Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Rico @ 2011 04 20, 12:28)
thumbup.gif

tik norisi idealiai tiesaus fono  ax.gif  krasciukai nelygus truputi  ax.gif

tiesą pasakius, niekaip neišėjo man ištiesint doh.gif arba nesigauna man, arba akyse raibsta, arba popierus gal kreivas doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Fotografavau dvynukes:

user posted image

user posted image

Daugiau dėsiu į blogą, bet jau nebe šiandien, nieko nespėju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(nanuk @ 2011 04 20, 12:52)

Naujoke, Nanuk, a nu mars ND daryti.As vat tokio niko nezinau biggrin.gif biggrin.gif

Aciu uz patarimus, pramokau daryt melynas akys:)

Svajone-super:)pagaliau 2 grupe vel tures ka veikt.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alabama: 20 balandžio 2011 - 13:06
QUOTE(Alabama @ 2011 04 20, 15:01)
Naujoke

Aš čia užsislaptinus, kad Tave galėčiau sekt tongue.gif
Atsakyti
Turiu tokį klausimą. Kodėl merginos dedate savo autorinius parašus ant nuotraukų? Dėl reklamos? Dėl autorystės? Šiaip įdomi nuomonė.

O aš manau, kad tikriausiai niekada savo nuotraukų neženklinsiu g.gif Bet saugosiuos tarkime nedėdama didesnių nei 1000 pixelių. Kas tokiomis nuotraukomis pasinaudos? Maliavkos visokie? Tegul biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2011 04 20, 13:01)
Naujoke, Nanuk, a nu mars ND daryti.As vat tokio niko nezinau biggrin.gif

Kaip tik skaičiau tą temą kur užėjusioms senbuvėms ND liepė ruošt biggrin.gif 30-a lyg.
Atsakyti
QUOTE(nanuk @ 2011 04 20, 12:52)
Fotografavau dvynukes:

Daugiau dėsiu į blogą, bet jau nebe šiandien, nieko nespėju smile.gif

man antroji per melyna ir per šviesūs veidukai unsure.gif ar ne? unsure.gif

šiaip gražūs portretai, labai fainai čia su tais kukurūzais ir morkom sugalvojai wink.gif
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2011 04 20, 13:01)

Svajone-super:)pagaliau 2 grupe vel tures ka veikt.

tai,kad aš paskutinė buvau, nebereikia ten niekam nieko veikt biggrin.gif
Atsakyti
Green Tea, kokį paspirtuką parekomenduotum suaugusiam? biggrin.gif Sakau reik pasidairyt, kaimą pakraupinčiau thumbup.gif lotuliukas.gif
Papildyta:
va nebent šitaip ženklinta, visai smagiai žiūrisi šito autoriaus, kaip atskirai nuo nuotraukos, bet ir tai, nepasakyčiau, kad labai žavi
http://www.flickr.co...s/sachin_saraf/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 20 balandžio 2011 - 13:24
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 20, 13:16)
Turiu tokį klausimą. Kodėl merginos dedate savo autorinius parašus ant nuotraukų? Dėl reklamos? Dėl autorystės? Šiaip įdomi nuomonė.
O aš manau, kad tikriausiai niekada savo nuotraukų neženklinsiu  g.gif Bet saugosiuos tarkime nedėdama didesnių nei 1000  pixelių. Kas tokiomis nuotraukomis pasinaudos? Maliavkos visokie? Tegul  biggrin.gif

jei gražus logo, tai jis kartais net ir papuošia nuotrauką mano manymu cool.gif aišku, kartais ir pagadina biggrin.gif nes būna, kad nėr kur kišt to logo, uždedi, ir beryšio atrodo, perkrauna fotkę smile.gif o dedama turbūt ir dėl reklamos, ir dėl šiokio tokio apsisaugojimo nuo vagysčių smile.gif bet žinoma, logo labai paprasta nuklonuot, ir kažkaip kitaip su ps pašalinti nuo nuotraukos smile.gif todėl geriausia neiešinti didelio formato nuotraukų smile.gif
kažkada čia iš mūsiškių žiūrėjau blogą, gaila nebepamenu kurios, tai pilno dydžio sudėtos nuotraukos buvo su visais Exif'ais.. na aš taip nerizikuočiau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nanuk @ 2011 04 20, 13:10)
Aš čia užsislaptinus, kad Tave galėčiau sekt  tongue.gif

Nu as taip iskart ir pagalvojau, kam gi dar gali zmogus nika keist:))

man irgi veidukai melynuoja unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(nanuk @ 2011 04 20, 13:52)
Fotografavau dvynukes:

dvynes grazios, foto grazios, na be tsorry, tavo logo cia kaip blynaskoks atrodo...kaip kazkuri rase, gadina nuotraukas ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 04 20, 13:24)
jei gražus logo, tai jis kartais net ir papuošia nuotrauką mano manymu  cool.gif  aišku, kartais ir pagadina  biggrin.gif  nes būna, kad nėr kur kišt to logo, uždedi, ir beryšio atrodo, perkrauna fotkę smile.gif o dedama turbūt ir dėl reklamos, ir dėl šiokio tokio apsisaugojimo nuo vagysčių smile.gif bet žinoma, logo labai paprasta nuklonuot, ir kažkaip kitaip su ps pašalinti nuo nuotraukos  smile.gif  todėl geriausia neiešinti didelio formato nuotraukų smile.gif
kažkada čia iš mūsiškių žiūrėjau blogą, gaila nebepamenu kurios, tai pilno dydžio sudėtos nuotraukos buvo su visais Exif'ais.. na aš taip nerizikuočiau  unsure.gif

Na kol kas aš pvz dedu kai ppapuola, nes nuotraukų visai negaila. Bet kai pramoksiu, be abejo saugosiuos šiuo aspektu. man rodos sumažintos foto jokiais komerciniais tikslais nepanaudosi. Daugeliu atveju.

O kodėl Exif viešinti blogai? Manau, kaip tik yra vardas pavardė g.gif Aišku ji panaikint galima, bet vis dėl to nesupratau dėl šito, gali detaliau? blush2.gif
Papildyta:
Zirze, aš nanuk visai neturėjau omeny, kaip tik sutapo, kad ji įdėjo. O domiuosi šiuo klausimu seniai, aš intelektinės teisės modulį turėjus. Ir buvau nusprendus, kad niekada neženklinsiu. Vet vis žiūriu visos ženklina ir vis pagalvoju, o kam? tai ir parūpo Jūsų nuomonės smile.gif Nes manau, kad dėl reklamos gal ir neblogas triukas.

Nanuk Pasisekė su modeliukais thumbup.gif O nematai pirmojoj nuotraukoj viršus toks kažkoks, na, įsižiūrėk, pamatysi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 20 balandžio 2011 - 13:41
Na, logo tai man mano patinka. Ir neatrodo jis man čia blynas. kaip tik man jis gana estetiškas. Šriftas irgi ne bet koks.. Man gražu.

Dėl veidukų, na gal kiek melsvoki, suknytė meta šešėlį..
O toj kitoj foto- palangės kraštas matosi smile.gif Galima būtų kirpt, bet tada palmės nusikerta...tai palikau.

Modeliukai tai nerealus. Pasakiško grožio mergytės, tikrai labai labai pasiskė tokias fotkint. bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti