Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2011 04 21, 16:26)
unsure.gif Uoj.Blogai. Istrint ar dar palikt?
unsure.gif
Papildyta:

Tai antroj nuotraukoj ir yra veikejas, kuris labai besalygiskai stebejo, su smalsiu veiduku..O kad tamsu, tai kaip kitaip-diafilmai ir ziurimi visiskoj tamsoj.

jetau ,persiprašau...pas mane taip spindi ant monitoriaus kad nepamačiau kad ten veikėjas žiūri doh.gif nu tada viskas čiki thumbup.gif nu psio,daugiau žiūrėsiu tik vakare ,kai saulės nebus,o tai poto komentuoju čia nematytdama normaliai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 04 21, 16:06)

Mama skaite ir galvojo, kad sie diafilmai buvo dar tada, kai ji buvo maza..

man jie primena vaikyste wub.gif wub.gif wub.gif

QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 21, 16:08)
QUOTE(Zirzė @ 2011 04 21, 15:00)

Tu mane nukautavai, gal aš nelabai gurmanė, bet man už paprastą batoną, o dar šiltą, nieko nėra skaniau, o jei dar kefyras, arba lydytas sūris, aš mirt galiu laugh.gif Tu pati geriausia fotografė šiandien!!!! biggrin.gif
Va tau biggrin.gif

nu zinok, va tu su savo komentaru nukautavai mane lotuliukas.gif dar tokio komentaro nesu gavus lotuliukas.gif aciu ax.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 04 21, 16:20)
Zirze, tu mane nervini su tokiais skaniais batonais rolleyes.gif Kai jus tortus dedat, as laikausi, bet va silta duona...Einu valgyt.

tai savo pasiekiau tada, jeees lotuliukas.gif

QUOTE(Alabama @ 2011 04 21, 16:26)
unsure.gif Uoj.Blogai. Istrint ar dar palikt?

palik palik, gal jose nera kazko tokio meniskai vertingo, na bet man jos tikrai labai daug reiskiancios, jos taip kvepia vaikyste, ech... ax.gif
Atsakyti
Nu aš irgi tik dabar pamačiau berniuką doh.gif
Bendrai pažiūrėsiu ir aš vakare, nes blizgus ekranas mano, tingiu neštis į kitą kambarį biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 21 balandžio 2011 - 15:39
help.gif help.gif help.gif
Mielosios fotografes, Gal minciu kokiu turit merginai fotografuoti su indinska tunika?! NIEKO NESUGALVOJU!!! unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 04 21, 15:38)
help.gif  help.gif  help.gif
Mielosios fotografes, Gal minciu kokiu turit merginai fotografuoti su indinska tunika?! NIEKO NESUGALVOJU!!!  unsure.gif  unsure.gif  unsure.gif
O čia būtina?
man tokie etno dalykai gražu tik indėms. Be to tik uždėt neišeina, reikia ir grimo atitinkamo g.gif Įdomu įdomu kaip suksies, jau laukiu smile.gif

Pas šį fotografą yra http://www.flickr.co...ramesh_lalwani/
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 21, 16:45)
O čia būtina? 
man tokie etno dalykai gražu tik indėms. Be to tik uždėt neišeina, reikia ir grimo atitinkamo  g.gif Įdomu įdomu kaip suksies, jau laukiu smile.gif

Pas šį fotografą yra http://www.flickr.co...ramesh_lalwani/

Nelauk! tongue.gif Visai minciu neturiu. Apkunoka ji tokia, o tas rubas graziai susizaidzia su jos apvalumais, spalva labai fainaaa. Nieko kito grazaus ryskaus nerandam. Oi ne tie rubai tai.... doh.gif
Atsakyti
Atpausdinau nuotrauką mainams, ryt siųsiu, įdomu kiek laiko iki Lietuvėlės keliaus ax.gif

KAS GYVENAT UK. KUR SPAUSDINAT NUOTRAUKAS DIDESNIO FORMATO IR NEBŪTINAI? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 21 balandžio 2011 - 15:55
Aš tai trizniuoju jau žiauriai, atrodo kas čia tėra, mergaitę nufotografuot ir nieko ypatingo nenorim, kad tik būtų gražių nuotraukų, o baimė ima, kad ją velnias verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 21, 15:56)
Aš tai trizniuoju jau žiauriai, atrodo kas čia tėra, mergaitę nufotografuot ir nieko ypatingo nenorim, kad tik būtų gražių nuotraukų, o baimė ima, kad ją velnias  verysad.gif

oij, puikiai tave suprantu.. console.gif bet viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 21, 16:56)
Aš tai trizniuoju jau žiauriai, atrodo kas čia tėra, mergaitę nufotografuot ir nieko ypatingo nenorim, kad tik būtų gražių nuotraukų, o baimė ima, kad ją velnias  verysad.gif

viskas bus gerai thumbup.gif
o aš kitą savaitgalį aplamai į vestuves varau doh.gif jokių bapkių,tik antras fotografas busiu,čia aš šiaip dėl saves...ir tai jau mižu į batą lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos, kad suprantat unsure.gif 4u.gif Nebžinau kur lysti, praktiškai dienos nėr blush2.gif

O dėl RAW, gal vis tik fotografuoti? Jeigu ką, kuri nors padėsit? biggrin.gif Nemoku aš dar su RAW, wb tik žinau kur papipetint biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 21 balandžio 2011 - 16:19
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 21, 17:17)
Ačiū, merginos, kad suprantat  unsure.gif  4u.gif  Nebžinau kur lysti, praktiškai dienos nėr  blush2.gif

O dėl RAW, gal vis tik fotografuoti? Jeigu ką, kuri nors padėsit? biggrin.gif Nemoku aš dar su RAW, wb tik žinau kur papipetint biggrin.gif

tai kad tos pipetes tai man pats leiviausias dalykas biggrin.gif jei jom pasikliaut, tai bus visos foto melynos arba geltonos
Atsakyti