QUOTE(Alabama @ 2011 04 21, 10:35)
kur rast 1)Ikvepima 2)Idejas 3)Sugebejima nekept pasikartojancius kadrus?
A, ir
KAIP NESKUBET fotografuojant?
kai suzinosi kaip, pasidalink paslaptimi
nes ir as kepu kadrus kaip su botagu droziama kupron..po to susikeliu i pc ir galvoju, nu kodel as taip skubejau, kodel kepiau lyg degancioj keptuvej? Gi geriau vienas geras, nei 100 neaiksios bukles
ale, vis ta baime, kad praziopsosiu geriausia emocija
QUOTE(kristukass @ 2011 04 21, 12:10)
Daugiau flickre. Pastabu labai labai laukciau.
ten ir pakomentavau...siaip man antra visai smagiai ziuretusi...
QUOTE(nanuk @ 2011 04 21, 13:35)
Jei norit paverkt, va pažiūrėkit: estetikos mažai, kas man jau labai labai nepatinka, bet emociškai man labai stipru.
eik tu sau, kokiu jausmu banga man uznesei
viskas taip atgijo..taip ir pamenu savo rytyne nuotraukyte, kai geriau kavyte pries isvaziuodama i ligonine...dar vis laukdama ir svarstydama ar jau ar dar ne....oj, kaip griebia uz sirdies.....o kas muzikos autorius tame albume, gal kas zinot?Visai noreciau tokia daina tureti savo kolekcijoj
QUOTE(Yvette @ 2011 04 21, 13:57)
idėja naujam žaidimui gimė.
skamba idomiai
QUOTE(vienintelė @ 2011 04 21, 15:10)
O aš turiu vieną foto iš svaitgalio auto eksperimentų, man ji labai miela, bet dėl pozos labai abejoju. Ilgai svarčiau rodyt ar ne, bet visgi sakykit kaip jums žiūrisi nes pati nebegaliu apsipresti
pirmas zvilgnis net nepaskaicius dar tavo posto, pamaniau: Kokia matyta mergina...ogi, pasirodo gi tavo auto visus perziurejau flickr kazkuria diena....tai man esi lb grazi mergina ir auto vel grazus.....tik gal kojos per arti prispaustos...gal kiek laisviau reikejo laikyti...bet siaip liux