QUOTE(green_tea @ 2011 04 18, 04:15)
Man labai patiko.Labai panasu i mano ryta, kai dirbdavau-as irgi keldavausi 4.30, tik as eidavau pesciomis 3 km kasdien bet kokiu oru-jega siaip.Bet ir mieguistumas, ir saltis neissimiegojus, ir ta suvelta nuotaika, ir tie pomidorai, kurie irgi miega ant stalo-man viskas dera ir viskas gerai.
QUOTE(gotte @ 2011 04 18, 08:51)
Va čia manau alabamos reportažo minusas - ta pati mergytė, kuriai šukuojami plaukai, įdėta į reportažinę medžiagą trissyk. Paskui dar ten yra besikartojančių foto. Dar įvairovės norisi, tai yra reikia pastebėti, kada verta fiksuoti vieną žmogų - tarkim besijuokiantį vaiką iš arti, fiksuoti jo veiksmą, emociją, kaip pasakojimo detalę ir kada atsitraukti toliau - fiksuoti bendrą vaizdą: kažkas šukuojamas, kiti vaikai rengiami, treti sėdi ir kažko laukia, taip leidžiant susidaryti bendrą veiksmo vaizdą. Grįžtant prie alabamos foto, man ten per daug tų vaizdų "iš arti" vaikų - sėdinčių, laukiančių, besijuokiančių ir kt...Nebebaišku, esmė - vaikai kaip tokie ar veiksmas, kuriame tie vaikai dalyvauja.
Siaip galiu tik pasakyti, kad nuotraukos buvo ikeltos i
facebooka, tevai pageidavo, kad butu
visos ju vaiku nuotraukos, ta as ir padariau.Todel jei gavau 3 mergaites nuotraukas, tiek ir idejau.Jei deciau i flikra-tada jo, atrinkciau tik svarbiausia.Bet nebuvo laiko, sukeliau facebookan ir idejau jums-kad ir jus pasidziaugtumet musu smagumu, musu nuotykiu, spalvomis, ivykiu.Tai atsiprasau, kad nepavyko.
As dalyvausiu knugos iliustracijoj.
Zirze-as labai pergyvenu del koliazu nesekmes.Bet man nebeiseina saves lauzyt ir daryt kazko, kas man nesigauna.
Eurikaite-nu grazu
Vakar gavau ziedus, galesiu Zenito objektyvus sukt ant Canono, tik reik dar pramokt pataikyt su fokusu