Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(paprasta @ 2011 04 20, 21:04)
Rita Gude, dėkui, patarčiau vakare... kad ir miške 13 val. bus sunkoka...
m sutiko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gizzy @ 2011 04 20, 16:30)
Laba diena  smile.gif
Labai grazus koliazas  wub.gif
O kalbant apie parasus, tai man taip pat tavo labai patinka ir tikrai nemaiso jis nuotraukose  smile.gif  Taip pat man dar labai grazus Tigos parasas  smile.gif

Dėkui smile.gif bet norėtųsi kitokio man, labai patiko buvęs Akashos logotipas ir dar fotopastelės smile.gif O dėl nuotraukų vagimo, tai kartą labai apsidžiaugiau kai tokia mergina ne lietuvė net parašė kad norėtų panaudoti mano nuotrauką kažkokiam mokykliniam projektui smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vanillla @ 2011 04 20, 19:36)
Jei kas netingesit, pakomentuokit prasau ir sias

Papildyta:

lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Pirmosios patinka aplinka, modelis, bet su kadravimu kažkas ne taip... Ir antroj kitaip kadruočiau. Galbūt mažiau virsšaus, o daugiau kairės smile.gif
Atsakyti
Na va, sudėliosiu nuorodas. Mačiau šitą parodą Kiekviena foto apie 5000 eurų kainuoja doh.gif

šio fotografo parodą

Ferdinand Kriwet Nežinau net kaip apibūdinti, kokia čia meno sritis. Ir instaliacijų buvo, ir video, ir garso, poezijos, žodžiu, menas smile.gif Man tikrai patiko.
Kas dar įdomiau buvo, eksponavo keletą jo albumų. Tai atspausdinta ant tokios permatomos kaip plėvelės, kietesnės. Ir tarkim viršutinis psl persilieja su dar n po juo esančių, įspūdis tikrai neapsakomas. Kam patinka dvigubos ekspozicijos tai ten beveik n-gubos ekspozicijos gaunasi, taip paprastai išsireiškus.

Mačiau ir Michal Budny instaliacijas. Nu žinokit nesupratau lotuliukas.gif Matyt viena įeičiau į salę, sakyčiau ai čia tuščia, dar neiškabino. Apsisukčiau ir išeičiau biggrin.gif
Mum pasakė, kad yra 12 darbų. Radom šešis rodos, o kiti na tokie jau minimalistiniai. Tarkim virvutė paprasta ištempta, arba juodai bangelės nupieštos. Na tikrai reikia paieškoti kol randi.
čia jos matosi. Išėjusios skaitėm kritikų atsiliepimą. Na ten tokių dalykų buvo, kad rodos pilstymas iš kiauro į tuščią. Na nežinau ar kada suaugsiu ar suvoksiu tokius dalykus.

Na ir dar kelias su instaliacijom mačiau, bet jau nepamenu pavardžių. Tiek tad šiandien pamačiau.
Tiesa, vieną įdomią reiktų paminėti, nors nepamenu kieno. Praktiškai kaip investicijų bankas. Ateini į galeriją, tau pasiūlo investuoti, bet ne pinigus. Kažkokį daiktą palieki. Tuomet arba jį pasveria, ar pamatuoja, ar kiekį suskaičiuoje. Ir per visą eksponavimo laiką procentai auga. Tai po parodos atsiimi savo daiktą, su 3 procentais. O kas tie trys procentai neaišku. Menininkė kažką sumąsčius ar dar sumąstys. Tai vat, palikau jb juostelę, sveria 20g biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 20 balandžio 2011 - 21:46
Tiga, dziaugiuosi, kad patiko. smile.gif

nanuk, pasakysiu tiesiai sviesiai. Sis nickas tau netinka. biggrin.gif

Koliazu nei vieno negaliu isskirti. Visi jie grazus. unsure.gif

Akasha su juosta nuostabiai darbuojas. wub.gif

Paprastos foto iskat atpazystu. Visa laika svelnios, harmoningos... wub.gif

Pati galiu paimti fotika tik vakare, bet nelabai jau yra ka fotkint tokiu metu. Tai paskaitau knyga apie fotografija ir rami einu miegoti.

Prasau nesupykti, kad mazai komentuoju, bet arba neturiu kada net sm isijungti, arba perskaicius nebeprisimenu kas buvo ko. verysad.gif

gotte, manes karta drauge (gera pazistama?) prase jog as jai atiduociau ne tik koreguotas foto, bet ir originalias. Zinoma nesutikau, ir viska isaiskinau kas yra kaip, ir kodel to negaliu, nenoriu padaryti. smile.gif

Fotkinau sese. Apart pakontrastinimo, pasarpinimo, nebezinau ka daryti daugiau fotkems. unsure.gif Na jos dar mano akimis ziurint yra "zalios". Kaip jus apsprendziat tvarkymo klausimus. Kokius dazniausiai tvarkymu zingsnelius darot, ar dedat action? Ir kaip zinot, koks action butu geriausias? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristukass: 20 balandžio 2011 - 22:04
Kadangi jau prakalbom apie menininkus ir parodas - tai pranešu - ką tik atidariau savo flickr fotoparodą "Pinhole work" lotuliukas.gif
prašom žiūrėti su ta mintim,kad foto darytos su degtukų dėžute lotuliukas.gif čia rimtai blush2.gif

prašom balsuoti ,kas labiausiai patiko lotuliukas.gif kas surinks mažiausiai komentarų - ta foto bus trinama lauk lotuliukas.gif

http://www.flickr.co...92@N05/?saved=1

čia aš juokauju,šiaip tik jei įdomu galit pažiūrėti,kas ten man gavosi su tuo pinhole...viskas,ryt darysiu normaliai,nes kažkur prasišvietė filmutė,kažkur praėjo šviesa...dar ,foto šiaip palikau taip kaip yra su visais apšvietimais,nenorėjau karpyti- lai lieka kaip gavosi blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 20 balandžio 2011 - 22:12
Ka tik suprastau kas tokia cia nanuk ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif Griiiisk prasau biggrin.gif
Atsakyti
aj beje,kažkas klausė,tai tas pro flickr duoda neribotą foto kiekį metams (gali nusipirkti ir dviems) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(kristukass @ 2011 04 21, 00:04)
nanuk, pasakysiu tiesiai sviesiai. Sis nickas tau netinka.  biggrin.gif

QUOTE(Ersė @ 2011 04 21, 00:14)
Ka tik suprastau kas tokia cia nanuk ohmy.gif  ohmy.gif  ohmy.gif Griiiisk prasau  biggrin.gif

biggrin.gif Negaliu, gavau baną. doh.gif Čia vadinasi visom priemonėm bandau prisišaukt moderatores ar Sm bet kokią valdžią. smile.gif Nulis dėmesio į bet kokį kreipimąsi nuo rudens.. Tai teko biški pabūt grubijanka, ko pasekoj gavau uspakajoncą- užbanino.. Bet faina moderatorė, sakė, teks atbūt, negali anksčiau laiko nuimt bausmės, tai kenčiu sėdimąją įgaubus biggrin.gif
Šitą niką kartais naudodavau, bet tik kartais. Tuoj gryšiu savim, dar biškį kantrybės.. Ale neiškentėjau be Jūsų ir tylėdama biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo nanuk: 20 balandžio 2011 - 22:29
QUOTE(nanuk @ 2011 04 20, 22:28)
biggrin.gif Negaliu, gavau baną.  doh.gif  Čia vadinasi visom priemonėm bandau prisišaukt moderatores ar Sm bet kokią valdžią. smile.gif Nulis dėmesio į bet kokį kreipimąsi nuo rudens.. Tai teko biški pabūt grubijanka, ko pasekoj gavau uspakajoncą- užbanino.. Bet faina moderatorė, sakė, teks atbūt, negali anksčiau laiko nuimt bausmės, tai kenčiu sėdimąją įgaubus  biggrin.gif 
Šitą niką kartais naudodavau, bet tik kartais. Tuoj gryšiu savim, dar biškį kantrybės.. Ale neiškentėjau be Jūsų ir tylėdama  biggrin.gif

tai jei tu del to kad nori savo temos, tai gali nusiraminti biggrin.gif simta metu ju nebedaro. O gal pavyko?
Atsakyti
Bet Erse, iš kur tai žinai? Ten informacijoj besidomintiems naujomis temomis yra aiškiai, juodu ant balto surašytos taisyklės ko reikia norint turėt temą. Tai kaip čia yra? Arba lai tvirtina temas arba lai išima tada klaidingą info.
Šiaip, išsigimsta kažkaip forumas, nebesuvaldo tokių srautų moderatorės, nebesusitvarko su kitais dalykais forumo adminai. Tiek reklamos agentūra, administruojanti SM tiek pati SM administracija. Pikta, vienok. Ne dėl bano, bet dėl neaiškumo.
Atsakyti
QUOTE(nanuk @ 2011 04 20, 23:38)
Bet Erse, iš kur tai žinai? Ten informacijoj besidomintiems naujomis temomis yra aiškiai, juodu ant balto surašytos taisyklės ko reikia norint turėt temą. Tai kaip čia yra? Arba lai tvirtina temas arba lai išima tada klaidingą info.
Šiaip, išsigimsta kažkaip forumas, nebesuvaldo tokių srautų moderatorės, nebesusitvarko su kitais dalykais forumo adminai. Tiek reklamos agentūra, administruojanti SM tiek pati SM administracija. Pikta, vienok. Ne dėl bano, bet dėl neaiškumo.

na kiek pamenu buvo ten parašyta, iki naujų metų temos nebus tvirtinamos. Tai kaip ir viskas ok, nes neparašyta iki kurių naujų metų biggrin.gif tiesiog naujų
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 20 balandžio 2011 - 22:41
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 20, 23:11)
prašom balsuoti ,kas labiausiai patiko  lotuliukas.gif kas surinks mažiausiai komentarų - ta foto bus trinama lauk  lotuliukas.gif

http://www.flickr.co...92@N05/?saved=1

čia aš juokauju,šiaip tik jei įdomu galit pažiūrėti,kas ten man gavosi su tuo pinhole...viskas,ryt darysiu normaliai,nes kažkur prasišvietė filmutė,kažkur praėjo šviesa...dar ,foto šiaip palikau taip kaip yra su visais apšvietimais,nenorėjau karpyti- lai lieka kaip gavosi  blush2.gif

Faina, bet man kažkodėl atrodo, sunki - tai fotografija. Man ji tokia depresovna ax.gif Mane ji neigiamai veikia unsure.gif

Atsakyti