Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(o la la la @ 2011 04 18, 17:02)
Nu geda peleda... blush2.gif , bet nieko nesugalvoju doro. Padariau kelis variantus, bet nesirisa, nesiziuri... Nesinori bele kokio varianto kelti... ax.gif Ar rodyti vis vien...

na negi taip jau nieko doro? vis tiek, jei buvo kazkokia mintis, reiskias yra i ka paziureti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 04 18, 17:54)
du tik adresus teliko išsiųsti

As pasirinkau numeriuka, taigi liko tik vienas kazkam. Laukiu adresiuko smile.gif
Atsakyti
Na, aš labai plyšaut ir grūmot piršteliu negaliu, dėl neužbaigtų žaidimų, nes ir pati esu vieno neužbaigusi. Pabaigsiu - tikrai, prižadu.

Atėjau pasisakyti, dėl mainų...negerai gavosi, Yvetė ėmėsi pareguliuot , didelis dėkui jai. Bet va pati liko be foto, ji išsibraukė vien dėl to, kad nebeišėjo kitaip išdalinti. Kadangi, ji, pasitarusi ir nusprendusi leido sau mane į parodą užrašyti biggrin.gif , tai aš pasitariau ir nusprendžiau - mergaitės, kurios norit padovanoti Velykų džiaugsmą Juodraštėlui, rašykit man į až, adresą, visoms išdalinsiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo frederica: 18 balandžio 2011 - 16:31
QUOTE(green_tea @ 2011 04 18, 04:15)

Man labai patiko.Labai panasu i mano ryta, kai dirbdavau-as irgi keldavausi 4.30, tik as eidavau pesciomis 3 km kasdien bet kokiu oru-jega siaip.Bet ir mieguistumas, ir saltis neissimiegojus, ir ta suvelta nuotaika, ir tie pomidorai, kurie irgi miega ant stalo-man viskas dera ir viskas gerai.

QUOTE(gotte @ 2011 04 18, 08:51)
Va čia manau alabamos reportažo minusas - ta pati mergytė, kuriai šukuojami plaukai, įdėta į reportažinę medžiagą trissyk. Paskui dar ten yra besikartojančių foto. Dar įvairovės norisi, tai yra reikia pastebėti, kada verta fiksuoti vieną žmogų - tarkim besijuokiantį vaiką iš arti, fiksuoti jo veiksmą, emociją, kaip pasakojimo detalę ir kada atsitraukti toliau - fiksuoti bendrą vaizdą: kažkas šukuojamas, kiti vaikai rengiami, treti sėdi ir kažko laukia, taip leidžiant susidaryti bendrą veiksmo vaizdą. Grįžtant prie alabamos foto, man ten per daug tų vaizdų "iš arti" vaikų - sėdinčių, laukiančių, besijuokiančių ir kt...Nebebaišku, esmė - vaikai kaip tokie ar veiksmas, kuriame tie vaikai dalyvauja.

Siaip galiu tik pasakyti, kad nuotraukos buvo ikeltos i facebooka, tevai pageidavo, kad butu visos ju vaiku nuotraukos, ta as ir padariau.Todel jei gavau 3 mergaites nuotraukas, tiek ir idejau.Jei deciau i flikra-tada jo, atrinkciau tik svarbiausia.Bet nebuvo laiko, sukeliau facebookan ir idejau jums-kad ir jus pasidziaugtumet musu smagumu, musu nuotykiu, spalvomis, ivykiu.Tai atsiprasau, kad nepavyko.

As dalyvausiu knugos iliustracijoj.

Zirze-as labai pergyvenu del koliazu nesekmes.Bet man nebeiseina saves lauzyt ir daryt kazko, kas man nesigauna.

Eurikaite-nu grazu wub.gif
Vakar gavau ziedus, galesiu Zenito objektyvus sukt ant Canono, tik reik dar pramokt pataikyt su fokusu unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 04 18, 17:20)
Atėjau pasisakyti,  dėl mainų...negerai gavosi, Yvetė ėmėsi pareguliuot , didelis dėkui jai. Bet va pati liko be foto, ji išsibraukė vien dėl to, kad nebeišėjo kitaip išdalinti. Kadangi, ji, pasitarusi ir nusprendusi leido sau mane į parodą užrašyti biggrin.gif , tai aš pasitariau ir nusprendžiau - mergaitės, kurios norit padovanoti Velykų džiaugsmą Juodraštėlui, rašykit man į až, adresą, visoms išdalinsiu biggrin.gif

pasitarsiu su savim ir nutarsiu, gal kokią bylą tau iškėlus g.gif , kad mano adresiuką ruošiesi dalinti lotuliukas.gif

Merginos, visus adresus išsiunčiau, Kadangi man visos mailus atsiuntėt su adresais, tai žinosit kur ieškoti nuo manęs mailų. Pasitikrinkit visos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 18 balandžio 2011 - 16:38
QUOTE(maija @ 2011 04 18, 15:16)
Na, dedu ir as koliaza... Siaip isivaizdavau ji truputi kitaip, labai norejau gamtoj, bet vaikai vis serga sad.gif Teko mastyti kazka namuose...
Sunkiausia buvo su pavadinimu... Tai palikau geriausia is blogiausiu biggrin.gif

user posted image

"Kad krepselis nebutu tuscias...."
maija + .....

labai fainas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 04 18, 17:37)
pasitarsiu su savim ir nutarsiu, gal  kokią bylą tau iškėlus  g.gif , kad mano adresiuką ruošiesi dalinti  lotuliukas.gif
Merginos, visus adresus išsiunčiau, Kadangi man visos mailus atsiuntėt su adresais, tai žinosit kur ieškoti nuo manęs mailų. Pasitikrinkit visos.

Žiūrėk, dar ir suvažiuosim visos pas Tave palėpėn biggrin.gif
Atsakyti
Svajone mūsu, Zirze, o la la la, Kikirike, vienintele - aciu 4u.gif Kaip smagu tiek geru komentaru sulaukti biggrin.gif
O kieno antroji nuotraukyte? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(frederica @ 2011 04 18, 17:20)
, tai aš pasitariau ir nusprendžiau - mergaitės, kurios norit padovanoti Velykų džiaugsmą Juodraštėlui, rašykit man į až, adresą, visoms išdalinsiu biggrin.gif

Yvete,manau siemet gausi ne viena dovanele biggrin.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 04 18, 17:26)

Zirze-as labai pergyvenu del koliazu nesekmes.Bet man nebeiseina saves lauzyt ir daryt kazko, kas man nesigauna.

bet tu darei, mirksiukas.gif matem pastangas, ne apie tai rasiau. omeniuose turejau tuos atvejus, kai atsisakoma/tesiama be rimtos priezasties ax.gif
Atsakyti
Sveikos merginos smile.gif
Niekas neatsake i mano zinute, tai tikriauisai niekas manes ir neprisimine blush2.gif Na, bet vis tiek bandau vel pas jus jungtis 4u.gif namu darbai visi yra pas mane flickre, as ten tuo paciu vardu blush2.gif
Labai norejau jungtis ir as i pavasarinius mainus, bet nespejau blush2.gif nors ir nelabai gal turiu ka siusti, bet atsibodo tik skaityti ir bijoti visur dalyvauti blush2.gif
Sugryzimui bandau ir as pora pavasarisku nuotraukyciu ikelti ax.gif
user posted image

user posted image

Ir beabejo labai noreciau sulaukti kritikos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Burka @ 2011 04 18, 15:02)

Eik tu,cia pas jus jau taip gamta atrodo? blink.gif velnias,pas mus jau taip vangiai viskas bunda,saltoka...veja ir ta tik tik pradeda zelt...
O as uzsisakiau i uk bilietukus,pigius nurovus,tai geguzes pabaigoj su mergickom nudumsiu,dar toloka,bet jau biski nerimauju kaip ten mum seksis tongue.gif

aha pas mus visur zalia , zydejimai ir silta biggrin.gif

QUOTE(maija @ 2011 04 18, 15:48)

graziai ziurisi smile.gif

Atsakyti
QUOTE(maija @ 2011 04 18, 16:16)
Na, dedu ir as koliaza... Siaip isivaizdavau ji truputi kitaip, labai norejau gamtoj, bet vaikai vis serga sad.gif Teko mastyti kazka namuose...
Sunkiausia buvo su pavadinimu... Tai palikau geriausia is blogiausiu biggrin.gif

user posted image

"Kad krepselis nebutu tuscias...."
maija + .....

Mano antroji nuotraukyte. Laaabai fainas koliažiukas.

Yvette, nu kam tu taip? Aš sakiau jeigu išeina išbraukite mane, bet jeigu neišeina suksiuos iš paskutiniųjų ir būčiau išsisukusi. Dabar tikrai negerai jaučiuosi, eisiu belstis pas fredericą tavo adresiuko. blush2.gif
Atsakyti