Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 20, 16:11)
Galiu  bigsmile.gif
Pvz Lf rutuliuke, nors yra Laukinės foto.

Matai kaip... O mane mokė kažkoks reklamistas, kad pvz ilgą laiką buvo NIKE ir tas ragelis po juo, bet tik tada kai žmonėms į kraują įaugo ta info, tik tada Nike atsisakė pavadinimo, nes dabar, pamatę tą ragelį visi žinom kad tai Nike. Tas pats su visais kitais logo...

Manau tai sekantis levelis po to, kai žmonės jau pažysta logo.. Nes jei uždėsi kokį burbulą ar pan, žmonėms jis nieko nesakys, o logo misija yra kažką sakyti apie tą įmonę- veiklą, bent pavadinimą..

Čia mano, visiškos profanės, samprotavimai.. Tad kolkas man dar anksti manau, reik promotint vardą, o tada galėsiu jau tik pirmas raides tuo pačiu šriftu parašyt ir visi žinos kas tai... Tavo pavyzdžiai paimti yra vieni brangiausių brandų pasaulyje.. Va paimk kokį Mėslitos mėsos fabriko grafinį logo ir nieko jis nesakys, nes žmonės jo nepažysta...
Tu labiau specas, aš tik garsiai galvoju, nežinau kaip yra ištiesų. 4u.gif Kaip supratau, tai- Tavo stichija..

QUOTE(o la la la @ 2011 04 20, 16:18)
Taigi, taigi viskas ant dienu rolleyes.gif

nerealios dvynukes smile.gif Kol neperskaiciau, kad dvynukes, tikrai pagalvojau, kad koks idomus pazaidimas PS biggrin.gif

Jau ta su kukuruzais - nereali biggrin.gif, o kur su melynom suknytem - akys pasaka smile.gif

Jo, įdomus turėtų būti jausmas: žiūri į kitą žmogų ir matai save biggrin.gif Keista, vienok..
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 04 20, 15:42)
apskritai bloge užsidėjau vienintelę apsaugą (ne dėl foto saugumo ar pan., nes nėra ką saugot ten, bet apskritai dėl saugumo) - neleidimą spausti su dešiniu pelytės (ir visokių to paties principo įrenginių) klavišu. taip negali nukopijuot nieko. ir galiu pasakyt į tą temą - rekomenduoju VISIEMS, turintiems blog'us ir juos saugantiems įsidėt šitą apsaugėlę  smile.gif

o ar zinai, kad visas be isimties foto tu vis vien gali paimti kaip copy all desktop, o po to va ir issisaugoti?Aisku, kokybes ten, ko gero nebu, bet vis vien nuotrauka gali issisaugoti pas save kazkas, kas jau vogti ja nusiteikes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nanuk @ 2011 04 20, 14:47)

Tu viską labai gerai samprotauji, matai aš ne paskaitą dėstau, tiesiog primetu ir viskas, ne papunkčiui.
Taip, logiška - jei nori savo vardą išreklamuoti, tu turi grafinį logo visada dėti šalia savo vardo. Vėliau gali savo vardo atsisakyti. Tačiau pvz interneto svetainėj paieškų langelyje turėtų būti grafinis logo, o ne "laukinės foto" (juk pati interneto svetainė aiški kieno), pvz kur nors ant vizitkės (ką privaloma turėti, juolab kad dabar kainuoja juokingus pinigus). Ir pan. Jei tu dėsi TIK grafinį logo, bus nesąmonė, niekur taip nėra, juk atsiverk googlę ir pamatysi, kad paieškos langely yra ne google, o grafika. Tačiau googlės vardas jau leidžia dėti TIK grafinį vardą pvz ant marškinėlių. Klausk jei kas neaišku, nes sakau, čia toks ir pokalbis, probėgom 4u.gif

Šiaip, jei taip žvelgiant geriausias variantas apskritai pavadinimas-logo viename, o ne atskirai. Bet retas pavadinimas tą turi, pvz teo, jam tikrai nebūtinai atskirai tuos rutuliukus rodyt, pavadinimas visur sutilps. tačiau jei kalbam apie "laukinės foto" galvok iš anksto grafinį logo ateičiai (tai reiškia galvok dabar, dėk šalia vardo)

Kodėl pvz jis galėtų būti ant tavo foto (nors kaip minėjau, aš visai nerekomenduočiau), todėl, kad tos nuotraukos vis vien būtų tavo svetainėj ir visiems būtų aišku kieno jos, tačiau pažymėtos ne tokiu griozdišku pavadinimu.

O šiaip tikrai aš nieko niekam neperšu... Kaip kas nori, taip tas daro.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 20 balandžio 2011 - 15:12
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 04 20, 15:44)
jo? yra tokia? kur?

yra, kaip ir RG minėjo, HTML kodo dalis mirksiukas.gif
tiesa, dar pažiūrėjau ir, aišku, kai man jau įprasta, tai pamiršau parašyt - tas kodas tarkim net žymėt teksto neleidžia, automatiškai ir foto. pelytė tampa neaktyvi viskam, išskyrus ten pavadinimas įrašo pvz.

QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 20, 15:45)
HTML jaučiu reik patvarkyt. Ir aš labai norėčiau sužinot kombinaciją, jei Almost surastų  4u.gif  Pasižymėčiau...

parašysiu į až.

QUOTE(pandre @ 2011 04 20, 15:49)
o ar zinai, kad visas be isimties foto tu vis vien gali paimti kaip copy all desktop, o po to va ir issisaugoti?Aisku, kokybes ten, ko gero nebu, bet vis vien nuotrauka gali issisaugoti pas save kazkas, kas jau vogti ja nusiteikes doh.gif

šiaip, jei jau taip, tai galima eiti paprasčiausiu keliu - daryti print scrn, įsikelti pas save ir t.t.
BET asmeniškai man svarbesnė yra mano minčių apsauga ir apskritai bent jau minimali apsauga smile.gif šiaip galiu pasakyt vieną dalyką - pamačiau gražią foto, tinkančią mano įrašui, BET po ja aš parašiau, iš kur gavau šią foto, iš kur ji yra paimta. ar tokia reklama yra bloga? foto aš nevagiu, nurodau, iš kur pasiėmiau. galime žiūrėti iš tos pusės - jei dedu kažką į internetinę erdvę, tai jau automatiškai leidžiu tą kažką savintis kitiems, bet tie kiti gali būti protingi ir tuo mano indėliu naudotis protingai.. smile.gif
ir dar vienas toks mažas minčių šuolis - šiaip tai jo, žvalgausi bloguose, saugau man patikusias fotkes tiek idėjines, gyvenimo įvykiams, tiek būsimoms fotosesijoms, ko panašaus norėčiau, bet jeigu žmogus/blogeris yra įdėjęs apsaugą ir neina tos foto nusikopint paprasčiausiu būdu, tai man daeina , kad jis nenori, jog kiti ją turėtų. viskas - aš tiesiog nežaidžiu ten su kažkokiais apėjimais.. gal iš specialybinės pusės suvokiu tai ir tiesiog neužsiimu vėjais biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Almost: 20 balandžio 2011 - 14:59
Tuoj prieisim iki spalvu reiksmes logotipe ir t.t. biggrin.gif Ka galiu pasakyt, Laukine susigalvojo sau puiku pseudonima smile.gif gal forumuose laukiniu ir nemazai, bet va laukiniu foto pries tai nebuvau macius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 04 20, 14:57)
yra, kaip ir RG minėjo, HTML kodo dalis  mirksiukas.gif
tiesa, dar pažiūrėjau ir, aišku, kai man jau įprasta, tai pamiršau parašyt - tas kodas tarkim net žymėt teksto neleidžia, automatiškai ir foto. pelytė tampa neaktyvi viskam, išskyrus ten pavadinimas įrašo pvz.
parašysiu į až.

Ačiū.

Ar nebus taip, kaip su kai kuriomis svetainėmis, kurias apėjau, t.y. per "taisa" žymėti viską (Vald+A) ir kopini ramiausiai? Papildyta: Almost pažymėjo, kad ne smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vanillla @ 2011 04 20, 15:02)
Tuoj prieisim iki spalvu reiksmes logotipe ir t.t. biggrin.gif Ka galiu pasakyt, Laukine susigalvojo sau puiku pseudonima smile.gif gal forumuose laukiniu ir nemazai, bet va laukiniu foto pries tai nebuvau macius smile.gif
Bet jeigu atvirai, tai čia viskas į temą biggrin.gif Aišku gal ne pradžiamoksliams, o tiems, kurie sumąsto savo portfolio reklamuot ir pan... Aišku, kad pas mus didžioji dalis ne pradžiamokslių lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 20 balandžio 2011 - 15:18
Sveikos smile.gif
senokai bebuvau užsukusi čia , bet fotkinu, fotkinu... 4u.gif
QUOTE(Vanillla @ 2011 04 20, 15:43)

Dedu nuotrauka kritikai. Zinau, kad veidukas padeges, bet man si nuotrauka kazkodel lb patinka smile.gif pasakykit kaip is sono, ar lb prastai?

man ji per daug marga atrodo 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Almost @ 2011 04 20, 14:42)
apskritai bloge užsidėjau vienintelę apsaugą (ne dėl foto saugumo ar pan., nes nėra ką saugot ten, bet apskritai dėl saugumo) - neleidimą spausti su dešiniu pelytės (ir visokių to paties principo įrenginių) klavišu. taip negali nukopijuot nieko. ir galiu pasakyt į tą temą - rekomenduoju VISIEMS, turintiems blog'us ir juos saugantiems įsidėt šitą apsaugėlę  smile.gif

ir aš noriu sužinoti...

Atsakyti
Kaip visada merginos pavarot smile.gif... Nespeju pasivyti...

QUOTE(nanuk @ 2011 04 20, 13:52)
Fotografavau dvynukes:
Daugiau dėsiu į blogą, bet jau nebe šiandien, nieko nespėju smile.gif

Pirmoji visai graziai, bet virsus truputi erzina ta palange.... O antroje baisiai numelynave veidukai... eikejo kazka mastyti, kad nebutu tokiu atspindziu...

QUOTE(Kikirike @ 2011 04 20, 14:49)
Noriu padėkoti Akashai už labai fainai praleistą laiką ir nuskanuotą juostelę  thumbup.gif  wub.gif Ir dukrelė labai fainuolė  4u.gif

Nera uz ka... Man irgi buvo smagu pravedinti smegeneles ir dar TOKI objektyva paciupinet... Zinok prasysiu dar kad kuria diena susitiktumem ir duotum man ji pasizaisti... Nes jauciu, kad as jo labai noriu doh.gif

QUOTE(Kikirike @ 2011 04 20, 15:00)
Va šitą Svajonei siunčiau dar  blush2.gif
"Nilo miražas"

Labai sitos grazios.... Tikrai turi kazka tokio kabinancio ir dailaus... smile.gif

QUOTE(Almost @ 2011 04 20, 15:42)

Desinio paspausti negali, o su kairiu Firefoxe visa nuotrauka ant desctopo nusitemps smile.gif... Kai zmones nores tai ir pavogs, tierk mintis tiek nuotraukas....

Siaip labai idomi diskusija del parasu ir logotipu... As net nezinau kodel dedu.... Man grazu... is kitos puses ir savotiska reklama is dar vienos puses tai tarsi parasas po savu darbu... Del vagysciu, kaip bebutu gaila parasas neapsaugos, nes ji lengva nuklonuoti... o tokiu atveju, kad buvo kesinamasi i nuotraukas jau buvo nemazai... tarkim man svarbiausios nuotraukos su vaikais, kad ju niekas neliestu... Nes jau teko visai nesmagiai aiskintis su demotyvacija puslapiu ir prasyti pasalinti pora nuotraukeliu... sad.gif

Keliu dar pora nuotraukeliu is paskutines juostos... pakritikavimui... kad prablaskyt nuo diskusijos smile.gif
user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 20, 14:45)
Man labai aplinka patinka smile.gif

Aciu ir man aplinka lb patiko, ir tiko siai fotosesijai smile.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 04 20, 14:46)
žinai, pati foto man patinka, bet su apdirbimu kažkas negerai  g.gif  per tamsu, ir kažkoks nelabai man toks w/b  g.gif

aciu uz nuomone wink.gif

QUOTE(mamagute @ 2011 04 20, 15:10)

man ji per daug marga atrodo 4u.gif

aciu, kad pakomentavai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 20, 16:04)
Aišku, kad pas mus didžioji dalis ne pradžiamokslių  lotuliukas.gif

Na kodel..... Yra zinoma ir nepradziamoksliu, bet tarkim as visa gyvenima jausiuos pradziamoksle tongue.gif Kuo tolyn i miska tuo daugiau medziu smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Vanillla @ 2011 04 20, 16:21)

Zinok si karta sakau ne... Visu pirma per daug visko... Visu antra bent jau JB man cia netinka... ir veidas labai plokscias atrodo... Sviesos kazkokios kitokios noretusi...
Atsakyti
Laba diena smile.gif
QUOTE(Akasha @ 2011 04 20, 16:21)
Keliu dar pora nuotraukeliu is paskutines juostos... pakritikavimui... kad prablaskyt nuo diskusijos smile.gif

Labai grazus koliazas wub.gif
O kalbant apie parasus, tai man taip pat tavo labai patinka ir tikrai nemaiso jis nuotraukose smile.gif Taip pat man dar labai grazus Tigos parasas smile.gif
Atsakyti