Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Akasha @ 2011 04 20, 16:21)

Nera uz ka... Man irgi buvo smagu pravedinti smegeneles ir dar TOKI objektyva paciupinet... Zinok prasysiu dar kad kuria diena susitiktumem ir duotum man ji pasizaisti... Nes jauciu, kad as jo labai noriu doh.gif

Keliu dar pora nuotraukeliu is paskutines juostos... pakritikavimui... kad prablaskyt nuo diskusijos smile.gif

nu tai jei dar turėsiu (nes jis ne mano) tai tikrai galėsim susitikti,nes aš dar dorai jo nepanaudojau blush-anim-cl.gif2:nu bet jau pas tave technika wub.gif beje,foto dabar po biški tvarkau - nu žinok gavosi gavosi,PS yra gėris lotuliukas.gif vakare parodysiu 4u.gif dar kartą ačiū 4u.gif nu bet foto grožis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 04 20, 15:25)
Zinok si karta sakau ne... Visu pirma per daug visko... Visu antra bent jau JB man cia netinka... ir veidas labai plokscias atrodo...  Sviesos kazkokios kitokios noretusi...

Aciu uz kritika wink.gif stengsimes toliau smile.gif

O tavo darbai lb grazus, toks svelnumas, tyrumas, labai zavu wub.gif
Atsakyti
Gal ka domintu nauja Canon 10EG Deluxe tašė?Kaina 150 litu.
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 04 20, 15:21)

Sita vat.Tik galvoju, ar nereiketu kiek desines daugiau?Bet labai miela:)
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 20, 16:32)
nu tai jei dar turėsiu (nes jis ne mano) tai tikrai galėsim susitikti,nes aš dar dorai jo nepanaudojau  blush-anim-cl.gif2:nu bet jau pas tave technika  wub.gif  beje,foto dabar po biški tvarkau - nu žinok gavosi gavosi,PS yra gėris  lotuliukas.gif vakare parodysiu  4u.gif dar kartą ačiū  4u.gif nu bet foto grožis  ax.gif

Supratau, kad jis ne tavo.... smile.gif Bet jau geris tai nerealus... wub.gif Lauksim tavo rezultatu.... Beje jei nesunku brukstelk savo skype man i AZ...

QUOTE(Vanillla @ 2011 04 20, 16:53)
Aciu uz kritika wink.gif stengsimes toliau smile.gif

O tavo darbai lb grazus, toks svelnumas, tyrumas, labai zavu  wub.gif

Dekui Vanilla....

QUOTE(Alabama @ 2011 04 20, 17:16)
Sita vat.Tik galvoju, ar nereiketu kiek desines daugiau?Bet labai miela:)

Na desines lyg ir man noretusi, bet ten jau remas lango prasideda, tai vaizdo nepagerintu.... Ir kompoziciskai nebetaip graziai isiraitytu mazoji smile.gif.... Bet dekui... bandysiu ieskot dar kazkokiu kampu...

Ai ir siaip dar noriu visoms padekoti 4u.gif .... Visgi sitas forumas daug peno duoda... Vis priverciat pasukt smegeneles smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 20 balandžio 2011 - 16:26
QUOTE(Almost @ 2011 04 20, 13:42)
apskritai bloge užsidėjau vienintelę apsaugą

ir as noreciau

akasha man svaru ir grazu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 04 20, 16:21)
Kai zmones nores tai ir pavogs, tierk mintis tiek nuotraukas....

Visiskai pritariu...tai todel saugojau savo vaiku nuotraukas ir niekada nekeldavau i jokius internetus. Bet va, su siuo forumu ir mokslais jame, pradejau viesinti juos doh.gif gi neturiu kitu modeliu, tai va ir tenka rodyti savus doh.gif Is kitos puses mastau, o kas cia tokio?!Tegul ziuri....bet....o jei kokie negeri zmones ziuri...bet cia jau ju problema...as mokausi ir man to reikia, o jei zmonems mentalitetas leidzia, tai ka padarysi...
QUOTE(Akasha @ 2011 04 20, 17:25)
Ai ir siaip dar noriu visoms padekoti 4u.gif .... Visgi sitas forumas daug peno duoda... Vis priverciat pasukt smegeneles smile.gif

Zinok, as kai idedu cia kokia nuotrauka, tai man ja dar bededant ir laukiant kol flickr'e uzsikraus jau delnai prakaituoja nuo kazkokio vidinio jauduliuko, kad dedu vertinimams..ir tik idejusi is karto pamatau daugybe klaidu, net jums nespejus dar ju pakomentuoti doh.gif na, bet geris ta kritika, pradedi galvoti ka ir kaip fotkinti...tik as is vis nebedraugauju su fotiku...vakar bandziau fotkinti vaikuti savo, ale, kad nelabai yra ka rodyti doh.gif

O jau grooozis tavo nuotraukyciu!!!!!!tikrai lb lb lb svelnios wub.gif wub.gif wub.gif is vis esu tavo darbu megeja wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pandre: 20 balandžio 2011 - 17:10
pandre, būtent apie tuščius namus galvojau koliažą darydama mirksiukas.gif tik nepasitaikė joks raudonplytis tom dienom mano ieškikly, būčiau bandžius kažką iš jo spaust cool.gif
o dėl intelektinės nuosavybės Lt iš viso reik tyliai būti. Dar ne per seniausiai net valdiškose įstaigose piratiniai windowsai ėjo doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo joreta: 20 balandžio 2011 - 17:21
Akasha, man labai faina ta kur i kojas ziuri biggrin.gif Spalvos visu nerealios wub.gif

O as siandien sugalvojau ir uzsisakiau bilietus i Roma uz poros savaiciu wub.gif wub.gif Ir dabar galvoju d700 tikrai nesivesiu, gal uztektu tik d90 su 50tuku, ar geriau is vis ieskotis kokios muilines. Na menu ten nezadu daryti, nes cia kaip ir kai kur nors eini ir pasiimi fotika, tai arba fotkini arba bendrauji. O dabar labiau noris prasiblaskyti g.gif Biski baisu tik 50tuka imt, kad netilpsiu, bet zoom'o neturiu g.gif tai vat ir galvoju gal geriau ieskot pasiskolint muiline g.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 04 20, 17:21)
  Biski  baisu tik 50tuka imt, kad netilpsiu, bet zoom'o neturiu g.gif  tai vat ir galvoju gal geriau ieskot pasiskolint muiline g.gif

aš džiaugiaus kad į kelionę kitin'į ėmiau. Vis tik norėjos kuo plačiau apimt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2011 04 20, 17:23)
aš džiaugiaus kad į kelionę kitin'į ėmiau. Vis tik norėjos kuo plačiau apimt  ax.gif

ji reikia turet kad pasimt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 04 20, 15:21)
Kaip visada merginos pavarot smile.gif... Nespeju pasivyti...
Pirmoji visai graziai, bet virsus truputi erzina ta palange.... O antroje baisiai numelynave veidukai... eikejo kazka mastyti, kad nebutu tokiu atspindziu...

Keliu dar pora nuotraukeliu is paskutines juostos... pakritikavimui... kad prablaskyt nuo diskusijos smile.gif

Pritariu dėl Laukinės nuotraukėlių 4u.gif O iš taviškių- trečioji ax.gif

QUOTE(Akasha @ 2011 04 20, 15:25)

Zinok si karta sakau ne... Visu pirma per daug visko... Visu antra bent jau JB man cia netinka... ir veidas labai plokscias atrodo...  Sviesos kazkokios kitokios noretusi...

Pritariu 4u.gif
Atsakyti