Rico, "Visuomet kartu"-man patiko. Mielas koliažas labai
Alabama, labai patiko ritmas
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 20, 13:00)
Va šitą Svajonei siunčiau dar
"Nilo miražas"
Oho, nu labai labai faina nuotrauka
Akasha, man antra, kur mergytė kojytę laiko -labai graži, toks momentas pagautas natūralus.
QUOTE(pandre @ 2011 04 20, 16:08)
Visiskai pritariu...tai todel saugojau savo vaiku nuotraukas ir niekada nekeldavau i jokius internetus. Bet va, su siuo forumu ir mokslais jame, pradejau viesinti juos
gi neturiu kitu modeliu, tai va ir tenka rodyti savus
Is kitos puses mastau, o kas cia tokio?!Tegul ziuri....bet....o jei kokie negeri zmones ziuri...bet cia jau ju problema...as mokausi ir man to reikia, o jei zmonems mentalitetas leidzia, tai ka padarysi...
Tai va, aš irgi kai neturiu daugiau ką fotkinti, apart vaiko, ir MB, tai irgi pradėjau viešinti nuotraukas, nors šiap labai nemėgstu rodyti šeimos nuotraukų viešai.
QUOTE(Vanillla @ 2011 04 20, 17:36)
Jei kas netingesit, pakomentuokit prasau ir sias
Pirmoj man mirgu margu viskas kažkaip, gal viršaus čiut per daug. Štai antra tai labai miela.
QUOTE(paprasta @ 2011 04 20, 19:46)
Šiandien turėjau tokį modeliuką...
Eik tu sau, koks modeliukas gražus, ir šviesa čia labai patinka man. Iš kur tokių modelių randi?
QUOTE(brumbrumai @ 2011 04 21, 08:13)
seniai cia ka bedejau, bet galvoju, gal gausiu kokiu patarimu..
Trečia man gražiausia. Pirma nekabina, antra būtų visai graži, tik modelis, atrodo, kažkai nepatogiai atsistojęs-negraži povyza (bent jau man)
QUOTE(maija @ 2011 04 21, 08:15)
Atnesu kelias nuotraukytes is vakarykscio pasivaiksciojimo
Labai noreciau kritikos
Labai gražu. Pirmoj, pritarčiau Alabamai, būčiau tą vieną nendrę fotkinus, antroj horizontas kreivas šiek tiek kliūna. Bet šiap labai mielos foto -šaunuolė.
Yvette, labai geri tavo patarimai 1) ,2) , 3)