Zirzė, maija, ir neerzina kojos, aš labaisuiai dėl jų dvejoju, man vieną kart pažiūrėjus tinka, visai ydomiai, o kita kart nervina negaliu žiūrėt na gal atsiras kas dar pakomentuos, nes pirma kart tokia neapsiprendusi
QUOTE(vienintelė @ 2011 04 21, 15:43)
Zirzė, maija, ir neerzina kojos, aš labaisuiai dėl jų dvejoju, man vieną kart pažiūrėjus tinka, visai ydomiai, o kita kart nervina negaliu žiūrėt na gal atsiras kas dar pakomentuos, nes pirma kart tokia neapsiprendusi
na akys tai krenta i kojas,nezinau, gal peduciu noretusi dar, bet man patinka
QUOTE(vienintelė @ 2011 04 21, 15:43)
Ilgai ziurejau, ziurejau i tas kojas ir nusprendziau, kad neerzina Is tikro, gal graziau ziuretusi, jei ta koja kuri yra arciau atloso butu siek tiek labiau pasislepus uz kitos kojos, bet ir taip tikrai man neatrodo blogai. As uz tai, kad viskas cia gerai
na, o as atnesu katik iskepta batona dar siltut siltutelis
o cia nezinau siai foto,labiau horizontali ar kvadratas tinka, padekit
o cia nezinau siai foto,labiau horizontali ar kvadratas tinka, padekit
QUOTE(Yvette @ 2011 04 21, 12:57)
Idomiai:)
QUOTE(vienintelė @ 2011 04 21, 14:43)
Mane irgi erzina, ir gal net ne kojos, as nesuprantu kas.Ar rakursas, ar kojos.Nzn.Sviesa grazi, bet kazkais ne taip.
Aciu uz gimdymo foto nuoroda, grazu man.Ir man viskas gimdyme estetiskai, didziausias slepinys.
Papildyta:
Labai gaila kai tokia silta nuostabia pavasario diena berniukas persalo.Teko likti namie.Is sienines spintos mama istrauke senai pamirsta daikta, kuris atgijo ir eme sekti pasakas..
Mama skaite ir galvojo, kad sie diafilmai buvo dar tada, kai ji buvo maza..
QUOTE(Zirzė @ 2011 04 21, 15:00)
Tu mane nukautavai, gal aš nelabai gurmanė, bet man už paprastą batoną, o dar šiltą, nieko nėra skaniau, o jei dar kefyras, arba lydytas sūris, aš mirt galiu Tu pati geriausia fotografė šiandien!!!!
Va tau
QUOTE(Zirzė @ 2011 04 21, 16:00)
niam niam
QUOTE(Alabama @ 2011 04 21, 16:06)
kokia faina mama,kaip moka užzsiimti su vaiku ir parodyti tokiu fainų dalykų
Zirze, tu mane nervini su tokiais skaniais batonais Kai jus tortus dedat, as laikausi, bet va silta duona...Einu valgyt.
Ar mano istorija buitiakine visai ar turi kazko tokio?
QUOTE(Alabama @ 2011 04 21, 15:20)
Zirze, tu mane nervini su tokiais skaniais batonais Kai jus tortus dedat, as laikausi, bet va silta duona...Einu valgyt.
Pritariu, man tas pats. Esu batoninė ir mano vaikas toks. QUOTE
Nežinau, Alabama, tikrai nežinau Nesuprantu.
QUOTE(Alabama @ 2011 04 21, 16:20)
nu man tai nebuitiška,tik man veikėjų mažai..visgi kažkas žiūri tuos filmukus,tai jų emocijų norėtusi o pirma foto kažkaip ant mano monitoriaus labai tamsi
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 21, 15:21)
Uoj.Blogai. Istrint ar dar palikt?
Papildyta:
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 21, 15:24)
nu man tai nebuitiška,tik man veikėjų mažai..visgi kažkas žiūri tuos filmukus,tai jų emocijų norėtusi o pirma foto kažkaip ant mano monitoriaus labai tamsi
Tai antroj nuotraukoj ir yra veikejas, kuris labai besalygiskai stebejo, su smalsiu veiduku..O kad tamsu, tai kaip kitaip-diafilmai ir ziurimi visiskoj tamsoj.
QUOTE(Alabama @ 2011 04 21, 15:26)
Uoj.Blogai. Istrint ar dar palikt?
Nu ką tu kalbi, nee, tiesiog aš neturiu ką pasakyt, nu nesuprantu gerai čia ar blogai Nu neturiu komentarų