai patiko thumbup.gif , ypač pora foto ir mergytė nuostabi, norėčiau kada ir aš ką prisikalbinti pafotkinti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 04 22, 10:22)
drinks_cheers.gif  jo, čia bene 10 kart šustresnis  thumbup.gif

Na nezinau kiek kartu, bet mm ir diafragma daro savo.... smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 22, 10:24)
Ačiū Akasha  smile.gif

Uz ka? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 04 22, 09:45)

Už palaikymą biggrin.gif Alabama irgi 4u.gif Kažkaip gal viskas ir bus gerai, o tai labai bijojau. Aišku ir dabar bijau, kaip sako brum, ir kitos, kad kartosis, nebus minčių ir pan., bet kaip nors, iškart nuotaika geresnė.

Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 04 22, 10:25)
Brumbrumai, man kaip ir merginoms sita fotosesija tikrai kaip is mados zurnalo atrodo smile.gif man lb artimi tokie darbai, todel as kaip ir Almost, irgi lb noreciau tokiu foto smile.gif P.S. as is vilniaus biggrin.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Almost uzmus tuoj mane  lotuliukas.gif

as siandien vakare laisva, jei ka biggrin.gif tai galiu wink.gif
Atsakyti
Vakar kažkaip be jėgų vakare buvau, kad komentuoti nuotraukas
Rita Gude, pritarsiu merginom-pati gražiausia sesija gavos, kiek esi rodžiusi. Mokaisi šuoliais, mergyt 4u.gif
Kikirike, ir man labai patiko tavo šūstro helioso darbas bigsmile.gif
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 04 22, 07:02)
nu man raw greičiau tvarkosi nei jpg, raw'e visas klaidas žymiai paprasčiau ištaisyt smile.gif nebent kompas lėtas, tai tada jo smile.gif aš tik raw fotkinu smile.gif ir nuotraukų peržiūra greit veikia taip pat smile.gif jpega palaidojau išbandžius raw, jis man fotike nereikalingas :

Aš irgi raw išbandžiau, tai jpeg palaidojau, nors kartais pamąstau, jei jpeg fotkinčiau, tai daug daugiau nuotraukų tilptų, nes raw basiai vietos užima daug kortelėj, ir kompe beje doh.gif
Atsakyti