Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2011 04 21, 11:45)
nu merginos, kas čia per foto išėmimai. Nu ne kokiai pasaulinei komisijai rodot, nuo kurios jūsų ateitis priklausys. Norit išmokti, iš savo ar kitų klaidų pasimokinti, ok. Na vieniems geriau sekasi, kitiems dar seksis geriau. Bet neišiminėkit po vieno ar dviejų komentarų.

Niekas nepaveikė, pati balamūtinuos, pamačiau, kad ten nėra ką komentuoti, o jei jau pats matai, tai kokio velnio ir dėti, va. Atsiprašau, mano kvaila mada pirma padaryti, tada pagalvoti.
Ir išvis, kam čia daryt iš musės dramblį, aš tai toleruoju, apsigalvosit, išimkit, aš nepyksiu biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(kristukass @ 2011 04 21, 11:39)
Matai kaip.  smile.gif  As priesingi apie save taip pasakyciau.
Visi skirtingai "matuojam", o ir kartais slepiamės po kaukėm ax.gif Tu man visada tokia užtikrinta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 21 balandžio 2011 - 11:50
nu va, svečiuose buvo Kikirike, pasidarėm pinholus biggrin.gif nespėjau pastebėt kaip laikas pralekė, ir jai jau namo varyt reikėjo unsure.gif
Atsakyti
Paprasta, zavus modeliukas, spalvos, vakarine sviesa wub.gif

Mergikes, ar verta demesio si knyga, atgyvena gal, bet atsiliepimai neblogi, dabar kaip tik akcija pgaso knygyne...mastau gal pirkt g.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 21, 13:01)
Niekas nepaveikė, pati balamūtinuos, pamačiau, kad ten nėra ką komentuoti, o jei jau pats matai, tai kokio velnio ir dėti, va. Atsiprašau, mano kvaila mada pirma padaryti, tada pagalvoti.
Ir išvis, kam čia daryt iš musės dramblį,  aš tai toleruoju, apsigalvosit, išimkit, aš nepyksiu

man tai irgi nesvarbu kas ką su savo foto daro, bet yra kartą į savaitę, ar rečiau prisijungiančių ir visas foto prakomentuojančių. Yra naujokų, kurie nuo pirmos temos skaito. Na ir eina per psl, komentarus mato, o foto ne. Pati tokį įprotį turėjau, įdėti ir išimti, bet su laiku kitus tai nervina. Tai vat, siūlau iš mano klaidų mokintis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 04 21, 12:25)
Labai gražu. Pirmoj, pritarčiau Alabamai, būčiau tą vieną nendrę fotkinus, antroj horizontas kreivas šiek tiek kliūna. Bet šiap labai mielos foto -šaunuolė.

Aciu labai, horizonta pabandysiu patiesinti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 04 21, 00:43)
as sakyciau kad du metus jei nedaugiau netvirtina mazdaug. Ir dar valdzia irgi ignorina jei bandai klaust. Kodel, nezinau. Gal Nanuk tau pasake kodel?

Kaip matai, nepasakė, todėl pabuvau grubi ir už tai gavau baną biggrin.gif Bet aš beldžiu, principo reikalas dabar. Jei prireiks, kapstysiu iki gilumos kol negausiu atsakymo.

QUOTE(juratike13 @ 2011 04 21, 14:28)

Mergikes, ar verta demesio si knyga

Aš turiu, man patiko.. 4u.gif

Ko gero man bus galimybė fotkint gimdymą bigsmile.gif Nežinau ar būtų kažkas demonstruojamo ir kraunu į batą kaip viską pateikt estetiškai.. Na, žiūrėsim, bet rankos dreba jau dabar smile.gif

Jei norit paverkt, va pažiūrėkit: estetikos mažai, kas man jau labai labai nepatinka, bet emociškai man labai stipru.
čia.
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2011 04 21, 12:28)

Brangi ji  unsure.gif  Bet stori viršeliai.
Šiaip tikrai nebloga.

QUOTE(Yvette @ 2011 04 21, 12:32)

man tai irgi nesvarbu kas ką su savo foto daro, bet yra kartą į savaitę, ar rečiau prisijungiančių ir visas foto prakomentuojančių. Yra naujokų, kurie nuo pirmos temos skaito. Na ir eina per psl, komentarus mato, o foto ne. Pati tokį įprotį turėjau, įdėti ir išimti, bet su laiku kitus tai nervina. Tai vat, siūlau iš mano klaidų mokintis  biggrin.gif
Žinau, parti senas temas skaitau. Norisi pamatyti ir net labai, bet suprantu, be to juk iš tos pačios flicre, būna prasivalai smile.gif
Na, pasistengsiu pagalvoti prieš dedama, nors jau trečią kart sau žadu blush2.gif Tikrai ten buvo belekas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 21 balandžio 2011 - 12:39
idėja naujam žaidimui gimė. Tarkim, surašom tokius komentarus:
"jb vertimas gražus, pastumčiau modelį kairės link, kad liktų žvilgsniui vietos, virš galvos vieną cm nukirpčiau. Gaila, kad ranka netilpo. "
Apsikeičiaum komentarais ir tuomet pagal komentare esančias užuominas paruošiam portretą smile.gif Nežinau ar aiškiai aprašiau ir ar būtų kam įdomu.
Iš aukščiau rašyto komentaro aišku, kad foto juodai balta, kad portretas, kad dabar foto gal centruota, bet modelį norisi į kairę pastumti. Kad rankos netilpo, reiškias rankos turėtų būti nuotraukoje, kad virš galvos labai mažai laisvos erdvės.

Turėtų būti įdomūs rezultatai smile.gif Komentarus galima surašyti žiūrint, kad ir į kokią konkrečią foto, enbūtinai savo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 21 balandžio 2011 - 12:58
QUOTE(nanuk @ 2011 04 21, 12:35)
Kaip matai, nepasakė, todėl pabuvau grubi ir už tai gavau baną  biggrin.gif Bet aš beldžiu, principo reikalas dabar. Jei prireiks, kapstysiu iki gilumos kol negausiu atsakymo.
Aš turiu, man patiko..  4u.gif
Ko gero man bus galimybė fotkint gimdymą  bigsmile.gif Nežinau ar būtų kažkas demonstruojamo ir kraunu į batą kaip viską pateikt estetiškai.. Na, žiūrėsim, bet rankos dreba jau dabar smile.gif

Jei norit paverkt, va pažiūrėkit: estetikos mažai, kas man jau labai labai nepatinka, bet emociškai man labai stipru.
čia.

na kai issiaiskinsi, pasakyk kaip baigsis biggrin.gif

Labai grazu wub.gif Sunku ziuret ir neasarot wub.gif wub.gif wub.gif
Buvau irgi viena labai graziai nufotkinta gimdyma radus, ziurejau ir bloviau. Jei rasiu idesiu smile.gif
Atsakyti
burumbrumai puiki fotosesija 4u.gif net užpavydėjau, noriu pafotkint labai rolleyes.gif
maija pirmojoj antram plane, norėtųsi, kad augalas būtų visas tilpęs, o antrojoje norėtųsi kad atspindys vandenyje taip pat būtų visas tilpęs 4u.gif šiaip abiejose laba graži šviesa rolleyes.gif
kristukass per marga, per daug detalių, tiesiog akys raibsta.. norėtųsi , kad su labiau atidaryta diafragma būtų fotografuota, tada tas antras planas ne taip kristų į akis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 04 21, 14:05)
burumbrumai puiki fotosesija  4u.gif  net užpavydėjau, noriu pafotkint labai  rolleyes.gif

aciu wink.gif

vienom patiko vienos foto, kitoms kitos smile.gif tai gal tada taip blogai ner, kaip as isivaizdavau biggrin.gif

jau noriu dar fooootkint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 04 21, 14:05)
maija pirmojoj antram plane, norėtųsi, kad augalas būtų visas tilpęs, o antrojoje norėtųsi kad atspindys vandenyje taip pat būtų visas tilpęs  4u.gif  šiaip abiejose laba graži šviesa  rolleyes.gif

Aciu smile.gif O tie abu dalykai buvo, nukarpiau ax.gif Pirmos foto antra plana nukirpau, nes virsus man per juodas pasirode, o antros atspindi pakirpau, kad nebutu tokia labai kvadratine nuotrauka... Turejau rinktis, arba sone palikti daugiau namu, arba atspindi pakirpti... Nezinau ar gerai padariau blush2.gif
Atsakyti