Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

paziurejau ta gimdymo istorija...siaip grazu, na bet kai kurios vietos tai man labai jau neestetiskai atrodo schmoll.gif ir budama nescioji tikrai nenoreciau, kad kai kurios foto butu viesinamos....
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 04 21, 14:55)
KAS GYVENAT UK. KUR SPAUSDINAT NUOTRAUKAS DIDESNIO FORMATO IR NEBŪTINAI?  4u.gif

As spausdinau snapfish, tik kazko dar negavau unsure.gif uzsakiau tai pirmadieni unsure.gif pries Kaledas tai greitai atejo ax.gif

Alabama, man patiko istorija 4u.gif

Yvettes vakarykste diena labai idomi bigsmile.gif

Brumbrumai, faina fotosesija bigsmile.gif pirmoj fona apziurejau ar sesuo kur nepasipainiojo blush2.gif (dirba vienam tu namu)

As fotografuoju tik RAW, nesuprantu kam reikalingas RAW+JPEG g.gif tik vieta uzima tie JPEG g.gif

dar pamirsau Kikirikes pinhola pagirti thumbup.gif idomu buvo paziureti 4u.gif kur pusys i virsu labiausiai patiko man ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rico: 21 balandžio 2011 - 18:08
QUOTE(Rico @ 2011 04 21, 19:05)

dar pamirsau Kikirikes pinhola pagirti  thumbup.gif idomu buvo paziureti  4u.gif kur pusys i virsu labiausiai patiko man  ax.gif

ačiū blush2.gif jau pradėjau pleškinti antrą pinhole lotuliukas.gif

Buvau biški su vaikais išlėkus ale į gamtą .... nu ir ką,ot didžioji fotografė iš manes - pasibaigė batarkė doh.gif gerai,kad pinhole turėjau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2011 04 21, 17:05)
As spausdinau snapfish, tik kazko dar negavau  unsure.gif uzsakiau tai pirmadieni  unsure.gif pries Kaledas tai greitai atejo  ax.gif 

As fotografuoju tik RAW, nesuprantu kam reikalingas RAW+JPEG  g.gif tik  vieta uzima tie JPEG g.gif

O liuks, kad atsiliepei bigsmile.gif Kaip ten kokybe? Ieskau ir as, kazka ateiciai, apart Jessops'o ax.gif

As irgi viska RAW fotkinu, nemoku as nusistatinet WB iskart teisingai, tai RAW man tikras issigelbejimas siuo atveju rolleyes.gif
Atsakyti
Nu aš jau "po" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 21, 20:57)
Nu aš  jau "po"  biggrin.gif

Kaip sekes? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2011 04 21, 20:01)
Kaip sekes?  ax.gif

Parodysiu už valandikės smile.gif Nereik man to RAW, jei atvirai, bet dariau RAW+JPG
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 21, 20:57)
Nu aš  jau "po"  biggrin.gif

na laukiam nuotraukyčių 4u.gif

nu aš vėliau irgi kelias įdėsiu,kas ten gavosi kol nenuduso fotikas lotuliukas.gif
Atsakyti
O labai blogai, jei akys per vidurį?
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 04 21, 18:27)
O liuks, kad atsiliepei  bigsmile.gif  Kaip ten kokybe? Ieskau ir as, kazka ateiciai, apart Jessops'o  ax.gif

As irgi viska RAW fotkinu, nemoku as nusistatinet WB iskart teisingai, tai RAW man tikras issigelbejimas siuo atveju  rolleyes.gif

kiek spausdinau gerai ax.gif as iki siol vis Snappy Snaps spausdindavau, mano kaime tik jie budavo, o dabar arciausiai Tesco, bet nera arti, tai pradejau internetu uzsakineti ax.gif

o photo knygos is Albelli man labai patiko thumbup.gif

As Raw nenustatineju WB, paskui sureguliuoju jei negerai buna blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 21, 21:27)
O labai blogai, jei akys per vidurį?

na mes cia mokinames, kad negerai, bet as kazkada klausiau apie tai, sake merginos, kad jeigu tinka tai nuotraukai centravimas, tai tada nera blogai rolleyes.gif
Atsakyti
Nu žodž, merginos įdėjau keletą, gal turėsit kokių pastabėlių 4u.gif Reik vaiku pasirūpint, nebėr kada tvarkyti verysad.gif . Matysi tik "draugai", todėl kas norės tapti draugu, pasikvieskit biggrin.gif

http://www.flickr.co...s/59296460@N07/
Atsakyti