Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

labas rytas

Ievukis man pirmoji labai smagi, net užpavydėjau kad taip gražiai sėdi, nes saviškių kruvoj nelabai pavyksta nufotkinti doh.gif

maija visai smagus jūsų pasivaikščiojimas buvo, man gal gražiau jb žiūrėtusi

Rico koliažas man labai patiko, tik aš gal kiek būčiau saturation mažinusi kad spalviškai dar labiau susijungtu, bet vistiek man liuks smile.gif

paprasta man patiko, tik ant suoliuko raides ar kas ten erzino

Alabama patiko ritmo paieškos

Svajonė mūsų greit rodyk ką gavai
Atsakyti
Rico, ačiū už nuorodas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2011 04 20, 00:11)
Koliazas  ax.gif

Visuomet kartu

user posted image

Frederika (speju)  blush2.gif  + Rico

Pirmoji mano biggrin.gif
Nesunku tikriausiai atspėti biggrin.gif
Esu trumpam išlėkus į Druskinkus, grįžus daugiau parašysiu.
Rico / mano mintis lygiai ta pati / neišskiraimos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vienintelė @ 2011 04 20, 10:04)
la

Svajonė mūsų greit rodyk ką gavai

šitą wub.gif gavau, o kitos nėra flickryje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 04 20, 11:22)
Ieškojau ritmo, kuris vestų prie žmogaus-

Labai patinka. wub.gif
Atsakyti
o matau, Vi.Kri įmetė foto, kkur grupėse buvo pratęsimas, ačiū labai bigsmile.gif migdysiu vaiką ir bandysiu šiandien nufotkint ir atsiskaityt 4u.gif
Atsakyti
Gavau šiandien nuotraukytę iš Kristuko smile.gif Be galo džiaugiuosi, kaip paveikslas atrodo! Tik nerandu dabar flickre tos nuotrakos smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Tiga @ 2011 04 20, 12:30)
Gavau šiandien nuotraukytę iš Kristuko smile.gif Be galo džiaugiuosi, kaip paveikslas atrodo! Tik nerandu dabar flickre tos nuotrakos smile.gif

Radau! Štai šią gavau, didelė atrodo superiškai:) ir matosi mažytė musytė netgi wub.gif
Atsakyti
(Plonu balseliu)Help:)
Kaip padaryti su PS, kad melynos akys butu dar melynesnes?
Atsakyti
nu va, mano pratęsimas šiai nuotraukai, užsikabinau, už raudono plaktuko galiuko blush2.gif ir kadangi pas mus grupėje apie vestuves tema rutuliojosi, tai va, pas mane po vestuvinis galvos skausmas biggrin.gif
2 grupė

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2011 04 20, 11:44)

pasidaryti nauja layeri, ir pvz saturation pastumdyt smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 04 20, 10:44)

as su teptuku (ar pan atrodo), pasirinkau spalva ir maza procenta permatomumo, ir issididinus piesiau blush2.gif su PS nemoku ir nezinau terminu, pavadinimu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 04 20, 10:54)
pas mane po vestuvinis galvos skausmas  biggrin.gif

thumbup.gif

tik norisi idealiai tiesaus fono ax.gif krasciukai nelygus truputi ax.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 04 20, 08:40)
Tvarkau sekmadienines  nestuke.gif fotosesijos nuotraukas... Zaidziu su spalvom. Viena nuotrauka net trimis var. padariau, visos patinka, neisirenku, gal padetumet?

Aš už pirmą ir sutinku su visa išsakyta kritika, o modeliukas išties gražus drinks_cheers.gif

Kiek tau beliko iki gimdymo! bigsmile.gif

Klausykit, kur Vilniuje būtų galima gamtoj fotografuoti šeimą? Na kad galėtų ar ant kokio suolo prisėsti ar šiaip kažką pavarijuoti su vaikais ir tėvais? g.gif Ir kitas klausimas, kai daug žmonių, tai tada kaip darot su fokusavimu? g.gif nes pas mane nustatytas vienas taškas, net nebandžius, ar įmanoma ant manual daugiau jų? g.gif
Atsakyti