Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 21, 12:22)
Važiuojam su maže pirkti kokio nors galvos apdangalo ir žiūrim stovi prieš akis balta rožė, na tokie, kur dedat mergaitėms į plaukus. Kai pamatė mažė, nenusiima, - aš graži ir viskas  biggrin.gif  Ir šiandien gražia proga nusipirkau visą kibirą tulpių, kaip ten kazkas sakė, vardan fotografimo nieko nefaila  doh.gif  biggrin.gif

O čia šiaip, greitukai, nepozuotoja ji ir visaip kitaip.

tokia juostuke ir mano mergina matavosi, bet galva jau nebetilpo. biggrin.gif

pirmoji nieko visai tik ryskumo siek tiek truksta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 21 balandžio 2011 - 11:25
Rico, "Visuomet kartu"-man patiko. Mielas koliažas labai
Alabama, labai patiko ritmas
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 20, 13:00)
Va šitą Svajonei siunčiau dar  blush2.gif
"Nilo miražas"

Oho, nu labai labai faina nuotrauka wub.gif
Akasha, man antra, kur mergytė kojytę laiko -labai graži, toks momentas pagautas natūralus.
QUOTE(pandre @ 2011 04 20, 16:08)
Visiskai pritariu...tai todel saugojau savo vaiku nuotraukas ir niekada nekeldavau i jokius internetus. Bet va, su siuo forumu ir mokslais jame, pradejau viesinti juos doh.gif gi neturiu kitu modeliu, tai va ir tenka rodyti savus doh.gif Is kitos puses mastau, o kas cia tokio?!Tegul ziuri....bet....o jei kokie negeri zmones ziuri...bet cia jau ju problema...as mokausi ir man to reikia, o jei zmonems mentalitetas leidzia, tai ka padarysi...

Tai va, aš irgi kai neturiu daugiau ką fotkinti, apart vaiko, ir MB, tai irgi pradėjau viešinti nuotraukas, nors šiap labai nemėgstu rodyti šeimos nuotraukų viešai.
QUOTE(Vanillla @ 2011 04 20, 17:36)

Jei kas netingesit, pakomentuokit prasau ir sias

Pirmoj man mirgu margu viskas kažkaip, gal viršaus čiut per daug. Štai antra tai labai miela.
QUOTE(paprasta @ 2011 04 20, 19:46)
Šiandien turėjau tokį modeliuką...

Eik tu sau, koks modeliukas gražus, ir šviesa čia labai patinka man. Iš kur tokių modelių randi? bigsmile.gif
QUOTE(brumbrumai @ 2011 04 21, 08:13)
seniai cia ka bedejau, bet galvoju, gal gausiu kokiu patarimu..

Trečia man gražiausia. Pirma nekabina, antra būtų visai graži, tik modelis, atrodo, kažkai nepatogiai atsistojęs-negraži povyza (bent jau man)
QUOTE(maija @ 2011 04 21, 08:15)
Atnesu kelias nuotraukytes is vakarykscio pasivaiksciojimo smile.gif Labai noreciau kritikos  blush2.gif 

Labai gražu. Pirmoj, pritarčiau Alabamai, būčiau tą vieną nendrę fotkinus, antroj horizontas kreivas šiek tiek kliūna. Bet šiap labai mielos foto -šaunuolė.
Yvette, labai geri tavo patarimai 1) ,2) , 3) user posted image
Atsakyti
Kristuk, raminkis, su tavo charakterio savybėm kokios dar krizės? Šita mažiau patinka, kita bus geresnė. Ir viskas.

O komentuoti nelabai turiu dabar kada, pribėgsiu kada į flickrę.

Yvete
drinks_cheers.gif
Papildyta:
QUOTE(kristukass @ 2011 04 21, 11:24)
pirmoji nieko visai tik ryskumo siek tiek truksta  smile.gif

drinks_cheers.gif Alia dedu, galvoju gal patarimų kokių gausiu, kartais žiūrėk netyčia pasako, apie ką niekad atrodo nepagalvotum biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2011 04 21, 12:23)
Antra man labai grazi, tik isnaikinciau ta plauka ar kas ten blush2.gif  kur yra neryskus kairiam virsutiniam kampe... Ir kiek graziu flickery  wub.gif

ne plaukas ten. g.gif sakele ten plona tamsesne, matai aplink daugiau yra. wink.gif Aciu. 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 21, 12:27)
Kristuk, raminkis, su tavo charakterio savybėm kokios dar krizės? Šita mažiau patinka, kita bus geresnė. Ir viskas.

O komentuoti nelabai turiu dabar kada, pribėgsiu kada į flickrę.

Yvete
drinks_cheers.gif
Papildyta:

drinks_cheers.gif  Alia dedu, galvoju gal patarimų kokių gausiu, kartais žiūrėk netyčia pasako, apie ką niekad atrodo nepagalvotum  biggrin.gif

mano charakteris labai sm atsispindi?! blink.gif As galvojau, kad neutrale isvis tokia... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 04 21, 11:29)
mano charakteris labai sm atsispindi?!  blink.gif  As galvojau, kad neutrale isvis tokia... biggrin.gif

Tu savimi labai pasitiki ir esi labai užtikrinta tuo ką darai 4u.gif Žinoma, tik taip atrodo ir galbūt tik man mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 21 balandžio 2011 - 11:31
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 21, 12:22)

ai išėmiau von, nėra čia ko terštis  lotuliukas.gif

kad ir isemei,vis tiek uzmaciau tongue.gif tongue.gif tongue.gif
pirmojoje fokusas nukrites i plauku segtuka
antroji faina
treciojoje velgi fokusas kazkur nuklydes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 04 21, 11:31)
kad ir isemei,vis tiek uzmaciau tongue.gif  tongue.gif  tongue.gif
pirmojoje fokusas nukrites i plauku segtuka
antroji faina
treciojoje velgi fokusas kazkur nuklydes rolleyes.gif

Į tulpes!! biggrin.gif ne, nu ten belekas, nesvarbu, bus geresnių irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 21 balandžio 2011 - 11:35
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 21, 12:34)
Į tulpes!biggrin.gif  ne, nu ten belekas, nesvarbu, bus geresnių irnesakyk.gif

ne, sitoji sakiau,kad man patinka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 21, 11:22)
Važiuojam su maže pirkti kokio nors galvos apdangalo ir žiūrim stovi prieš akis balta rožė, na tokie, kur dedat mergaitėms į plaukus. Kai pamatė mažė, nenusiima, - aš graži ir viskas  biggrin.gif  Ir šiandien gražia proga nusipirkau visą kibirą tulpių, kaip ten kazkas sakė, vardan fotografimo nieko nefaila  doh.gif  biggrin.gif

ai išėmiau von, nėra čia ko terštis  lotuliukas.gif

Ne nu kas per isiminejimai unsure.gif Pamaciau, bet neisiziurejau ir se tau.As ir taip pergyvenu, kad tave mazai komentuoju, o tu biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 21, 12:30)
Tu savimi labai pasitiki ir esi labai užtikrinta tuo ką darai  4u.gif Žinoma, tik taip atrodo ir galbūt tik man  mirksiukas.gif

Matai kaip. smile.gif As priesingi apie save taip pasakyciau.
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 04 21, 11:37)
ne, sitoji sakiau,kad man patinka mirksiukas.gif

A, nu žodžiu, sumaišiau nuotraukas, neverta čia labai daug apie jas kalbėt, bet ten iš trijų vienoje kažkurioje tikrai fokusas neryškus, bet 2 buvo į tulpes, 1 į akis biggrin.gif

Ai labama
biggrin.gif Nu ***** sorry, įdėjau ir pamačiau, kad buitiaškės, vakare fotosesiją turėsiu, galėsi komentuot smile.gif
Atsakyti
nu merginos, kas čia per foto išėmimai. Nu ne kokiai pasaulinei komisijai rodot, nuo kurios jūsų ateitis priklausys. Norit išmokti, iš savo ar kitų klaidų pasimokinti, ok. Na vieniems geriau sekasi, kitiems dar seksis geriau. Bet neišiminėkit po vieno ar dviejų komentarų.
Atsakyti