Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Laba,

Brum, man patiko pirma...grazu, tik nepatiko STOP zenklas, jo ten galet nebut, masciau kaip but, jei modeliuka i sona patraukus, kad ta zenkla uzstojus g.gif , man grazu siaip, nieko netruksta nieko nereikia.2-ne...nepatinka ir viskas, 3 nezinau, kazkas patinka, o kazkas nelabai, bet negaliu to ivardinti.

maija, antra liuks, spalvos, dangus...tik namukai maiso...nu bet ju nepatraukti bigsmile.gif

Yvette, mintys liuks...ir sutink, kad pozu vienodu nu neisgausi tu niekaip...kad ir kaip noretum...jau pasimokiau is uzduoteliu tavo kurtu...tai taip sunku, atrast ta kampa, kur kas ir kaip...sunku, bet veza bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 04 20, 16:21)
Kaip visada merginos pavarot smile.gif...

lenkiu zemai galva pries tavo darbus 4u.gif

QUOTE(Vanillla @ 2011 04 20, 19:36)
Jei kas netingesit, pakomentuokit prasau ir sias

pirmoji spalviskai labai faina, tik kliuva virsus, jauciu bandyciau daryt kvadrata

QUOTE(Dalyja @ 2011 04 20, 21:20)
Kad nebūtų atėjimas bergzdzias, dedu  ax.gif

pavasarinis koliaziukas rolleyes.gif grazu

QUOTE(paprasta @ 2011 04 20, 21:46)
Šiandien turėjau tokį modeliuką... čia tik pirma nuotraukėlė, bet negaliu nepasidalint... Kritikai

tiesiog puikiai smile.gif sviesa nuostabi, modelis grazus, darbas vertas gero ivertinimo, duociau 20 ir 10 biggrin.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 04 20, 23:11)
prašom balsuoti ,kas labiausiai patiko 

na idomiai paziurejau darbus, ne visur viska supratau, bet pasizvalgyti buvo i ka rolleyes.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 04 21, 10:13)
seniai cia ka bedejau,

pirmojoje man labai patinka modelio poza, atrodo kad apgalvotas kiekvienas kuno lopinelis, viskas labai patraukliai, gal net sakyciau, reklamiskai pateikta rolleyes.gif
labai grazus darbai rolleyes.gif

QUOTE(maija @ 2011 04 21, 10:15)
Atnesu kelias nuotraukytes is vakarykscio pasivaiksciojimo

pirmoji labai patinka rolleyes.gif

o del skubejimo fotografuoti, - man visada taip yra, nes mano vaikis neleidzia man fotografuoti ramiai, net ir auto kai dariau, per pietu miega, paskubomis viska, ir kaip pele po sluota, kad netycia neprizadinciau doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 21 balandžio 2011 - 10:39
QUOTE(brumbrumai @ 2011 04 21, 10:13)
seniai cia ka bedejau, bet galvoju, gal gausiu kokiu patarimu.. kaip padaryt, kad kadras butu idomesnis?biggrin.gif nesugalvoju nauju pozu, kampu.. jauciuosi, kaip uzstrigus toj stadijoj, kai vis vienodos foto gaunas..

Pirma ir trecia man labai labai grazios rolleyes.gif Labai grazus modelis smile.gif

QUOTE(maija @ 2011 04 21, 10:15)
Atnesu kelias nuotraukytes is vakarykscio pasivaiksciojimo smile.gif Labai noreciau kritikos  blush2.gif 
Daugiau cia http://www.flickr.co...s/59107765@N02/  4u.gif

Antra super smile.gif
Atsakyti
pamiršau pasakyti, kad gavom jau darželio foto. Na gražesnės nei praeitų metų. Bet fonas koks juokingas, o vaikis kokiose pozose moka sėdėti biggrin.gif
Po visų švenčių įkelsiu kur nors parodyti.
Atsakyti
Kelias ikelsiu, bet si karta manau nelabai kas komentuotino. (Kazin tai ir skaitosi krize?.. unsure.gif )

user posted image

user posted image

Daugiau flickre. Pastabu labai labai laukciau. blush2.gif

http://www.flickr.co...s/55321582@N05/
Atsakyti
QUOTE(juratike13 @ 2011 04 21, 11:32)
maija, antra liuks, spalvos, dangus...tik namukai maiso...nu bet ju nepatraukti bigsmile.gif

Aciu 4u.gif Kita karta pabandysiu kaip nors be tu namu, gal geriau kranta reikes paimti...

QUOTE(Zirzė @ 2011 04 21, 11:36)
pirmoji labai patinka rolleyes.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(gizzy @ 2011 04 21, 12:00)
Antra super  smile.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 04 21, 12:10)
Kelias ikelsiu, bet si karta manau nelabai kas komentuotino. ...

antra man laaaabai graži, tik kažkaip norėtųsi dar kojas matyti, bent pirštų galiukus kojų (kad ir su batais)... nes dabar žiūriu ir man atrodo lyg tokia slogi nuotaika, lyg malda sau dėl kažko.. bet šiaip patinka, kabina antra labai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 04 21, 12:15)
antra man laaaabai graži, tik kažkaip norėtųsi dar kojas matyti, bent pirštų galiukus kojų (kad ir su batais)... nes dabar žiūriu ir man atrodo lyg tokia slogi nuotaika, lyg malda sau dėl kažko.. bet šiaip patinka, kabina antra labai  smile.gif

nea koju geriau nematyti. biggrin.gif pakolkas nesakysiu kodel. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 04 21, 12:17)
nea koju geriau nematyti.  biggrin.gif  pakolkas nesakysiu kodel.  biggrin.gif

zieminiai batai? biggrin.gif

as flickeri pakomentavau ax.gif
Atsakyti
Važiuojam su maže pirkti kokio nors galvos apdangalo ir žiūrim stovi prieš akis balta rožė, na tokie, kur dedat mergaitėms į plaukus. Kai pamatė mažė, nenusiima, - aš graži ir viskas biggrin.gif Ir šiandien gražia proga nusipirkau visą kibirą tulpių, kaip ten kazkas sakė, vardan fotografimo nieko nefaila doh.gif biggrin.gif

ai išėmiau von, nėra čia ko terštis lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 21 balandžio 2011 - 11:30
QUOTE(Zirzė @ 2011 04 21, 12:18)
zieminiai batai? biggrin.gif

as flickeri pakomentavau ax.gif

nea dar "geriau" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 04 21, 12:10)

Antra man labai grazi, tik isnaikinciau ta plauka ar kas ten blush2.gif kur yra neryskus kairiam virsutiniam kampe... Ir kiek graziu flickery wub.gif
Atsakyti