Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 21, 21:49)

Priimk mane i draugus blush2.gif Flikery esu maijaz 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2011 04 21, 20:29)
As Raw nenustatineju WB, paskui sureguliuoju jei negerai buna  blush2.gif

Žodžiu, o buvo taip... Paspaudžiau RAW + ir gavosi tik JPG, nes jau buvo paspausta RAW +. Ir gavosi visos nuotraukos be RAW. Na, ir velniop jis man, ne vestuves gi kokias fotografuoju, o ir šiaip reik ir taip išmokt
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 21 balandžio 2011 - 21:16
Rita, visai neblogai tau sekesi mirksiukas.gif susitvarkei, man atrodo, sauniai 4u.gif tik vienoje is ju kliuna, kad lapas ant lupyciu, daugiau gal kitos pakomentuos rolleyes.gif
Atsakyti
user posted image

dar keleta
http://www.flickr.co...s/60883092@N05/
blush2.gif

fotkinta su helios objektyvu blush2.gif
Papildyta:
Rita Gude a kodėl aš nieko nematau flickr? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 21 balandžio 2011 - 21:25
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 21, 22:27)

Kaip man grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2011 04 21, 23:00)
Kaip man grazu  wub.gif

ačiū blush2.gif
kaip man gaila ,kad fotikas "numiro" (batarkė) doh.gif faina vieta ten kur buvau blush2.gif
Papildyta:
Rita Gude - jau rodo ax.gif pakomentavau ten 4u.gif
Atsakyti
Labai ačiū visoms, kas pakomentavo, davė medučio ir patarė, kad būtų geriau wub.gif reik alučio atsidaryt šito blyno proga biggrin.gif
Buvo gera labai su mergaite dirbti.

QUOTE(Zirzė @ 2011 04 21, 21:18)
Rita, visai neblogai tau sekesi mirksiukas.gif susitvarkei, man atrodo, sauniai 4u.gif  tik vienoje is ju kliuna, kad lapas ant lupyciu, daugiau gal kitos pakomentuos rolleyes.gif

OI, ačiū Zirze. Ten tyčia taip, pasižaidimui, pro lapelius fotografavau, manpasirodė visai smagiai, man žinai kas ten labiau kelia rūpestį, ogi dešinė akytė g.gif Na, žiūrėsiu kaip bendram kontekste bus, gal ir rasiu geresnių "pro lapelius", dar nesužiūrėjau...
Atsakyti
manes nera flickr sad.gif gal galima butu ir cia, nors viena nuotraukyte sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 04 21, 22:53)
manes nera flickr sad.gif gal galima butu ir cia, nors viena nuotraukyte sad.gif

Vanilla, negaliu sad.gif
Bet 10-iai minučių galiu padaryt viešą, jei tu parašysi, kad budi 4u.gif
Atsakyti
Dar karta dekui, pakomentavusioms mano foto smile.gif del margumyno, tai sikart mes su modeliuku taip norejom ir buvom ziauriai patenkintos radusios sia vieta smile.gif na bet zinoma, labiau sulietas ir atskirtas nuo modelio fonas, tikrai atrodytu geriau. Aciu uz visas pastabas smile.gif

Brumbrumai, man ypac patiko 3 foto. Man ir atrodo naturaliausiai, ir matosi, kad modelis gerai jautesi. Grazu thumbup.gif

O del to ikvepimo, pasikartojanciu nuotrauku, skubejimo... man irgi visa tai tinka. verysad.gif Pripyskini kadru, atrodo galva tuscia, nebezinai ka cia dar galima butu padaryt, o grizti namo, tvarkai nuotraukas ir mastai, *****, juk galejau paprasyt paziuret ten, apeit is kitos puses ir .t.t bet jau per velu buna sad.gif doh.gif
Papildyta:
BUDZIU smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 04 21, 23:01)

http://www.flickr.co...s/59296460@N07/
kai pažiūrėsi pasakyk blush2.gif
Atsakyti
Aciu labai wink.gif Tikrai sauniai pasidarbavai, ir nebuvo ko bijoti drinks_cheers.gif bet ir modeliuka aisku gavai superini wub.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti