Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Laba laba,

Kai tokie orai, tai is bastomės kažkur ir dabar skubu rašyt iš pat ryto.

Vanillla, man JB foto variantas irgi nelabai, nors tau pačiai jis patiko. Bet čia tas etapas, kur merginos kalbėjo, kad praeinam visi - keitaliojam spalvas, tonus, žodžiu einam iš "įprastų" nuotraukos rėmų ir mums pasirodo, kad tai jau kažkas tokio, o iš tiesų po to grįžtam prie tradicinio JB, tradicinių spalvų ir nuotraukos savitumo ieškom kituose dalykuose mirksiukas.gif Spalvotas variantas man kur kas šaunesnis atrodo. Tik pastėbjau, kad daug kur pas tave foto trūksta fono paliejimo, tada tas aplinkos margumas ir modelis jame gal kitaip atsiskleistų. O šiaip tai šaunuolė, visad laukiu tavo naujų darbelių 4u.gif

Laukine, sutinku su komentarais apie dvynukes. Man iškart krito į akis tas perdėtas melsvumas. o kita foto tai super.
Dėl gimdymo, tai tavo įdėtas reportažas - superinis, su estetika man ten viskas gerai, nes nu gimdymas jau toks reikalas, kad neišlaižysi, kaip pati sakai iki tokio lygio, kad vaikas gimtų su kaspinuku ant kaklo. Man tame reportaže patiko pats pasakojimas, jo nuoseklumas ir atspindėtos detalės, svarbiausi įvykiai. Nors jei kalbėtume apie mane, tai čia turbūt panašį tema kaip su foto bažnyčioje, šventas reikalas, ne kiekvienas gali gimdymą fotografuoti, sugeba jį perteikti ir ne kiekvienas ten įsileistų. Jeigu man reiktų rinktis, tai leisčiau fiksuoti jau patį kūdikėlį, ką tik užgimusį, man virkštelė ir panašūs dalykai nėra nei šlykštu, nei ką. Ko nenorėčiau, tai to savo skausmo perteikimo sąrėmių metu. Va čia man pats asmeniškiausias dalykas turbūt. Sunkiausiai ir tame reportaže žiūrėjau į kenčiančią moterį.

brumbrumai, man įdomiai labai, man patiko drinks_cheers.gif tokia mados fotografija...kaip naujas vėjo gūsis šitame forume. Prisidėsiu prie masių ir pasakysiu, kad labiausiai kabino pirma ir trečia foto. Nors ta antra nėra kažkuom bloga, bet kai į tris žiūri, automatiškai išryškėja favoritai.

maija, pirmoji smilgų foto tokia švelni drinks_cheers.gif

kristukass, man kaip daugeliui patiko antroji, tik norėtųsi labiau išplauto fono. Man ta foto tokia ale "kinietiško" stailo... gal čia tiktų koks nors pritaikytas actionas g.gif

Zirze, man primoji batono foto geresnė pasirodė, tokia kataloginė ax.gif

Kikirike, gražūs helioso bandymai drinks_cheers.gif

QUOTE(Burka @ 2011 04 22, 07:45)
O man tai parkes zaparkes prasidejo,ne jus cia visokias super duper fotosesijas dedat,tai as kadangi tik buitiaka fotkinu,jokiu fotosesiju nedarau,tai ner ko cia ir maltis,savo asmeniniam albumui skirtu nuotrauku kaisiot blush2.gif

Bet tu susigalvok fotosesiją ir pamatysi kaip smagu ir kaip puikiai gaunasi. Pasigalvok detales, fotografavimo kampą ir kitus dalykus, kažką parežisuok. Daug čia ir nereikia. Paimk kokius spalvingus botus, apauk vaikus ir pirmyn į mišką, prie kokio seklaus upelio...tegul mažiai pasitaško, tu pafotografuosi, iš žemiau, iš toliau...pasižiūrėk internete foto. Ir bus super... Čia aš tik šiaip pavyzdį numečiau, bet gali bet kokių detalių primąstyti. Iš to tavo vadinasmo buitiako ne taip sunku ir ištrūkti, kartais net sukantis namų aplinkoje galima šauniai "sužaisti" mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 22 balandžio 2011 - 08:35
QUOTE(gotte @ 2011 04 22, 09:33)
brumbrumai, man įdomiai labai, man patiko  drinks_cheers.gif tokia mados fotografija...kaip naujas vėjo gūsis šitame forume. Prisidėsiu prie masių ir pasakysiu, kad labiausiai kabino pirma ir trečia foto. Nors ta antra nėra kažkuom bloga, bet kai į tris žiūri, automatiškai išryškėja favoritai.

gotte, aciu. iki mados fotografijos cia far far away, o ir to nesiekiu, bet va man patinka vis skirtingo kazka fotkint.. smile.gif ir siaip idomu paziuret, kaip modelis dirba. siaip tai as nesu patenkinta sia fotosesija, nes gavosi ne taip, kaip galvoj turejau.. na, bet amzinai gaunasi ne taip, kaip isivaizduoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 04 22, 09:39)
gotte, aciu. iki mados fotografijos cia far far away, o ir to nesiekiu, bet va man patinka vis skirtingo kazka fotkint.. smile.gif <...>

bet tarkim man pirma foto tai grynai tokia reklaminė rūbų arba avalynės foto atrodo smile.gif ir sukilo toks mažas pavydėlis viduj, pagalvojau, kad ir aš taip noriu hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 04 22, 09:41)
bet tarkim man pirma foto tai grynai tokia reklaminė rūbų arba avalynės foto atrodo  smile.gif ir sukilo toks mažas pavydėlis viduj, pagalvojau, kad ir aš taip noriu hihihi.gif

kad tave pafotkinciau?smile.gif gaaaliu... kad ir ryt smile.gif nori?
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 04 22, 09:43)
kad tave pafotkinciau?smile.gif gaaaliu... kad ir ryt smile.gif nori?

chi, kaip miela smile.gif
tik kad aš iš toli toli nuo Tavęs mirksiukas.gif
o šiaip, apskritai sakau, manau žinai vis tiek kažkiek parodo, kad foto atkreipia dėmesį, jei kažkas pasako, kad irgi tokios norėtų. nu bent jau aš taip manau biggrin.gif tai va man pirma iš tos serijos labai patiko.
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 04 22, 09:45)
chi, kaip miela  smile.gif
tik kad aš iš toli toli nuo Tavęs  mirksiukas.gif
o šiaip, apskritai sakau, manau žinai vis tiek kažkiek parodo, kad foto atkreipia dėmesį, jei kažkas pasako, kad irgi tokios norėtų. nu bent jau aš taip manau  biggrin.gif tai va man pirma iš tos serijos labai patiko.

aaa.. as kai Vilniuj gyvenu, tai man visad atrodo, kad visi irgi Vilniuj gyvena biggrin.gif o mielai pafotkinciau.. aciu tau uz grazius zodzius wink.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 04 22, 09:51)
aaa.. as kai Vilniuj gyvenu, tai man visad atrodo, kad visi irgi Vilniuj gyvena biggrin.gif <...>

čia kaip man atrodo, kad visi kiti tikrai gyvena ne ten pat, kur aš laugh.gif ir visad galvoju, kad visi kiti iš Vilniaus ar Kauno, tik jau ne iš mano miesto.. biggrin.gif biggrin.gif taip kad ne Tu viena taip mąstai įdomiai biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 22, 09:26)
Šokėjukei dedikavau biggrin.gif

lotuliukas.gif Ačiū, aš padariau Rite Gude add as a friend ar pan, bet gal dar ji patvirtint turi, oi tas flickr dar neperkandau, reik dažnaiu naudotis ir perkąsti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2011 04 22, 09:06)
lotuliukas.gif  Ačiū, aš padariau Rite Gude add as a friend ar pan, bet gal dar ji patvirtint turi, oi tas flickr dar neperkandau, reik dažnaiu naudotis ir perkąsti doh.gif

Patvirtinau, bet ten nereik daug tiek tikėtis, kaip čia kai kurios krykštauja biggrin.gif Čia labiau smagu, kad mano pirmoji fotosesija ar net apskritai žmogus, kuris nesivaipė ir nesislėpė doh.gif Bijojau, kad apskritai viskas bus išdegę, bus fonas baisus, nesimatys akių biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 04 22, 08:39)
gotte, aciu. iki mados fotografijos cia far far away, o ir to nesiekiu, bet va man patinka vis skirtingo kazka fotkint.. smile.gif ir siaip idomu paziuret, kaip modelis dirba. siaip tai as nesu patenkinta sia fotosesija, nes gavosi ne taip, kaip galvoj turejau.. na, bet amzinai gaunasi ne taip, kaip isivaizduoju biggrin.gif

bet labai panašu ir šiaip super, kad bandai naujus dalykus, man šita tavo sesija tokia tikrai NEW bigsmile.gif

QUOTE(Almost @ 2011 04 22, 08:41)
bet tarkim man pirma foto tai grynai tokia reklaminė rūbų arba avalynės foto atrodo  smile.gif ir sukilo toks mažas pavydėlis viduj, pagalvojau, kad ir aš taip noriu hihihi.gif

jo jo, labai gera ta pirma, ir šiaip mano favoritė thumbup.gif
Atsakyti
Iskart soriukas jei ka praleidau ir nepakomentavau.... blush2.gif Tiesiog kartais matau, kad sunku su jumis suspeti smile.gif

QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 21, 21:49)
Nu žodž, merginos įdėjau keletą, gal turėsit kokių pastabėlių  4u.gif  Reik vaiku pasirūpint, nebėr kada tvarkyti  verysad.gif . Matysi tik "draugai", todėl kas norės tapti draugu, pasikvieskit  biggrin.gif

http://www.flickr.co...s/59296460@N07/

Zinai, kas man patiko.... O gi kad pasiieskojai ivairesniu kampu.... labai is tos puses saunuole.... Modeliukas labai liuksinis.... smile.gif Akiu centravimas kaikuriose tikrai kliuva... Na buciau kitaip kai kurias kadravus, bet manau viska ismoksi su laiku ir bus tik geriau ir geriau smile.gif)))

QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 22, 00:34)
na, dėl šventos ramybės man tų 60 Lt negaila, pro savininkės, ar džiaugiatės tuo, ką turit? biggrin.gif O kai baigiasi metai, nuotraukos nedingsta? biggrin.gif

Negailek, nes tikrai geras dalykas... smile.gif As pati metus taupiau vieta ir vis pratrindavau fotkes.... Bet pagaliau atsibodo ir issipirkau... tai dziaugiuosi laisve dabar.... O po metu tai liks paskutines 200 matomu, o kitu tiesiog nesimatys.... Bet dingti jos nedings smile.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 04 22, 09:11)
bet tu ir mazai ka taisai, ane? man raw patinka, nes jis kazkokio ryskumo daugiau duoda.. ir paryskint siek tiek lengviau. jpgai man prislopinti atrodo.. i tavo foto paziurejus, neatrodo, kad tau reik raw fotkint, nes ir taip viskas gerai wink.gif

Raw daugiau informacijos issaugo, todel ir nuotrauku kokybe, net konvertavus i JPG buna geresne... Galima palygint kiek paprastas jpg uzima vietos ir kiek konvertuotas is raw... Skirtumas kiek pamenu apie 2megus... O gal ir daugiau...

QUOTE(Almost @ 2011 04 22, 09:20)
p.s. aš vertinu tiesiog kaip vartotojas, jei ką.. bet seku jau n-tąją temą, tai gal nepyksit visgi labai, kad karts nuo karto pakomentuoju hihihi.gif

Aisku, kad komentuok... Papildomi komentarai niekada nepamaiso smile.gif

Beje, Kikirike, nerealiai graziai tavo heliosas piesia... Pamirsai prirasyt, kad cia ne tas standartinis 44 biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 04 22, 09:19)

Beje, Kikirike, nerealiai graziai tavo heliosas piesia... Pamirsai prirasyt, kad cia ne tas standartinis 44  biggrin.gif

drinks_cheers.gif jo, čia bene 10 kart šustresnis thumbup.gif
Atsakyti