Laba,
Brum, man patiko pirma...grazu, tik nepatiko STOP zenklas, jo ten galet nebut, masciau kaip but, jei modeliuka i sona patraukus, kad ta zenkla uzstojus , man grazu siaip, nieko netruksta nieko nereikia.2-ne...nepatinka ir viskas, 3 nezinau, kazkas patinka, o kazkas nelabai, bet negaliu to ivardinti.
maija, antra liuks, spalvos, dangus...tik namukai maiso...nu bet ju nepatraukti
Yvette, mintys liuks...ir sutink, kad pozu vienodu nu neisgausi tu niekaip...kad ir kaip noretum...jau pasimokiau is uzduoteliu tavo kurtu...tai taip sunku, atrast ta kampa, kur kas ir kaip...sunku, bet veza
QUOTE(Akasha @ 2011 04 20, 16:21)
Kaip visada merginos pavarot ...
lenkiu zemai galva pries tavo darbus
QUOTE(Vanillla @ 2011 04 20, 19:36)
pirmoji spalviskai labai faina, tik kliuva virsus, jauciu bandyciau daryt kvadrata
QUOTE(Dalyja @ 2011 04 20, 21:20)
pavasarinis koliaziukas grazu
QUOTE(paprasta @ 2011 04 20, 21:46)
Šiandien turėjau tokį modeliuką... čia tik pirma nuotraukėlė, bet negaliu nepasidalint... Kritikai
tiesiog puikiai sviesa nuostabi, modelis grazus, darbas vertas gero ivertinimo, duociau 20 ir 10
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 20, 23:11)
prašom balsuoti ,kas labiausiai patiko
na idomiai paziurejau darbus, ne visur viska supratau, bet pasizvalgyti buvo i ka
QUOTE(brumbrumai @ 2011 04 21, 10:13)
seniai cia ka bedejau,
pirmojoje man labai patinka modelio poza, atrodo kad apgalvotas kiekvienas kuno lopinelis, viskas labai patraukliai, gal net sakyciau, reklamiskai pateikta
labai grazus darbai
QUOTE(maija @ 2011 04 21, 10:15)
Atnesu kelias nuotraukytes is vakarykscio pasivaiksciojimo
pirmoji labai patinka
o del skubejimo fotografuoti, - man visada taip yra, nes mano vaikis neleidzia man fotografuoti ramiai, net ir auto kai dariau, per pietu miega, paskubomis viska, ir kaip pele po sluota, kad netycia neprizadinciau
QUOTE(brumbrumai @ 2011 04 21, 10:13)
seniai cia ka bedejau, bet galvoju, gal gausiu kokiu patarimu.. kaip padaryt, kad kadras butu idomesnis? nesugalvoju nauju pozu, kampu.. jauciuosi, kaip uzstrigus toj stadijoj, kai vis vienodos foto gaunas..
Pirma ir trecia man labai labai grazios Labai grazus modelis
QUOTE(maija @ 2011 04 21, 10:15)
Atnesu kelias nuotraukytes is vakarykscio pasivaiksciojimo Labai noreciau kritikos
Daugiau cia http://www.flickr.co...s/59107765@N02/
Daugiau cia http://www.flickr.co...s/59107765@N02/
Antra super
Kelias ikelsiu, bet si karta manau nelabai kas komentuotino. (Kazin tai ir skaitosi krize?.. )
Daugiau flickre. Pastabu labai labai laukciau.
http://www.flickr.co...s/55321582@N05/
Daugiau flickre. Pastabu labai labai laukciau.
http://www.flickr.co...s/55321582@N05/
QUOTE(juratike13 @ 2011 04 21, 11:32)
maija, antra liuks, spalvos, dangus...tik namukai maiso...nu bet ju nepatraukti
Aciu Kita karta pabandysiu kaip nors be tu namu, gal geriau kranta reikes paimti...
QUOTE(Zirzė @ 2011 04 21, 11:36)
pirmoji labai patinka
Aciu
QUOTE(gizzy @ 2011 04 21, 12:00)
Antra super
Aciu
QUOTE(kristukass @ 2011 04 21, 12:10)
Kelias ikelsiu, bet si karta manau nelabai kas komentuotino. ...
antra man laaaabai graži, tik kažkaip norėtųsi dar kojas matyti, bent pirštų galiukus kojų (kad ir su batais)... nes dabar žiūriu ir man atrodo lyg tokia slogi nuotaika, lyg malda sau dėl kažko.. bet šiaip patinka, kabina antra labai
QUOTE(Almost @ 2011 04 21, 12:15)
antra man laaaabai graži, tik kažkaip norėtųsi dar kojas matyti, bent pirštų galiukus kojų (kad ir su batais)... nes dabar žiūriu ir man atrodo lyg tokia slogi nuotaika, lyg malda sau dėl kažko.. bet šiaip patinka, kabina antra labai
nea koju geriau nematyti. pakolkas nesakysiu kodel.
QUOTE(kristukass @ 2011 04 21, 12:17)
nea koju geriau nematyti. pakolkas nesakysiu kodel.
zieminiai batai?
as flickeri pakomentavau
Važiuojam su maže pirkti kokio nors galvos apdangalo ir žiūrim stovi prieš akis balta rožė, na tokie, kur dedat mergaitėms į plaukus. Kai pamatė mažė, nenusiima, - aš graži ir viskas Ir šiandien gražia proga nusipirkau visą kibirą tulpių, kaip ten kazkas sakė, vardan fotografimo nieko nefaila
ai išėmiau von, nėra čia ko terštis
ai išėmiau von, nėra čia ko terštis
QUOTE(Zirzė @ 2011 04 21, 12:18)
nea dar "geriau"
QUOTE(kristukass @ 2011 04 21, 12:10)
Antra man labai grazi, tik isnaikinciau ta plauka ar kas ten kur yra neryskus kairiam virsutiniam kampe... Ir kiek graziu flickery