Kai tokie orai, tai is bastomės kažkur ir dabar skubu rašyt iš pat ryto.
Vanillla, man JB foto variantas irgi nelabai, nors tau pačiai jis patiko. Bet čia tas etapas, kur merginos kalbėjo, kad praeinam visi - keitaliojam spalvas, tonus, žodžiu einam iš "įprastų" nuotraukos rėmų ir mums pasirodo, kad tai jau kažkas tokio, o iš tiesų po to grįžtam prie tradicinio JB, tradicinių spalvų ir nuotraukos savitumo ieškom kituose dalykuose Spalvotas variantas man kur kas šaunesnis atrodo. Tik pastėbjau, kad daug kur pas tave foto trūksta fono paliejimo, tada tas aplinkos margumas ir modelis jame gal kitaip atsiskleistų. O šiaip tai šaunuolė, visad laukiu tavo naujų darbelių
Laukine, sutinku su komentarais apie dvynukes. Man iškart krito į akis tas perdėtas melsvumas. o kita foto tai super.
Dėl gimdymo, tai tavo įdėtas reportažas - superinis, su estetika man ten viskas gerai, nes nu gimdymas jau toks reikalas, kad neišlaižysi, kaip pati sakai iki tokio lygio, kad vaikas gimtų su kaspinuku ant kaklo. Man tame reportaže patiko pats pasakojimas, jo nuoseklumas ir atspindėtos detalės, svarbiausi įvykiai. Nors jei kalbėtume apie mane, tai čia turbūt panašį tema kaip su foto bažnyčioje, šventas reikalas, ne kiekvienas gali gimdymą fotografuoti, sugeba jį perteikti ir ne kiekvienas ten įsileistų. Jeigu man reiktų rinktis, tai leisčiau fiksuoti jau patį kūdikėlį, ką tik užgimusį, man virkštelė ir panašūs dalykai nėra nei šlykštu, nei ką. Ko nenorėčiau, tai to savo skausmo perteikimo sąrėmių metu. Va čia man pats asmeniškiausias dalykas turbūt. Sunkiausiai ir tame reportaže žiūrėjau į kenčiančią moterį.
brumbrumai, man įdomiai labai, man patiko tokia mados fotografija...kaip naujas vėjo gūsis šitame forume. Prisidėsiu prie masių ir pasakysiu, kad labiausiai kabino pirma ir trečia foto. Nors ta antra nėra kažkuom bloga, bet kai į tris žiūri, automatiškai išryškėja favoritai.
maija, pirmoji smilgų foto tokia švelni
kristukass, man kaip daugeliui patiko antroji, tik norėtųsi labiau išplauto fono. Man ta foto tokia ale "kinietiško" stailo... gal čia tiktų koks nors pritaikytas actionas
Zirze, man primoji batono foto geresnė pasirodė, tokia kataloginė
Kikirike, gražūs helioso bandymai
QUOTE(Burka @ 2011 04 22, 07:45)
O man tai parkes zaparkes prasidejo,ne jus cia visokias super duper fotosesijas dedat,tai as kadangi tik buitiaka fotkinu,jokiu fotosesiju nedarau,tai ner ko cia ir maltis,savo asmeniniam albumui skirtu nuotrauku kaisiot
Bet tu susigalvok fotosesiją ir pamatysi kaip smagu ir kaip puikiai gaunasi. Pasigalvok detales, fotografavimo kampą ir kitus dalykus, kažką parežisuok. Daug čia ir nereikia. Paimk kokius spalvingus botus, apauk vaikus ir pirmyn į mišką, prie kokio seklaus upelio...tegul mažiai pasitaško, tu pafotografuosi, iš žemiau, iš toliau...pasižiūrėk internete foto. Ir bus super... Čia aš tik šiaip pavyzdį numečiau, bet gali bet kokių detalių primąstyti. Iš to tavo vadinasmo buitiako ne taip sunku ir ištrūkti, kartais net sukantis namų aplinkoje galima šauniai "sužaisti"