Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Vanillla @ 2011 04 21, 23:05)
Aciu labai wink.gif Tikrai sauniai pasidarbavai, ir nebuvo ko bijoti  drinks_cheers.gif bet ir modeliuka aisku gavai superini  wub.gif  drinks_cheers.gif

Oi ji šaunuolė, viską iš pusės žodžio suprato, tikrai superinė - o abi bijojom ir tikrai nemaniau, kad ji bus tokia šaunuolė schmoll.gif Taip pabandymui pakviečiau ir tiek - kaimynė gi šiaip ar taip smile.gif . Sakiau kamuosiu tave vasarą ir kamuosiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 21 balandžio 2011 - 23:08
Manes irgi po velyku laukia svarbi fotosesija, ir irgi planuoju pradet normaliai fotografuot su RAW, nors kazkoks jis man nemielas visai ir nemoku as su juo elgtis smile.gif doh.gif bet kaip sako mano tetis, su veidrodziu ir jpg, gali fotografuot tik girtas fizionomijas per baliuskas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 04 21, 23:17)
Manes irgi po velyku laukia svarbi fotosesija, ir irgi planuoju pradet normaliai fotografuot su RAW, nors kazkoks jis man nemielas visai ir nemoku as su juo elgtis smile.gif  doh.gif bet kaip sako mano tetis, su veidrodziu ir jpg, gali fotografuot tik girtas fizionomijas per baliuskas biggrin.gif

biggrin.gif Jo, reiktų išmokti juo, jei jau yra tokia f-ja. Net jei ir nemoki, juk yra žmonių, kurie gali padėti, va Svajonė buvo pasiryžus pagalbon biggrin.gif Tikiu, kad būtų padėjus smile.gif
Papildyta:
You've used 98% of your 300 MB photo limit and 0 of your 2 video limit this month. Upgrade? doh.gif

Papildyta:
na, dėl šventos ramybės man tų 60 Lt negaila, pro savininkės, ar džiaugiatės tuo, ką turit? biggrin.gif O kai baigiasi metai, nuotraukos nedingsta? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 21 balandžio 2011 - 23:34
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 22, 00:34)
na, dėl šventos ramybės man tų 60 Lt negaila, pro savininkės, ar džiaugiatės tuo, ką turit? biggrin.gif O kai baigiasi metai, nuotraukos nedingsta? biggrin.gif

As tai tikrai dziaugiuos,nes galiu nesukt sau galvos ir kraut kiek noriu mirksiukas.gif kas po metu dar nzn,bet itariu palieka naujausiu 200,o kitos pasidaro nematomos,bet nedingsta.Jei kur dejai i foruma (nu is tu senesniu nei 200) irgi neissitrina.Va,tikiuosi suprantamai as cia blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 04 21, 23:37)
As tai tikrai dziaugiuos,nes galiu nesukt sau galvos ir kraut kiek noriu mirksiukas.gif kas po metu dar nzn,bet itariu palieka naujausiu 200,o kitos pasidaro nematomos,bet nedingsta.Jei kur dejai i foruma (nu is tu senesniu nei 200) irgi neissitrina.Va,tikiuosi suprantamai as cia blush2.gif

Na, taip, aš manau, kad man praverstų, nes čia toks kaip "šiukšlynas", man patinka, dėt, tik bijau būt priklausoma, įsivaizduoju, kai prikrausiu, po to gaila bus ir amžiais turėsiu pirkt pro biggrin.gif Na, žodžiu, rytas protingesnis už vakarą smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 22, 00:04)

priimk mane į draugus, jei gali tik nežinau ar teisingai pakviečiau doh.gif dar nesitorientoju flickr doh.gif oceandancer86
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 21, 20:49)
Nu žodž, merginos įdėjau keletą, gal turėsit kokių pastabėlių  4u.gif  Reik vaiku pasirūpint, nebėr kada tvarkyti  verysad.gif . Matysi tik "draugai", todėl kas norės tapti draugu, pasikvieskit  biggrin.gif

http://www.flickr.co...s/59296460@N07/

nerodo man verysad.gif gali pridėt mane į kontaktus?
Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 21, 21:27)
user posted image

dar keleta

blush2.gif

fotkinta su helios objektyvu  blush2.gif
Papildyta:
Rita Gude a kodėl aš nieko nematau flickr?  g.gif

kaaaaaaip gražiai piešia tas objektyvas, nu šaaakės wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 04 22, 08:02)
nerodo man  verysad.gif  gali pridėt mane į kontaktus?
Papildyta:
kaaaaaaip gražiai piešia tas objektyvas, nu šaaakės  wub.gif

aga,tik kad fotkias išsikrovė ,tai nedaug pafotkinau blush2.gif gerai,kad pinhole turėjau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 04 21, 23:17)
Manes irgi po velyku laukia svarbi fotosesija, ir irgi planuoju pradet normaliai fotografuot su RAW, nors kazkoks jis man nemielas visai ir nemoku as su juo elgtis smile.gif  doh.gif bet kaip sako mano tetis, su veidrodziu ir jpg, gali fotografuot tik girtas fizionomijas per baliuskas biggrin.gif

Aš fotografuoju jpg ax.gif Bandžiau raw- na, nelimpa jis man... Aš labai nemėgstu tų nuotraukų tvarkymo, todėl man jpg viskas greičiau ax.gif
Atsakyti
Labas rytukas,
Rita Gude,labai fainai pasidarbavai wub.gif
Brumbrumai,man labai patiko tavo si serija,ziuriu ir seiles varvinu wub.gif

O man tai parkes zaparkes prasidejo,ne jus cia visokias super duper fotosesijas dedat,tai as kadangi tik buitiaka fotkinu,jokiu fotosesiju nedarau,tai ner ko cia ir maltis,savo asmeniniam albumui skirtu nuotrauku kaisiot blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 04 22, 07:22)
Aš fotografuoju jpg  ax.gif  Bandžiau raw- na, nelimpa jis man... Aš labai nemėgstu tų nuotraukų tvarkymo, todėl man jpg viskas greičiau ax.gif

nu man raw greičiau tvarkosi nei jpg, raw'e visas klaidas žymiai paprasčiau ištaisyt smile.gif nebent kompas lėtas, tai tada jo smile.gif aš tik raw fotkinu smile.gif ir nuotraukų peržiūra greit veikia taip pat smile.gif jpega palaidojau išbandžius raw, jis man fotike nereikalingas :
Atsakyti
Tvarkau nuotraukas ir nežinau dabar ką daryt, jei batai nukirsti nieko? g.gif Kirst daugiau ar galima palikt (na, aulai matosi).

Svajone, na, įdomiai tu čia, reiks dar išbandyt, gal ir patiks.
Atsakyti