Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(maija @ 2011 04 18, 15:16)
Na, dedu ir as koliaza... Siaip isivaizdavau ji truputi kitaip, labai norejau gamtoj, bet vaikai vis serga sad.gif Teko mastyti kazka namuose...
Sunkiausia buvo su pavadinimu... Tai palikau geriausia is blogiausiu biggrin.gif

"Kad krepselis nebutu tuscias...."
maija + .....

oij kaip fainai wub.gif ir spalvos kaip atitaikytos thumbup.gif liuks smile.gif
Atsakyti
Airv aš tau vieną mailą flickr siunčiau, bet nekreipk į jį dėmesio. Viskas išsisprendė ir tuojau brūkštelsiu tau kitą laišką. Atsiprašau.

Atsakyti
QUOTE(maija @ 2011 04 18, 16:16)

maija + .....

na saunuole, man labai patinka koliaziukas smile.gif vaikai su kokiu susidomejimu ziuri kas viduje smile.gif
Atsakyti
o kaip man su bausme darysit? blyn, aš gi nepratesiau vieno žaidimo, paskutinė buvau ir nepadariau blush2.gif blush2.gif blush2.gif ir nebėr fotkės tos kur prieš mane buvo, kurią turėjau pratęst.. žodžiu, du mėnesiai praėjo , o aš nepadariau frusty.gif
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2011 04 18, 17:16)
maija + .....

Smagiai nosytes i krepseli sukistos biggrin.gif wub.gif
Siaip super atitaikytos spalvytes ir mintis yra. Dera tos nuotraukytes. mano akimis ziurint, super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 04 18, 15:53)

Kikirike, is tavo pasivaiksciojimo man patiko nuotraukos su kabanciu sulos laseliu, su medziu, kur fotkinta is apacios i virsu (nereali sita wub.gif )

ačiū labai blush2.gif

QUOTE(maija @ 2011 04 18, 16:16)
Na, dedu ir as koliaza... Siaip isivaizdavau ji truputi kitaip, labai norejau gamtoj, bet vaikai vis serga sad.gif Teko mastyti kazka namuose...
Sunkiausia buvo su pavadinimu... Tai palikau geriausia is blogiausiu biggrin.gif

maija + .....

ė,bet tai kaip fainai,nu ir spalviškai ir mintis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 04 18, 16:23)
o kaip man su bausme darysit? blyn, aš gi nepratesiau vieno žaidimo, paskutinė buvau ir nepadariau  blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif  ir nebėr fotkės tos kur prieš mane buvo, kurią turėjau pratęst.. žodžiu, du mėnesiai praėjo , o aš nepadariau  frusty.gif

jei gerai pamenu buvo foto su mergina, taupykle, plaktuku. Daugiau detalių nepamenu. Tad vistiek pratęsk. Na bent jau merginos kokios foto padaryk, ar auto.
Atsakyti
QUOTE(Yvette @ 2011 04 18, 15:41)
jei gerai pamenu buvo foto su mergina, taupykle, plaktuku. Daugiau detalių nepamenu. Tad vistiek pratęsk. Na bent jau merginos kokios foto padaryk, ar auto.

aij, joa, prisimiau tą foto kažkiek g.gif nu va ir bausmė, daryt pratęsimą iš atminties biggrin.gif
Atsakyti
gal ir per grieztai pasakysiu, gausiu gal akmenu i kakta smile.gif..bet merginos...kodel tada rasotes i zaidimukus, jei nesat tikros, kad sugebesit padaryti nuotrauka? suprantu tuos atvejus, kai del ligos/isvykos ar dar kokios nelaimes negalima atlikti uzduoties, na bet ...... neatsakingumas cia....ne kas kita....nekalbu apie tuos zaidimus, kur be terminu, kalbu apie tuos, kurie siek tiek ipareigoja rolleyes.gif geda peleda tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zirzė: 18 balandžio 2011 - 15:49
QUOTE(Zirzė @ 2011 04 18, 16:47)
gal ir per grieztai pasakysiu, gausiu gal akmenu i kakta smile.gif..bet merginos...kodel tada rasotes i zaidimukus, jei nesat tikros, kad sugebesit padaryti nuotrauka? suprantu tuos atvejus, kai del ligos/isvykos ar dar kokios nelaimes negalima atlikti uzduoties, na bet ...... neatsakingumas cia....ne kas kita....nekalbu apie tuos zaidimus, kur be terminu, kalbu apie tuos, kurie siek tiek ipareigoja rolleyes.gif geda peleda tongue.gif

ax.gif aš tą patį norėjau parašyti. Išsisukau su mainais, du tik adresus teliko išsiųsti, na bet nesmagu truputėlį dėl to, kaip viskas vyko.

Dabar flickr sąrašas parodėlei sudarinėjamas. Na rimtai pagalvokit, prieš užsirašydamos, ar spėsit, ar padarysit, ar nepavesit.
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 04 18, 17:47)

Nu geda peleda... blush2.gif , bet nieko nesugalvoju doro. Padariau kelis variantus, bet nesirisa, nesiziuri... Nesinori bele kokio varianto kelti... ax.gif Ar rodyti vis vien...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 18 balandžio 2011 - 16:06
Labuliuka,pasirodau naujoj temoj,ale taip uzsisukus,kad neturiu laiko rasyt,nors skaitau viska rolleyes.gif vaikai atostogauja,orai geri,tai kieme didesne dali laiko leidziam,o dar geliu sumasciau kieme pasisodint,tai zemej rausiuos,vyrui juoka keldama lotuliukas.gif

QUOTE(eurikaite @ 2011 04 18, 14:29)
as tai siandien truputi su helios zaidziau , idedu keleta del vaizdo  biggrin.gif  man tai graziai piese smile.gif  , nekritikai biggrin.gif

Eik tu,cia pas jus jau taip gamta atrodo? blink.gif velnias,pas mus jau taip vangiai viskas bunda,saltoka...veja ir ta tik tik pradeda zelt...
O as uzsisakiau i uk bilietukus,pigius nurovus,tai geguzes pabaigoj su mergickom nudumsiu,dar toloka,bet jau biski nerimauju kaip ten mum seksis tongue.gif
Atsakyti