Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 21, 16:17)
Ačiū, merginos, kad suprantat  unsure.gif  4u.gif  Nebžinau kur lysti, praktiškai dienos nėr  blush2.gif

O dėl RAW, gal vis tik fotografuoti? Jeigu ką, kuri nors padėsit? biggrin.gif Nemoku aš dar su RAW, wb tik žinau kur papipetint biggrin.gif

PADĖSIM, fotkink RAW, ant ledo nepaliksim wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 21, 17:17)
Ačiū, merginos, kad suprantat  unsure.gif  4u.gif  Nebžinau kur lysti, praktiškai dienos nėr  blush2.gif

O dėl RAW, gal vis tik fotografuoti? Jeigu ką, kuri nors padėsit? biggrin.gif Nemoku aš dar su RAW, wb tik žinau kur papipetint biggrin.gif

As tai nusistacius JPG+RAW, jau jei labai kokia grazi nuotrauka buna ir matau, kad WB blogas ar dar kas, tada persikeliu ir RAW, o siaip tvarkau paprastas foto (jpg). Aisku is manes ne kokia patareja, bet as taip daryciau blush2.gif
Sekmes 4u.gif Lauksim nuotraukyciu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 04 21, 16:22)
tai kad tos pipetes tai man pats leiviausias dalykas biggrin.gif jei jom pasikliaut, tai bus visos foto melynos arba geltonos

Dėl to ir sakau nemoku lotuliukas.gif šveičiau von.

Fotkinsiu RAW+JPG. kaip nors. Dėkui, pagalbininkėms biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 21 balandžio 2011 - 16:27
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 21, 16:27)
Dėl to ir sakau nemoku  lotuliukas.gif  šveičiau von.

Fotkinsiu RAW+JPG. kaip nors. Dėkui, pagalbininkėms  biggrin.gif

Viskas bus gerai:)
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 04 21, 10:35)
kur rast 1)Ikvepima 2)Idejas 3)Sugebejima nekept pasikartojancius kadrus? unsure.gif A, ir KAIP NESKUBET fotografuojant?

kai suzinosi kaip, pasidalink paslaptimi mirksiukas.gif nes ir as kepu kadrus kaip su botagu droziama kupron..po to susikeliu i pc ir galvoju, nu kodel as taip skubejau, kodel kepiau lyg degancioj keptuvej? Gi geriau vienas geras, nei 100 neaiksios bukles doh.gif ale, vis ta baime, kad praziopsosiu geriausia emocija doh.gif
QUOTE(kristukass @ 2011 04 21, 12:10)
Daugiau flickre. Pastabu labai labai laukciau. 

ten ir pakomentavau...siaip man antra visai smagiai ziuretusi...
QUOTE(nanuk @ 2011 04 21, 13:35)
Jei norit paverkt, va pažiūrėkit: estetikos mažai, kas man jau labai labai nepatinka, bet emociškai man labai stipru.

eik tu sau, kokiu jausmu banga man uznesei cray.gif viskas taip atgijo..taip ir pamenu savo rytyne nuotraukyte, kai geriau kavyte pries isvaziuodama i ligonine...dar vis laukdama ir svarstydama ar jau ar dar ne....oj, kaip griebia uz sirdies.....o kas muzikos autorius tame albume, gal kas zinot?Visai noreciau tokia daina tureti savo kolekcijoj wub.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 04 21, 13:57)
idėja naujam žaidimui gimė.

skamba idomiai rolleyes.gif
QUOTE(vienintelė @ 2011 04 21, 15:10)
O aš turiu vieną foto iš svaitgalio auto eksperimentų, man ji labai miela, bet dėl pozos labai abejoju. Ilgai svarčiau rodyt ar ne, bet visgi sakykit kaip jums žiūrisi nes pati nebegaliu apsipresti blush2.gif

pirmas zvilgnis net nepaskaicius dar tavo posto, pamaniau: Kokia matyta mergina...ogi, pasirodo gi tavo auto visus perziurejau flickr kazkuria diena....tai man esi lb grazi mergina ir auto vel grazus.....tik gal kojos per arti prispaustos...gal kiek laisviau reikejo laikyti...bet siaip liux thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 04 21, 15:22)
tai kad tos pipetes tai man pats leiviausias dalykas biggrin.gif jei jom pasikliaut, tai bus visos foto melynos arba geltonos

Aš kaip tik myliu pipetę, va biggrin.gif Lyg normaliai, negeltonuoja ir nemelynuoja paskui, o gal tik man taip atrodo hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2011 04 21, 13:28)
Mergikes, ar verta demesio si knyga, atgyvena gal, bet atsiliepimai neblogi, dabar kaip tik akcija pgaso knygyne...mastau gal  pirkt g.gif
user posted image

O kokia kaina dabar jos? ax.gif

QUOTE(nanuk @ 2011 04 21, 13:35)
Ko gero man bus galimybė fotkint gimdymą  bigsmile.gif Nežinau ar būtų kažkas demonstruojamo ir kraunu į batą kaip viską pateikt estetiškai.. Na, žiūrėsim, bet rankos dreba jau dabar smile.gif

Jei norit paverkt, va pažiūrėkit: estetikos mažai, kas man jau labai labai nepatinka, bet emociškai man labai stipru.
čia.

Nu tikrai labai stipru, labai labai man patiko, kazkas tokio... Pati tikriausiai niekada neisdrysciau fotografuoti gimdymo, bet labai noreciau, kad mano kas nors taip iamzintu wub.gif
Atsakyti
Viskas aisku del mano istorijos.Tyla viska pasake:)
Ech verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 04 21, 16:42)
Viskas aisku del mano istorijos.Tyla viska pasake:)
Ech verysad.gif

Vaikeliuk, gi visi laukia kol saulė nusileis, kantrybės biggrin.gif 4u.gif

ačiū už palaikymą, einu su didžiausia manta cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 21 balandžio 2011 - 16:55
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 21, 16:54)
Vaikeliuk, gi visi laukia kol saulė nusileis, kantrybės  biggrin.gif  4u.gif

Vampyru klanas, e? biggrin.gif
Atsakyti
zirze, labai skaniai atrodo tavo batonas -niam niam smile.gif
kas dejot nuorodą aie gimdymą-man kažkas nerealaus wub.gif
Alabama, nežinau, kaip dėl pačios istorijos, bet antra nuotrauka man patinka smile.gif
Yvettes žaidimo nesupratau iki galo, nors skaičiau porą kartų (atleiskit blondinei) , bet manau eigoje bus aiškiau smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 21 balandžio 2011 - 17:04
Gizzy, netoli 50lt.

Gimdymo istorija, nerealu kazkaus...o muzikinio takelio klausiaus nezinau kiek kartu...leidau visa vakara darbe...kas zinot kas ten...duokit zinot...uzvede bigsmile.gif
Atsakyti