Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Yvette @ 2011 04 18, 13:33)
aha, ne tik termino, bet ir sąrašo  smile.gif

Rita Gude
Zirze
Yvette
Joreta

rašykitės ir per dvi savaites paruošiam  tongue.gif
Knygą pasirenkam patys

Rašausi į sąrašą:

Rita Gude
Zirze
Yvette
Joreta
AirV

Joreta, smagu, kad Tau patiko smile.gif
Atsakyti
green tea, labai smagus reportazas thumbup.gif
Atsakyti
green tea lyg tais tave pasikvieciau i draugus ,priimk smile.gif

as tai siandien truputi su helios zaidziau , idedu keleta del vaizdo biggrin.gif man tai graziai piese smile.gif , nekritikai biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
La, nu jus ir generuojate mintis zaibisku greiciu...as turiu mylima knyga, bet jai igyvendint reikia, kad medzia zydetu, o per dvi sav. to tikrai nebus, o gal...bet tada velgi reikia dar daug ko, ko as tikrai negausiu...nors vizija ojojoj turiu mirksiukas.gif
Reiks pamastyt, kokia knyga galeciau pasirinkti as cia...nes perskaityt nespesiu...velgi,laiko trukumas...

Green Tee, mintis man patiko...ir patiko keli kadrai is visos serijos - pusryciai-tik nezinau ka veikia uogiene ir pomidorai, tiksliau pomidorai...nematau rysio su kuo juos valgyt...
patiko ejimas pro duris su paspirtuku..o daugiau...ziovulys man toks suvaidintas atrodo, atskiri kadrai raktu, pusryciu, dantu sepetuko nereikalingi...

Bet labai faina gamta pas jus ten bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(eurikaite @ 2011 04 18, 14:29)
user posted image

Griuvau ir neatsikėliau swoon.gif Ir neatsikelsiu kol helios neturėsiu, taškas
Atsakyti
QUOTE(eurikaite @ 2011 04 18, 14:29)
green tea   lyg tais tave pasikvieciau i draugus  ,priimk smile.gif
as tai siandien truputi su helios zaidziau , idedu keleta del vaizdo  biggrin.gif   man tai graziai piese smile.gif  , nekritikai biggrin.gif

oij kaip gražiai piešia bigsmile.gif pirmojoj ypač gražus bokeh bigsmile.gif bet čia įtariu "plikas" fotkes įmetei, t.y. be photoshopo ax.gif kai kurios prašosi būt šiek tiek pašviesintos, pakontrastintos.. rolleyes.gif

aij, čia ne kritikai, sorry, nemačiau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajonė mūsų: 18 balandžio 2011 - 14:41
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 18, 15:36)
Griuvau ir neatsikėliau swoon.gif  Ir neatsikelsiu kol helios neturėsiu, taškas

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif

pritariu, sitoji tikrai stulbinanti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(eurikaite @ 2011 04 18, 15:29)
green tea  lyg tais tave pasikvieciau i draugus  ,priimk smile.gif
as tai siandien truputi su helios zaidziau , idedu keleta del vaizdo  biggrin.gif  man tai graziai piese smile.gif  , nekritikai biggrin.gif

labai gražu 4u.gif
Papildyta:
nu reiks ir man išbandyti kur nors lauke ax.gif namie tai nieko įpatingo schmoll.gif
Atsakyti
Sveikutes

Nebespeju su jumis...

Duokit man bausmes uzduoti. Nesugalvojau nieko gero koliazui...

Su knygos virseliu kol kas pasuoju... Ateinancios savaites nusimato intensyvios... Tikrai tam laiko neturesiu...

Einu mainu numeriuko i Flickr ieskoti.... bigsmile.gif

airv "... O kada Tau laikas?" koliazas smagiai ziurisi.

pandre fainos kudikio kojytes su tais ziedukais smile.gif Is dvieju zmoniu meiles ir sajungos gimes... Man patiko smile.gif Nauja, neiprasta ideja.

joreta kaip miela - krokai. Jau pavasaris smile.gif
Šiandien manęs nebus namie... koliaze dera melyna dangaus ir zibuciu spalva, bet nuotraukos gal nelabai risasi...
Siaip tyliu, nes su savo koliazu as is viso nesusitvarkiau... sad.gif
Saunuole, kad bandei, ieskojai...

Akasha del meeto labai noreciau, bet ant dienu gimdyt turiu... Tikiuosi dar kartosite toki pasizaidima juostinukais... Ech...

Dalyja na ir sunki tavo koliazo nuotrauka. Vistiek pliusas, kad susidorojai smile.gif Saunuole.

vienintele, grazus, idomus autoportretas smile.gif Va man tik pirmojoje desineje ta balta lango juosta nereikalinga... Graziai tapetu fonas ziurisi...
Antroji faina.. Uzuolaidos idomiais laipteliais nueina, bet ta kilimo erdve apzcioje nelabai ziurisi. Spalvos patinka.
Be uzuolaidu nuotraukos geriau ziurisi...

Rita Gude puikus koliazas su drugeliais smile.gif Atrodo kaip to pacio zmogaus du darbai smile.gif

Koliazas su ruku - nerealus. Man taaaip patiko smile.gif

Paukstukai ant laidu patiko... Kitos, tokios paprastos...

Vanillla, JB vertimas su atspindziu nuotraukoje, mano galva, geras. Pati nuotrauka paprasta.

Ievukis, istorijos nuotraukose "Apie akvariumo valyma..." man daug kur sviesos truksta. Nuotraukos daug kur kiek per tamsios. 2,3,4,7 man patinka ir kiek kuria istorija, tik dar truksta nuotrauku su paciu akvariumu. Kitos nelabai iliustruoja akvariumo valyma, o tiesiogfiksuoja vaikus, vyra su slanga...

rarity, nebematau tavo nuotraukytes...

juratike13, labai patiko pirmasis koliazo variantas. Patinka, kad antroji koliazo nuotrauka spalvota.

Zirzė puikios atskiros nuotraukytes is Verbu sekmadienio turgelio..., bet ne reportazas...

green_tea tavo nuotraukoje su svyturiu kirpciau apacia kiek,kad tos zemes nesimatytu ir desiniaja puse, kad apsaugos bordiuro nesimatytu... Siaip liuks nuotraukyte smile.gif Vakaro sviesa miela labai.

Reportazo man nerodo sad.gif Nedraugauji su manim sad.gif As O la la la flickr...

Grazus tavo rytinis kaimas smile.gif

Kikirike, is tavo pasivaiksciojimo man patiko nuotraukos su kabanciu sulos laseliu, su medziu, kur fotkinta is apacios i virsu (nereali sita wub.gif )

eurikaite nuostabios gelytes antrojoje foto. Nereali sita thumbup.gif Man kiek sviesumo visosse kiek truksta...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 18 balandžio 2011 - 14:58
Aciu o la la la uz issamu komentara 4u.gif Tikrai apie ta akvariuma dar galejau gerokai daugiau detaliu pafotografuot,na bet cia kaip minejau juostos uzbaigimui gavosi toks tuo metu vykusio veiksmo fotografavimas.O ten kur vyras su slanga tai baige pilt vandeni i akvariuma ir ja vynioja,na bet cia mano kalte kad tinkamai neparodziau prie ko jinai.Aciu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 18, 13:36)
Griuvau ir neatsikėliau swoon.gif  Ir neatsikelsiu kol helios neturėsiu, taškas

hihihi.gif hihihi.gif hihihi.gif nugi stok i eile pas say

dekui , as taip ilgai laukiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eurikaite: 18 balandžio 2011 - 15:15
Na, dedu ir as koliaza... Siaip isivaizdavau ji truputi kitaip, labai norejau gamtoj, bet vaikai vis serga sad.gif Teko mastyti kazka namuose...
Sunkiausia buvo su pavadinimu... Tai palikau geriausia is blogiausiu biggrin.gif

user posted image

"Kad krepselis nebutu tuscias...."
maija + .....
Atsakyti