Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Dabar tik pamačiau ką čia brumbrumo komentuojat bigsmile.gif Nu nerealiai smile.gif Labai patiko kur ant laiptų ir kur senamiesty.. Nuostabiai gražiai. Ir modelis ir apranga super smile.gif
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 04 21, 10:13)
seniai cia ka bedejau, bet galvoju, gal gausiu kokiu patarimu.. kaip padaryt, kad kadras butu idomesnis?biggrin.gif nesugalvoju nauju pozu, kampu.. jauciuosi, kaip uzstrigus toj stadijoj, kai vis vienodos foto gaunas..

Pirmoje labai viskas butu grazu ir yra, tik kaip ir merginos minejo zenklai blasko... antroje net nezinau... nepatinka kazkas... O trecioji man labai... ir modelio poza ir visa kita super...

QUOTE(maija @ 2011 04 21, 10:15)
Atnesu kelias nuotraukytes is vakarykscio pasivaiksciojimo smile.gif Labai noreciau kritikos  blush2.gif 

Pirmoji nereali... spalvos tikra pasaka...
Antroje visko per daug man... Nors turejo but grazu.. bet vaizda gadina tie namai..

QUOTE(Yvette @ 2011 04 21, 11:07)

O šiap, kūrybos procesas lėtas. Sunku rasti tokį menininką, kuriam idėjos per ausis lietųsi.

Tu kaip visada su nuostabiom mintim thumbup.gif Bet del meninku, tai manau tu butent tokia, kuriai idejos per ausis liejasi smile.gif

Del skubejimo, tai pasistenkit merginos viska daryti ne del kitu, o del saves, kad jums butu grazu... stenkites ne tiek techniskai viska idealiai padaryti, bet pajausti kadra... atsipalaiduokit... ir tada savaime tas neskubejimas ateis...

QUOTE(kristukass @ 2011 04 21, 12:10)
Kelias ikelsiu, bet si karta manau nelabai kas komentuotino.

O man net labai komentuotina... taip klaideliu daug... bet istaisius klaidas antroji man butu pasakiska... Tai va is kart prie antrosios stoju, nes ji man labiau istrigo... Ten apacios truputi truksta virsaus kiek per daug... ta sakele virsuj kairej erzina... Modeliukas labai grazus, graziai isitaisius ir viskas taip visai svajingai atrodo, jei ne tie keli kabliukai... Pirmoji irgi butu visai grazi... deja fonas erzina... na erzina jo nelygumas .... cia kokiam misko fone, labiau paliejus labai graziai ziuretusi....

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 04 21, 13:27)
nu va, svečiuose buvo Kikirike, pasidarėm pinholus  biggrin.gif  nespėjau pastebėt kaip laikas pralekė, ir jai jau namo varyt reikėjo  unsure.gif

Ach jau ir tave uzkrete smile.gif....

QUOTE(nanuk @ 2011 04 21, 13:35)
Ko gero man bus galimybė fotkint gimdymą  bigsmile.gif Nežinau ar būtų kažkas demonstruojamo ir kraunu į batą kaip viską pateikt estetiškai.. Na, žiūrėsim, bet rankos dreba jau dabar smile.gif

Jei norit paverkt, va pažiūrėkit: estetikos mažai, kas man jau labai labai nepatinka, bet emociškai man labai stipru.
čia.

Negaliu ziuret tokiu kadru.... Asaros liejosi laisvai ir tiek viskas viduje sudrebejo.... Prisimenu ir vel asaros kaupiasi... Negaliu pasakyt, kad ten kazkas neestetisko... tiesiog reportazinio stiliuko foto... Bet nerealiai stiprios ir griebiancios uz sirdies....
Apskritai nestumas, gimdymas ir kudikeliai man kazkas tokio nerealaus ir svento, kad net nemoku apsakyti...
Bijociau fotografuoti gimdyma, nors ir labai labai noreciau... bet bijociau sumaisyti visai eigai smile.gif O tau is vienos puses pavydziu del tokios galimybes smile.gif
Atsakyti
Sveikutės,
paprasta, na puikiai wub.gif
brumbrumai, pirmojoj man trukdo tiesioginė saulės šviesa... 4u.gif Va, paskutinė, miela akiai smile.gif
Zirze, suprantu niką pasikeitei g.gif . Bent taip galvoju iš vaikiuko to paties 'vardo'... O gal klystu rolleyes.gif
Yvette, labai įdomų žaidimuką sugalvojai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 04 21, 15:41)

Negaliu ziuret tokiu kadru.... Asaros liejosi laisvai ir tiek viskas viduje sudrebejo.... Prisimenu ir vel asaros kaupiasi... Negaliu pasakyt, kad ten kazkas neestetisko... tiesiog reportazinio stiliuko foto... Bet nerealiai stiprios ir griebiancios uz sirdies....
Apskritai nestumas, gimdymas ir kudikeliai man kazkas tokio nerealaus ir svento, kad net nemoku apsakyti...
Bijociau fotografuoti gimdyma, nors ir labai labai noreciau... bet bijociau sumaisyti visai eigai smile.gif O tau is vienos puses pavydziu del tokios galimybes smile.gif

aš tą gimdymo reportažą jau seniai esu mačiusi, ašarojau.. Va žiūrėjau daba antrą kart, vėl negaliu, ašaros tuoj pat...
Dėl estetikos, na strijuotas pilvas ar nekokia krūtinė nėščiosios ar pati net nėščioji man ten nėra eststiški, ta pati virkštelė ir pan.. Bet neįsivaizduoju kaip kitaip gimdymą nufotkint kad būtų kaip išlaižytą, o kūdikis dar su kvietku burnytėj gimtų ir dideliu kaspinu po kaklu.. Todėl tie visi "negražumai" kaip ir suprantami.. Bet va emociškai man ten tobulai viskas nufotkinta. Nu labai gražiai, labai taikliai, atkreiptas dėmesys į tokias lyg ir detales, bet labai svarbias... Nuostabu man.

O dėl mano gimdymo fotografavimo.. Jo, visgi manau kad pasisekė. Nors ir baisu, bet nedažnai tokia proga gali pasitaikyti.. Visų pirma dėl fotografavimo. Aš asmeniškai labai norėčiau turėti gimdymo foto, bet nė už ką į tokį šventą procesą neįsileisčiau svetimo žmogaus kad mane blaškytų su savo kamera. Todėl tokių foto ir neturiu. Užtat turiu nufilmuotą medžiagą, nes vyras filmavo- pastatė kamerą. Man tai absoliutus lobis tas įrašas. Antrojo sūnaus gimdymo dar nežiūrėjau- taupau ir kaupiuosi smile.gif Ba kažkas neapsakomo, kokie jausmai sukyla..
Tai va. O čia mane įsileidžia į gimdymą ir dar net viešint leistų manau, atvira ta mama tokia, neprietaringa ir ne kokia dar.. Bet nežinau kaip man pavyks ir ar bus kas rodytino, ne pernelyg asmeniško... Na, žiūrėsim smile.gif
Atsakyti
Aš tai atleiskit nežiūrėsiu, nes man gimdymas yra jokia laimė, o košmaras biggrin.gif
Atsakyti
brumbrumai man pirma labai faina, jei ženklo nebūtu iš vis nebūtu prie ko kabintis

maija pirma man miela

nanuk fainas tas linka kur gimdymas užfiksuotas, stipru

O aš turiu vieną foto iš svaitgalio auto eksperimentų, man ji labai miela, bet dėl pozos labai abejoju. Ilgai svarčiau rodyt ar ne, bet visgi sakykit kaip jums žiūrisi nes pati nebegaliu apsipresti blush2.gif
user posted image
verta dėmesio ar visiškas šlamštas?
Atsakyti
Nanuk... nu jau nuorodėlė... nu kažkas nepaparasto... wub.gif
Atsakyti
o man tas kelio zenklas kazkuo patinka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mamagute @ 2011 04 21, 14:47)
Zirze, suprantu niką pasikeitei g.gif . Bent taip galvoju iš vaikiuko to paties 'vardo'... O gal klystu rolleyes.gif

nepasikeiciau, o tik susitrumpinau mirksiukas.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 04 21, 15:10)

verta dėmesio ar visiškas šlamštas?

man tai ne slamstas rolleyes.gif labai patiko sis tavo auto rolleyes.gif gal kojos kiek neiprastai ziurisi, bet man patinka smile.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 04 21, 15:22)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif ir man
Atsakyti
fainų foto pridėjot,daugumą einu flickr pažiūrėti ir pakomentuoti ax.gif

QUOTE(vienintelė @ 2011 04 21, 09:32)
Kikirike fainas bandymas

ačiū ax.gif

QUOTE(Akasha @ 2011 04 21, 10:05)

Ech, tuoj ir as uzsimanysiu pabandyt pinhola

nu ačiū ax.gif nu tai ką,pas Svajonę buvau,tai dabar pas tave reiks atlėkti ir padaryti pinhole lotuliukas.gif

QUOTE(paprasta @ 2011 04 21, 10:13)
Man ir pinholo istorija patinka... tik man niekaip "nedašunta", kaip ten viskas gaunasi  mano vaizdinis mąstymas- kol realiai nepamatau, tol nieko nesuprantu

viskas ten labai paprasta ax.gif

QUOTE(maija @ 2011 04 21, 10:15)
Atnesu kelias nuotraukytes is vakarykscio pasivaiksciojimo smile.gif Labai noreciau kritikos  blush2.gif 

man gražu 4u.gif

QUOTE(Zirzė @ 2011 04 21, 11:36)

na idomiai paziurejau darbus, ne visur viska supratau, bet pasizvalgyti buvo i ka rolleyes.gif

na bent jau kažkiek prasiblaškymui blush2.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 04 21, 13:27)
nu va, svečiuose buvo Kikirike, pasidarėm pinholus  biggrin.gif  nespėjau pastebėt kaip laikas pralekė, ir jai jau namo varyt reikėjo  unsure.gif

aga,labai ačiū už svetingumą 4u.gif tikrai jau kad greit laikas prabėgo doh.gif bet svarbiausia pasidarėm pinhole thumbup.gif Labai fainas tavo leliukas :ax:Dabar reiki fotkinti,o tada lėksim abi pas Akasha skanuoti juostelių jei ji priims lotuliukas.gif blush2.gif o tada ją užkrėsim,ir tada vėl darysim pinhole lotuliukas.gif
Atsakyti
Dėkui, merginos už pagyrimus 4u.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 04 21, 14:22)

man ir patinka jisai... patinka ši sesija 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 04 21, 15:10)
maija pirma man miela

Aciu 4u.gif O tavo auto tikrai ne slamstas! Labai patiko thumbup.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 04 21, 15:31)
man gražu  4u.gif

Aciu smile.gif