Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(paprasta @ 2011 04 20, 17:33)

echhh, o paciai taip patiko lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2011 04 20, 18:16)
pandre, būtent apie tuščius namus galvojau koliažą darydama  tik nepasitaikė joks raudonplytis tom dienom mano ieškikly, būčiau bandžius kažką iš jo spaust
o dėl intelektinės nuosavybės Lt iš viso reik tyliai būti. Dar ne per seniausiai net valdiškose įstaigose piratiniai windowsai ėjo

ale tikrai gi nera ko noreti....nelengva tau uzduotele atiteko, nes juk skirtingi namuciai uk ir LT....bet visvien gerai suderinai thumbup.gif

QUOTE(Ersė @ 2011 04 20, 18:21)
O as siandien sugalvojau ir uzsisakiau bilietus i Roma uz poros savaiciu  , nes cia kaip ir kai kur nors eini ir pasiimi fotika, tai arba fotkini arba bendrauji. O dabar labiau noris prasiblaskyti

Oj kaip fainiai bigsmile.gif Ale, kad parasei, lyg tas pats kaip vat emiau uzsimaniusi ledu ir nusipirkau juos biggrin.gif
Del fotkinimo ir poilsio..tai sunkiai tas suvokiama...mes su seimyna jei kur iskleiam sparnus, i kokius kalnus, tai dieve padek, kartais taip susibaram del tu fotkinimu, kad ne pasivaiksciojimas malonus gaunasi, o kazkok galvaskaudis..tai daznai net specialiai neimam fotiko, kad tikrai galvas pravedinti ir pasikalbeti, o ne isakyneti vienas kitam: Atsisusk, nusisuk, matyk ko nematai, sypsokis, maivykis ir t.t. ir pns doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandre: 20 balandžio 2011 - 18:34
Jei kas netingesit, pakomentuokit prasau ir sias
user posted image

user posted image

Papildyta:
QUOTE(pandre @ 2011 04 20, 18:33)
o ne isakyneti vienas kitam: Atsisusk, nusisuk, matyk ko nematai, sypsokis, maivykis ir t.t. ir pns doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Akasha

žinok žiūrėjau ir lydžiausi kokios man jos gražios wub.gif ir net užpavydėjau kad dievas man mergaitės nedavė smile.gif)) O jei rimtai tai papasakok plačiau kaip visa ta groži gauni, tik atsirenki sau tinkančia juosta, nufotkini, nuskanuoji ir tokia dedi, ar dar ka nors su gautu rezultatu darai? čia juosta tokias gražias spalvas duoda? niekaip nesuprantu tai jei nesunku paprotink mane ax.gif
Atsakyti
QUOTE(eurikaite @ 2011 04 20, 17:49)
akasha  man svaru ir grazu 4u.gif

Dekui

QUOTE(pandre @ 2011 04 20, 18:08)
Visiskai pritariu...
O jau grooozis tavo nuotraukyciu!!!!!!

Na kad ziures man tikrai neskauda... Kad ides i kur nors irgi viskas tvarkoje, bet kai deda i abejotino turinio puslapius tada jau tenka susirupinti.... Del to ir dedu parasus ir dar karts nuo karto viena kita foto per koia tineye praleidziu, ar kur nepasirod kur nedera.... smile.gif Bet siaip baisiai neisterikuoju... tiesiog siek tiek stengiuosi saugoti... smile.gif
Dekui uz pagyrimus.... smile.gif

QUOTE(Ersė @ 2011 04 20, 18:21)
Akasha, man labai faina ta kur i kojas ziuri  biggrin.gif  Spalvos visu nerealios 

Dekui labai smile.gif

Tilpsi tu su tuo 50-tuku, jei ka pora zingsniu atgal paeisi... Ir su 90tuku bus liuks... Be to gali ne visada su savim tampytis, kad truputi ir pailsetum... O siaip smagu, kad emei ir uzsisakei kelione(truputi baltai uzpavydejau, bet nedaug smile.gif)

QUOTE(paprasta @ 2011 04 20, 18:33)
Pritariu dėl Laukinės nuotraukėlių  4u.gif  O iš taviškių- trečioji ax.gif
Pritariu

Dekui saulele... mirksiukas.gif

QUOTE(Vanillla @ 2011 04 20, 19:36)
Jei kas netingesit, pakomentuokit prasau ir sias

Na va si karta jau smagiau tas margumynas ziurisi, nes spalvotoje atsiskiria siek tiek erdves... Bet yra kita beda, norisi siauresnes ryskumo zonos... Kokiu F fotkinai? Va fono isplovimas sia foto butu padares dar geresne wink.gif
Antroji man asmeniskai labai labai... Modeliukas taip gan graziai isitaises... ir nuotaika merginos labai silta... spalvos svelnios... labai zodziu...

QUOTE(vienintelė @ 2011 04 20, 19:43)
Akasha

žinok žiūrėjau ir lydžiausi kokios man jos gražios wub.gif ir net užpavydėjau kad dievas man mergaitės nedavė 

Nera cia ko lyditis.... wink.gif Tai gal dar nevelu mergaite pasidaryt? smile.gif
Na pradziai tai juosta.... pasiziurineju pries pirkdama flickeryje ar dar kur kokios spalvos su ta juosta gaunasi... ir tada jau i trasa.. isfotkinu, ryskinu skanuoju... Koreguoti su ps kazkiek tenka, nes kaip bebutu skaneris ksaitmeninis tai kartais su spalvom nugrybauja... bet paziuriu tarkim serijos vienos kokiu fotkiu daugiau vienodu spalvu ir kitas datraukineju kazkiek.. bet is esmes tokias spalvas juosta duoda... koregavimas minimalus... aisku tenka apsikarpiti siek tiek nes skaneris su juostos krasciukais pagriebia, ir dulkeles nurinkti, kai pakliuva ant negatyvo, tai ir nuskanuoja su tokiais ale siulais... smile.gif
Atsakyti
Vanila, tvarkingos foto, pirmoj noreciau labiau nuo fono atskirti modeli, antra siaip liuks viskas 4u.gif

QUOTE(pandre @ 2011 04 20, 18:33)
Oj kaip fainiai  bigsmile.gif  Ale, kad parasei, lyg tas pats kaip vat emiau uzsimaniusi ledu ir nusipirkau juos biggrin.gif
Del fotkinimo ir poilsio..tai sunkiai tas suvokiama...

na si karta taip ir buvo beveik lotuliukas.gif ziuredama viena megstama laida pamaciau kad jos herojus i Italija vaziavo, tai galvoju reik paziuret po kiek bilietai lotuliukas.gif kaina buvo nedidele, tai siandien ir uzsisakiau biggrin.gif Varom be vaiku, jei butumem su jais, tai butu taio kaip parasei biggrin.gif
QUOTE(Akasha @ 2011 04 20, 19:05)
Del to ir dedu parasus ir dar karts nuo karto viena kita foto per koia tineye praleidziu, ar kur nepasirod kur nedera....
Tilpsi tu su tuo 50-tuku, jei ka pora zingsniu atgal paeisi... Ir su 90tuku bus liuks... Be to gali ne visada su savim tampytis, kad truputi ir pailsetum... O siaip smagu, kad emei ir uzsisakei kelione(truputi baltai uzpavydejau, bet nedaug smile.gif)

Prasau placiau apie ta tinyeye smile.gif

Jau baigiu apsisprest kad taip ir bus, imsiu d90 su 50tuku smile.gif Neverta nei biskuti pavydet, as jau keturis metus arba nescia, arba maitinu, arba vaikai per mazi, tai niekur toliau latvijos nebuvau lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
aciu, merginos wub.gif

Pirmoj nuotraukoj f 2,8. o ir siaip pas mane minimalus f 2,4
Atsakyti
Vanilla, vėl aš pritariu Akashai blush2.gif
Atsakyti
Merginos, apšvieskit. Ar Nanuk naujokė ar pasikeitusi vardą?
Aš šiandien nuostabiai laiką leidau, sau net pavydėjau. Laisvadienis, sūnus darželyje, vyras dirba, o aš sulaukiau draugės galeristės. Prasinešėm pro Diuseldorfo mažesnes ir didesnes galerijas. Kojas žiauriai skauda nuo nuovargio, bet kaip gerai jaučiuosi. Taip seniai buvau nelankiusi kokių parodų, o čia tiek iš karto. Fantastika.
Paskui pažiūrėsiu ar rasiu inete kelis pvz, įkelsiu paspėliojimui, kiek foto kainuoja smile.gif Neatspėsit jaučiu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yvette: 20 balandžio 2011 - 20:17
QUOTE(o la la la @ 2011 04 20, 09:40)
Tvarkau sekmadienines  nestuke.gif fotosesijos nuotraukas... Zaidziu su spalvom. Viena nuotrauka net trimis var. padariau, visos patinka, neisirenku, gal padetumet?

Geltonoka, bet man vis vien miela:

Juodai balta

nava nemačiau unsure.gif ir flickre nebėr... angel_sadangel.gif

Kad nebūtų atėjimas bergzdzias, dedu ax.gif
Ar galima tai laikyti kaip koliaza su pasakojimu? ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 20, 16:53)
QUOTE(nanuk @ 2011 04 20, 14:47)

Tu viską labai gerai samprotauji

A, tada tą patį turėjome omenyje... Vis galvoju apie logo- grafinį, bet va jaučiu reiks kokio dizainerio pagalbos, man su tais dalykais nesidraugauja.. doh.gif Ačiū už paskaitą, viskas įdomu, tad tokie OT į naudą irgi smile.gif

QUOTE(Vanillla @ 2011 04 20, 17:02)
Ka galiu pasakyt, Laukine susigalvojo sau puiku pseudonima smile.gif gal forumuose laukiniu ir nemazai, bet va laukiniu foto pries tai nebuvau macius smile.gif

O man labai nepatinka, visiškai. Jei galėčiau, šiuo metu rinkčiausi visai kitokiį... Nepatinka šitas pseudo, tiesiog visą gyvenimą mano nikai buvo Laukinė, tad tap ir liko.. Laukinės foto, tai ne mano, kaip Laukinės, bet foto pačios laukinės- bele kokios smile.gif Aš dar atsiskleisiu, palaukit smile.gif

QUOTE(Akasha @ 2011 04 20, 18:25)
S

Ai ir siaip dar noriu visoms padekoti 4u.gif .... Visgi sitas forumas daug peno duoda... Vis priverciat pasukt smegeneles smile.gif

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif Man šį kart tavo visos trys nuostabios...

O veidukai per mano kompą labai nemėlynuoja, gal vos krenta atspalvis, bet nėr baisiai... matyt skirtingai pateikia kompai spalvas.. Pažiūrėjau ant B, irgi nėr labai mėlyna. Atspalvis yra, taip, galėtų jo nebūt, bet šiuo atveju manęs labai tai neerzina..
O dėl palangės, nebuvo kaip išsisukt, kitaip dar negeriau.. Bet kai mergytės tokios ir taip fainiai išraiškos, tai man netrukdo... 4u.gif Dėkui už pastabas.

Yvette, manau jau aišku kas tas nanukas biggrin.gif Tuoj parsiras ir Laukinė. 4u.gif
Atsakyti
Šiandien turėjau tokį modeliuką... čia tik pirma nuotraukėlė, bet negaliu nepasidalint... Kritikai

user posted image
Atsakyti