SveikutesNebespeju su jumis...
Duokit man bausmes uzduoti. Nesugalvojau nieko gero koliazui...
Su knygos virseliu kol kas pasuoju... Ateinancios savaites nusimato intensyvios... Tikrai tam laiko neturesiu...
Einu mainu numeriuko i Flickr ieskoti....
airv "... O kada Tau laikas?" koliazas smagiai ziurisi.
pandre fainos kudikio kojytes su tais ziedukais
Is dvieju zmoniu meiles ir sajungos gimes... Man patiko
Nauja, neiprasta ideja.
joreta kaip miela - krokai. Jau pavasaris
Šiandien manęs nebus namie... koliaze dera melyna dangaus ir zibuciu spalva, bet nuotraukos gal nelabai risasi...
Siaip tyliu, nes su savo koliazu as is viso nesusitvarkiau...
Saunuole, kad bandei, ieskojai...
Akasha del meeto labai noreciau, bet ant dienu gimdyt turiu... Tikiuosi dar kartosite toki pasizaidima juostinukais... Ech...
Dalyja na ir sunki tavo koliazo nuotrauka. Vistiek pliusas, kad susidorojai
Saunuole.
vienintele, grazus, idomus autoportretas
Va man tik pirmojoje desineje ta balta lango juosta nereikalinga... Graziai tapetu fonas ziurisi...
Antroji faina.. Uzuolaidos idomiais laipteliais nueina, bet ta kilimo erdve apzcioje nelabai ziurisi. Spalvos patinka.
Be uzuolaidu nuotraukos geriau ziurisi...
Rita Gude puikus koliazas su drugeliais
Atrodo kaip to pacio zmogaus du darbai
Koliazas su ruku - nerealus. Man taaaip patiko
Paukstukai ant laidu patiko... Kitos, tokios paprastos...
Vanillla, JB vertimas su atspindziu nuotraukoje, mano galva, geras. Pati nuotrauka paprasta.
Ievukis, istorijos nuotraukose "Apie akvariumo valyma..." man daug kur sviesos truksta. Nuotraukos daug kur kiek per tamsios. 2,3,4,7 man patinka ir kiek kuria istorija, tik dar truksta nuotrauku su paciu akvariumu. Kitos nelabai iliustruoja akvariumo valyma, o tiesiogfiksuoja vaikus, vyra su slanga...
rarity, nebematau tavo nuotraukytes...
juratike13, labai patiko pirmasis koliazo variantas. Patinka, kad antroji koliazo nuotrauka spalvota.
Zirzė puikios atskiros nuotraukytes is Verbu sekmadienio turgelio..., bet ne reportazas...
green_tea tavo nuotraukoje su svyturiu kirpciau apacia kiek,kad tos zemes nesimatytu ir desiniaja puse, kad apsaugos bordiuro nesimatytu... Siaip liuks nuotraukyte
Vakaro sviesa miela labai.
Reportazo man nerodo
Nedraugauji su manim
As O la la la flickr...
Grazus tavo rytinis kaimas
Kikirike, is tavo pasivaiksciojimo man patiko nuotraukos su kabanciu sulos laseliu, su medziu, kur fotkinta is apacios i virsu (nereali sita
)
eurikaite nuostabios gelytes antrojoje foto. Nereali sita
Man kiek sviesumo visosse kiek truksta...