Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 04 22, 08:02)
nu man raw greičiau tvarkosi nei jpg, raw'e visas klaidas žymiai paprasčiau ištaisyt smile.gif nebent kompas lėtas, tai tada jo smile.gif aš tik raw fotkinu smile.gif ir nuotraukų peržiūra greit veikia taip pat smile.gif jpega palaidojau išbandžius raw, jis man fotike nereikalingas :

nu mano ir kompas greitas, bet nelimpa man ta raw visai ax.gif o aš tvarkyti nemoku, tai atsiverčiu tą raw ir mane net erzulys paima ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 04 22, 08:22)
Aš fotografuoju jpg  ax.gif  Bandžiau raw- na, nelimpa jis man... Aš labai nemėgstu tų nuotraukų tvarkymo, todėl man jpg viskas greičiau ax.gif

bet tu ir mazai ka taisai, ane? man raw patinka, nes jis kazkokio ryskumo daugiau duoda.. ir paryskint siek tiek lengviau. jpgai man prislopinti atrodo.. i tavo foto paziurejus, neatrodo, kad tau reik raw fotkint, nes ir taip viskas gerai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 22, 08:09)
Tvarkau nuotraukas ir nežinau dabar ką daryt, jei batai nukirsti nieko?  g.gif  Kirst daugiau ar galima palikt (na, aulai matosi).

Svajone, na, įdomiai tu čia, reiks dar išbandyt, gal ir patiks.

kirsk iki liemens tada.. na aišku nuo foto priklauso smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 04 22, 08:14)
kirsk iki liemens tada.. na aišku nuo foto priklauso  smile.gif

Tiktų. Dėkui
Atsakyti
RitaGude na pagaliau!!!!! šaunuolė tu !!! thumbup.gif labai vykusi fotosesija, geriausi portretai, kokius tik esi rodžius, liuks , man labai patiko thumbup.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 04 22, 08:11)
bet tu ir mazai ka taisai, ane? man raw patinka, nes jis kazkokio ryskumo daugiau duoda.. ir paryskint siek tiek lengviau. jpgai man prislopinti atrodo.. i tavo foto paziurejus, neatrodo, kad tau reik raw fotkint, nes ir taip viskas gerai wink.gif

mažai... aš spuogus nuimu, kokį lvl pastumdum, curves ir vsio... todėl net nematau prasmės raw fotkinti ax.gif net kai vestuves fotkinau- nu galvojau reikia raw- maža kas... nusistačiau fotiką... ir išsitraukusi iš kurpinės paskutinę sekundę vėl sugrįžau prie jpg... lotuliukas.gif lotuliukas.gif kažkaip paprasčiau man... grįžtu iš sesijos, susimetu fotkes, už 2 val. galiu atiduot žmogui, o su raw kai bandžiau, tai man daug ilgiau užtruko... stumdžiau stumdžiau ten ir š.... gavosi lotuliukas.gif tiesiog nemoku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2011 04 22, 06:55)
priimk mane į draugus, jei gali tik nežinau ar teisingai pakviečiau doh.gif  dar nesitorientoju flickr doh.gif oceandancer86
Sorry, nemačiau. bet žinok, neradau aš tavęs. Nueik į SM, ten susirask mane tokiu pačiu niku (bendroj grupėj pamatysi iš paskutiniųjų nuotraukų), tada paspausk ant niko ir kai įeisi viršuje bus mažom raidelėm parašyta - make a friend ar kažkas tokio.
Atsakyti
RG , galiu pasakyt tik tiek - po matytų nuotraukų ši sesija buvo netgi kažkiek netikėta. Gražu žiūrėt 4u.gif
p.s. aš vertinu tiesiog kaip vartotojas, jei ką.. bet seku jau n-tąją temą, tai gal nepyksit visgi labai, kad karts nuo karto pakomentuoju hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 04 22, 08:20)
RG ,

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 04 22, 08:17)
RitaGude

Ne nu baikit laugh.gif Nors nebaikit, kitus kartus galėsit tarkuot lotuliukas.gif friends.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 22, 08:19)
Sorry, nemačiau. bet žinok, neradau aš tavęs. Nueik į SM, ten susirask mane tokiu pačiu niku (bendroj grupėj pamatysi iš paskutiniųjų nuotraukų), tada paspausk ant niko ir kai įeisi viršuje bus mažom raidelėm parašyta - make a friend ar kažkas tokio.

tai, kad man jau rodo, pamačiau g.gif aš buvau tave prie draugų pridėjus, bet tu manes nebuvai..
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 04 22, 08:22)
tai, kad man jau rodo, pamačiau  g.gif  aš buvau tave prie draugų pridėjus, bet tu manes nebuvai..

Šokėjukei dedikavau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 22, 08:26)
Šokėjukei dedikavau biggrin.gif

aij, rimtai lotuliukas.gif
Atsakyti