Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Paprasta, labai grazu smile.gif Ar naudoji cia koki reflektoriu, ar tiesiog dangus apsiniaukes? labai grazi oda wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 04 20, 20:48)
Paprasta, labai grazu smile.gif  Ar naudoji cia koki reflektoriu, ar tiesiog dangus apsiniaukes? labai grazi oda  wub.gif

čia fotografuota apie 20.30 val...gražiai leidosi saulė ir labai gražiai apsišvietė... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nanuk @ 2011 04 20, 20:41)
O man labai nepatinka, visiškai. Jei galėčiau, šiuo metu rinkčiausi visai kitokiį...
Viską Tu jauti ir supranti.

Dėl logo padėčiau... bet neturiu visai tam laiko - tuo užsiimu tik retkarčiais, taigi ne specas.
O ir taip turiu krūvas darbų, mane jie smaugia, truputį gailiuosi, kad tiek prisiėmus esu, kita vertus, nedirbsi, neturėsi... Tai va.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 20 balandžio 2011 - 20:55
Aha, paprasta, šviesa nuostabi smile.gif
Iš vis kaip faina, anksčiau skubėdavom pirmoj dienos pusėj fotkint, o dabar va jau ir vėlus vakaras tinka smile.gif jėėėga biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nanuk @ 2011 04 20, 20:52)
Aha, paprasta, šviesa nuostabi smile.gif
Iš vis kaip faina, anksčiau skubėdavom pirmoj dienos pusėj fotkint, o dabar va jau ir vėlus vakaras tinka smile.gif jėėėga  biggrin.gif

tikrai taip thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif dėkui smile.gif
Atsakyti
paprasta, gražu. 4u.gif

O aš ryt apie 13 val. fotkinsiu.

QUOTE(Dalyja @ 2011 04 20, 20:20)
Ar galima tai laikyti kaip koliaza su pasakojimu?  ax.gif
Aišku galima. Tik norėtųsi, kad vaikas labiau matytųsi.
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 20, 20:55)
paprasta, gražu.  4u.gif

O aš ryt apie 13 val. fotkinsiu.

bus sunku jei bus sauleta smile.gif

Paprasta, labai jau grazi sviesa wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 04 20, 14:01)
Svajone-super:)pagaliau 2 grupe vel tures ka veikt.

Tai tipo, man toliau daryt nuotrauką pratęsimui? bigsmile.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 04 20, 20:59)
bus sunku jei bus sauleta smile.gif

Paprasta, labai jau grazi sviesa wub.gif

Jo, vešiu į mišką. Kitaip neišeina. Nors einu paklausiu, gal netyčia vakarop gali tą mergaitę išleist, dažniausiai jų išvis nebūna, bet maža kas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 20 balandžio 2011 - 21:03
Rita Gude, dėkui, patarčiau vakare... kad ir miške 13 val. bus sunkoka...
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 04 20, 17:25)
Supratau, kad jis ne tavo.... smile.gif Bet jau geris tai nerealus... wub.gif  Lauksim tavo rezultatu.... Beje jei nesunku brukstelk savo skype man i AZ...

jau parašiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 04 20, 19:56)
Vanilla, vėl aš pritariu Akashai  blush2.gif

lotuliukas.gif aciu wink.gif Tavo nuotrauka lb patiko, o modelis - tikra grazuole wub.gif

QUOTE(Dalyja @ 2011 04 20, 20:20)

Kad nebūtų atėjimas bergzdzias, dedu  ax.gif

Man noretusi kairiosios foto is arciau,kiek kitokio rakurso, gal kad veidukas labioau matytusi, kaip apziurineja smile.gif ir remelio nedaryciau balto, man jau gal geriau plonas juodas. o siaip pati ideja man lb grazi ir desinioji foto thumbup.gif
Atsakyti