Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2011 04 20, 22:39)
na kiek pamenu buvo ten parašyta, iki naujų  metų temos nebus tvirtinamos. Tai kaip ir viskas ok, nes neparašyta iki kurių naujų metų  biggrin.gif  tiesiog naujų
nerimtai skaityti, jei ką. Bet tokia info tikrai ten buvo. Metus temų tikrai nebetvirtina, o gal ir daugiau

as sakyciau kad du metus jei nedaugiau netvirtina mazdaug. Ir dar valdzia irgi ignorina jei bandai klaust. Kodel, nezinau. Gal Nanuk tau pasake kodel?
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 04 20, 22:33)
tai jei tu del to kad nori savo temos, tai gali nusiraminti  biggrin.gif  simta metu ju nebedaro. O gal pavyko?

Tikrai taip. Vieną pažįstamą turiu, vargelius ji ten iškenčia. Kažkaip patvirtina temas tik kažkuriam laikui. Po to vėl iš naujo ir vėl kurį laiką nieko netvirtina. O kaip kas su kuo - daugiau nežinau.
Papildyta:
QUOTE(Ersė @ 2011 04 20, 22:43)
as sakyciau kad du metus jei nedaugiau netvirtina mazdaug. Ir dar valdzia irgi ignorina jei bandai klaust. Kodel, nezinau. Gal Nanuk tau pasake kodel?

Tvirtina.
Atsakyti
Bet, merginos, man rodos dabar facebooke paprasčiau susikurti vardą ir ten skelbtis. Juolab, jei SM pradedat fotografuot, vieną, kitą žmogų ar šeimą, žiūrėk ir eina iš lūpų į lūpas reklama apie vieną ar kitą fotografą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 20 balandžio 2011 - 22:49
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 20, 22:48)
Tikrai taip. Vieną pažįstamą turiu, vargelius ji ten iškenčia. Kažkaip patvirtina temas tik kažkuriam laikui. Po to vėl iš naujo  ir vėl kurį laiką nieko netvirtina. O kaip kas su kuo - daugiau nežinau.
Papildyta:

Tvirtina.

zinau kam du metus nepatvirtina temos biggrin.gif Tai kad faktas, kad ten tvarkos ner biggrin.gif

QUOTE(Yvette @ 2011 04 20, 22:48)
Bet, merginos, man rodos dabar facebooke paprasčiau susikurti vardą ir ten skelbtis. Juolab, jei SM pradedat fotografuot, vieną, kitą žmogų ar šeimą, žiūrėk ir eina iš lūpų į lūpas reklama apie vieną ar kitą fotografą.

drinks_cheers.gif
Atsakyti

Tai taip, aš dar darbų neturiu, o jau kiek norinčių kaimynų turiu doh.gif Baisu daros, jei atvirai unsure.gif O jei nepavyks ir pan. Bet va vienas žodį, kitas, net nelabai ką matę biggrin.gif Na, čia aš kaip pavyzdį, kaimynais sotus nebūsi biggrin.gif

Aišku, jei būtų už pinigus, gal ir gilintųsi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 20 balandžio 2011 - 22:57
QUOTE(Dalyja @ 2011 04 20, 23:41)
Faina, bet man kažkodėl atrodo, sunki - tai fotografija. Man ji tokia depresovna ax.gif Mane ji neigiamai veikia  unsure.gif

na gal ši fotosesija tokia...gi pirmas bandymas... kitą kartą bus geriau ir tikrai nebus taip depresovna blush2.gif nu aš taip tikiuosi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 04 20, 22:50)
zinau kam du metus nepatvirtina temos  biggrin.gif 

Na, ji kovą patvirtinta buvo. Užsiima toli nuo fotografijos. Ai aš irgi šiaip spjaučiau. Nors kai kurios paslaugos labai gerai SM'e
Papildyta:
Taraaaaam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 04 20, 22:41)
Faina, bet man kažkodėl atrodo, sunki - tai fotografija. Man ji tokia depresovna ax.gif Mane ji neigiamai veikia  unsure.gif

Bet kaip gerai, kad veikia. Reiškiasi "prisibeldė" smile.gif Fotografija neturi veikti tik teigiamai.
Atsakyti

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
paprasta graži šviesa, gražus modelis
Kikirike fainas bandymas
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 04 20, 21:20)
Kad nebūtų atėjimas bergzdzias, dedu  ax.gif
Ar galima tai laikyti kaip koliaza su pasakojimu?  ax.gif

Nezinau ar tai galima vadinti paskojimu, bet man grazus koliaziukas... wink.gif

QUOTE(paprasta @ 2011 04 20, 21:46)
Šiandien turėjau tokį modeliuką... čia tik pirma nuotraukėlė, bet negaliu nepasidalint... Kritikai

Nu ir sekasi tau su modeliai wub.gif Labai grazi mergina.. Sviesa irgi pasakiska....

QUOTE(Yvette @ 2011 04 20, 22:37)
Na va, sudėliosiu nuorodas.

Na ir prisivaiksciojei cia tu... Kaip faina... reiktu jauciu ir man kazkur nulekti galva pravedinti smile.gif

QUOTE(kristukass @ 2011 04 20, 23:04)
Akasha su juosta nuostabiai darbuojas.  wub.gif

Fotkinau sese. Apart pakontrastinimo, pasarpinimo, nebezinau ka daryti daugiau fotkems.  unsure.gif  Na jos dar mano akimis ziurint yra "zalios". Kaip jus apsprendziat tvarkymo klausimus. Kokius dazniausiai tvarkymu zingsnelius darot, ar dedat action? Ir kaip zinot, koks action butu geriausias?  unsure.gif

Dekui... smile.gif

O kam tu nori jas dar labiau apdirbineti.... Jei nuotrauka ir taip gera tai nieko su ja ir nedaroma....
O jei negera tada jau bandoma ja kaipnors pataisyti, datempti iki ziurimos smile.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 04 20, 23:11)
Kadangi jau prakalbom apie menininkus ir parodas - tai pranešu - ką tik atidariau savo flickr fotoparodą "Pinhole work"  lotuliukas.gif

Ech, tuoj ir as uzsimanysiu pabandyt pinhola lotuliukas.gif Ne nu rimtai kazkaip man patiko tavo rezultatai smile.gif Ir negaliu sakyt kad jie depresyvus... man kaiptik jie kazkuo linksmi... vis kitoks kampas... Is kai kuriu beveik kvadratai gaunasi... nu liuks...
Atsakyti
Man ir pinholo istorija patinka... tik man niekaip "nedašunta", kaip ten viskas gaunasi lotuliukas.gif mano vaizdinis mąstymas- kol realiai nepamatau, tol nieko nesuprantu lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Akasha, dėkui- tikrai, kad sekasi.. ot gražios tos dzūkaitės wub.gif
Atsakyti