Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 04 20, 14:19)
biggrin.gif  pamatysi fotkę interneto platybėse klaidžiojančią, pasimetusią, ir ji tau laaabai patiks, norėsi sužinoti, kas fotografavo, o at fotkės uždėtas logo- kvadračiukas, trikampiukas ar burbuliukas, ir ką tau jis toks logo sakys?  biggrin.gif  googlej kaip susirasi tą žmogų?  smile.gif

Ar rašiau, kad ją galima dėti ant nuotraukos? biggrin.gif nerekomenduočiau schmoll.gif Nors jau geriau būtų nei ilgiausi parašai, juk sakau, jei darai gerai, būsi atpažįstamas anksčiau vėliau. Atsitiktiniai klientai nėra išeitis, tai laikina.

Tiesiog nanuk pavadino tą grafinį užrašą logotipu. Sakau logotipas šiaip jau yra grafinis ženklas, o ne įmonės pavadinimas ar vardas ir pavardė, ta turėjau omenyje smile.gif Nors yra visokių variantų, žmonės deda į logotipus visokius velnius, nepamąstę tikrosios logotipo paskirties, na, tai ženklas, kuris tave ženklina biggrin.gif Jis turi būt įsimenamas, kaip konservatorių kregždutė ar socdemų tulpė biggrin.gif Logo Tavo paslaugą ženklina ir atpažįsta žmonės jį galų gale (tai irgi užsitarnaut reikia juk).

Gerai, atsiprašau už off topic, tikiuosi, nanuk, aiškiau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 20 balandžio 2011 - 14:28
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 20, 14:21)

dėkui  ax.gif bet jai ana sakė vistiek gražesnė  lotuliukas.gif

man abi labai patiko wub.gif bet ana labiau biggrin.gif aš pirmą kart kai ją pamačiau, labai patiko ir man labai įstrigo smile.gif "naujokė" tipo galvoju atėjo čia lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 20, 14:22)
Ar rašiau, kad ją galima dėti ant nuotraukos? biggrin.gif nerekomenduočiau  schmoll.gif  Nors jau geriau būtų nei ilgiausi parašai, juk sakau, jei darai gerai, būsi atpažįstamas anksčiau vėliau. Atsitiktiniai klientai nėra išeitis, tai laikina.

Tiesiog nanuk pavadino tą grafinį užrašą logotipu. Sakau logotipas  šiaip jau yra grafinis ženklas, o ne įmonės pavadinimas ar vardas ir pavardė, ta turėjau omenyje smile.gif Nors yra visokių variantų, žmonės deda į logotipus visokius velnius, nepamąstę tikrosios logotipo paskirties, na, tai ženklas, kuris tave ženklina biggrin.gif Jis turi būt įsimenamas, kaip konservatorių kregždutė ar socdemų tulpė biggrin.gif Logo Tavo paslaugą ženklina ir atpažįsta žmonės jį galų gale (tai irgi užsitarnaut reikia juk).

Gerai, atsiprašau už off topic, tikiuosi, nanuk, aiškiau  4u.gif

mano logo, ar kaip čia jį pavadint, tai vapšė neįsimintinas ir neištariamas lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 04 20, 14:32)
mano logo, ar kaip čia jį pavadint, tai vapšė neįsimintinas ir neištariamas  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Aha, namikala, aš kažkada tau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 20, 14:34)
Aha, namikala, aš kažkada tau hihihi.gif

aaa, čia tu man sakei? biggrin.gif nu bet aš žinau, kad jis toks, bilabirda kažkokia, beta aš jo nekeisiu, man jis patinka biggrin.gif neįdomūs man kiti, neprisimins tai neprisimins biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 04 20, 15:32)
man abi labai patiko  wub.gif  bet ana labiau  biggrin.gif  aš pirmą kart kai ją pamačiau, labai patiko ir man labai įstrigo smile.gif "naujokė" tipo galvoju atėjo čia  lotuliukas.gif

nu tai džiugu labai 4u.gif o kad naujokė tai aišku kad naujokė blush2.gif pala tuoj pinhole pamatysi foto ,tai tikrai pasakysi kad naujokė lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 04 20, 14:36)
aaa, čia tu man sakei?  biggrin.gif  nu bet aš žinau, kad jis toks, bilabirda kažkokia, beta aš jo nekeisiu, man jis patinka  biggrin.gif  neįdomūs man kiti, neprisimins tai neprisimins  biggrin.gif
tai aišku, tavo gi pasirinkimas smile.gif Man tai jau liga - viena iš specialybių mano RsV biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 20 balandžio 2011 - 14:39
QUOTE(Vanillla @ 2011 04 20, 14:47)
...as irgi i bloga ikraunu tiesiog foto is kompo, nes nemanau, kad jos tokio lygio, kad kazkas nores vogt biggrin.gif

apskritai bloge užsidėjau vienintelę apsaugą (ne dėl foto saugumo ar pan., nes nėra ką saugot ten, bet apskritai dėl saugumo) - neleidimą spausti su dešiniu pelytės (ir visokių to paties principo įrenginių) klavišu. taip negali nukopijuot nieko. ir galiu pasakyt į tą temą - rekomenduoju VISIEMS, turintiems blog'us ir juos saugantiems įsidėt šitą apsaugėlę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 20, 13:54)

Ai, tiesa, Vanilla, exif yra toks kaip nuotraukos "pasas" biggrin.gif parašyta kokia techika, kada nufotografuota, kiek mm ir pan.

aciu tongue.gif zinojau, kad toks dalykas yra, bet db dar ir zinosiu kaip tai protingai vadinas doh.gif lotuliukas.gif

Dedu nuotrauka kritikai. Zinau, kad veidukas padeges, bet man si nuotrauka kazkodel lb patinka smile.gif pasakykit kaip is sono, ar lb prastai?
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Almost @ 2011 04 20, 14:42)
apskritai bloge užsidėjau vienintelę apsaugą (ne dėl foto saugumo ar pan., nes nėra ką saugot ten, bet apskritai dėl saugumo) - neleidimą spausti su dešiniu pelytės (ir visokių to paties principo įrenginių) klavišu. taip negali nukopijuot nieko. ir galiu pasakyt į tą temą - rekomenduoju VISIEMS, turintiems blog'us ir juos saugantiems įsidėt šitą apsaugėlę  smile.gif

jo? yra tokia? kur?
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 04 20, 14:43)
Dedu nuotrauka kritikai. Zinau, kad veidukas padeges, bet man si nuotrauka kazkodel lb patinka smile.gif pasakykit kaip is sono, ar lb prastai?

Man labai aplinka patinka smile.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 04 20, 14:44)
jo? yra tokia? kur?

HTML jaučiu reik patvarkyt. Ir aš labai norėčiau sužinot kombinaciją, jei Almost surastų 4u.gif Pasižymėčiau...
Atsakyti
QUOTE(Vanillla @ 2011 04 20, 14:43)
aciu  tongue.gif zinojau, kad toks dalykas yra, bet db dar ir zinosiu kaip tai protingai vadinas  doh.gif  lotuliukas.gif

user posted image

žinai, pati foto man patinka, bet su apdirbimu kažkas negerai g.gif per tamsu, ir kažkoks nelabai man toks w/b g.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 04 20, 09:40)
Tvarkau sekmadienines  nestuke.gif fotosesijos nuotraukas... Zaidziu su spalvom. Viena nuotrauka net trimis var. padariau, visos patinka, neisirenku, gal padetumet?

Pirma mirksiukas.gif

QUOTE(joreta @ 2011 04 20, 10:48)

joreta, kazkada klausei, gavusi mano nuotrauka koliazui, kokia mintis ir vizijos buvo pas mane? Tai turejau jas kelias....viena susijusi su miestu, kuris butu nufotkintas anksti ryte ir lyg sakytu jog prasideda nauja sauletoji diena(nes akiniu stikluose atsispindi namai), o kita mintis buvo su veidrodeliu, nes ir jis atsispindi akiniuose ax.gif kad bile koks veiksmas vystomas pries maza veidrodeli, arba nuotrauka veidrodzio atspindi nufotografavus blush2.gif

QUOTE(nanuk @ 2011 04 20, 13:52)
Fotografavau dvynukes:

Nesvietiskai grazios mergytes, o dar ir dvynukes wub.gif sustatytos graziai, mintys su morkomis tokia Velykine wub.gif nu miela...tik ir man ju veiduku spalvyte antroje nuotraukoje kiek "saltoka" bet tikiu, kad tai atspindys nuo sukneliu mirksiukas.gif bet visumoj : pasaka wub.gif

QUOTE(brumbrumai @ 2011 04 20, 14:52)
jei mano foto kas pavogs, busiu laiminga biggrin.gif

lotuliukas.gif
Labutis!Angiljoj vasara, bet su fotiku nedraugauju visai schmoll.gif is vis nesu myletoja fotkinti ora doh.gif nors....reiketu pratintis, tai nors jis pabutu mano modeliu doh.gif
Atsakyti