Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Tvarkau sekmadienines nestuke.gif fotosesijos nuotraukas... Zaidziu su spalvom. Viena nuotrauka net trimis var. padariau, visos patinka, neisirenku, gal padetumet?

user posted image

Geltonoka, bet man vis vien miela:
user posted image

Juodai balta
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 20 balandžio 2011 - 08:46
QUOTE(o la la la @ 2011 04 20, 08:40)
Tvarkau sekmadienines  nestuke.gif fotosesijos nuotraukas... Zaidziu su spalvom. Viena nuotrauka net trimis var. padariau, visos patinka, neisirenku, gal padetumet?

man pirmas variantas smile.gif šiaip nėštukės apranga man nepatinka 4u.gif ir įsprausta ji labai į kadrą, visos galūnės nukirstos unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(o la la la @ 2011 04 20, 09:40)
Tvarkau sekmadienines  nestuke.gif fotosesijos nuotraukas... Zaidziu su spalvom. Viena nuotrauka net trimis var. padariau, visos patinka, neisirenku, gal padetumet?

vidurinioji man visiškai nesižiūri blush2.gif atrodo kaip ligotas žmogus blush2.gif
Aš už pirmą ir paskutę ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2011 04 19, 23:11)

Frederika (speju)  blush2.gif  + Rico

Frederikos suoliukas smile.gif
Fainas koliazas.

QUOTE(paprasta @ 2011 04 19, 23:14)

Kokiai jau cia kritikai:)Kokios spalvos ir nuotaika, niam:)
QUOTE(o la la la @ 2011 04 20, 08:40)

Antra ne, nesveika odos spalva.Pirma tinka, nors oda ar blurinta per daug unsure.gif Juoda baltas man kazkoks pilkokas.Pritariu del aprangos netinkamumo-klubine suknele cia netinka.Grazus modelis:)

Na turbut mano nuotykis baigsis gerai.Parasiau svelnu mandagu laiska apie nepagarba mano darbui ir atsiliepe draugai-atseit cia nesusipratimas-jie galvojo, kad mergaites pinigu turi, o mergaites galvojo, kad tevai joms duos.Skamba pritemptai labai uz ausu, na bet zadejo issiaiskinti.Nuotrauku negaus, kol nebus pinigu kisenei.

Papildyta:
Ieškojau ritmo, kuris vestų prie žmogaus-

user posted image
Atsakyti
jėėėėėė, gavau mainų fotkę jau thumbup.gif net gi DVI thumbup.gif ir laišką wub.gif žodžiu, LABAI begalo miela, nerealiai faina , esu PATENKINTA thumbup.gif bigsmile.gif ir gavau iš žmogaus, su kuriuo daugiausia bendrauju šiam forume biggrin.gif nu LIUKS 4u.gif fotkės gražios, ir vieną gavau tokią, kurią ir norėjau gaut, jei ji mane kartais ištrauktų biggrin.gif
Atsakyti
Laba ryta 4u.gif

Smagu, kad patiko koliazas bigsmile.gif

O la la, man nestukes apranga irgi is karto krito i akis, del suspaudimo sutinku, bandyk kaires kirpti g.gif patiko kampas

Paprasta, patiko svajinga mergaite, pirma mintis taip pat buvo, kad veido nesimato, flikre taip pat labiau patinkanciu maciau blush2.gif

Green tea, nezinau ar trynei kazkiek nuotrauku is serijos, kazkodel buvau susidarius ispudi, kad ju bus daugiau blush2.gif idomiai perziurejau, saunuole, kad padarei 4u.gif suprantama, kad auto apriboja kampus, pritariu Gottei del estetikos, man kazkaip paskutinej nuotraukoj slepetes uzkliuvo blush2.gif gal kitu kampu buciau sukus ir daugiau erdves kazkaip noretusi, daugiau aplinkos ax.gif
Paspirtukas patiko bigsmile.gif as dabar galvoju apie pirkima blush2.gif su zuikiu i mokykla galetume kartu vaziuoti

Ievuki, FB uzmaciau serija, labai faina thumbup.gif reiktu ir mum kada visiem kartu susesti, nes turbut kaip daugumai manes nuotraukose beveik nera kartu...

Alabama 4u.gif 4u.gif console.gif labai nemaloni situacija unsure.gif stiprybes console.gif
Dar nesu uz pinigus fotografavus, tai idomios visu patirtys... bet kai paskaiciau- kaip ir daugumai nuotrauku praso is karto, o dar pora kartu buvo, kad atrenku nuotraukas, siunciu per skype, o jas specialiai atmeta, o paskui praso, kad vel siusciau per nauja doh.gif o nuotraukos is renginio, vel sedeti kiek laiko, kol su tuo zmogum isrenki visas unsure.gif

As galvojau jus visos sutartis duodat pasirasyti del publikavimo blush2.gif
sita nuoroda issisaugojau http://g9.blogas.lt/...lietuvai-3.html
Su manim angliska versija pasidalino, tai ten visai paprastai, kelios eilutes tiktai, sake uztenka ax.gif tai galit pasirasyti sau ant lapo supaprastinta versija.
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 04 20, 09:22)

man labai patko, netriu net ką pakomentuot bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 04 20, 08:22)
Frederikos suoliukas smile.gif
Fainas koliazas.

Skamba pritemptai labai uz ausu,
Nuotrauku negaus, kol nebus pinigu kisenei.

As pirma is pirstu pazinau, na, sepjau, blush2.gif paskui suoliuka pamaciau blush2.gif
4u.gif

Skamba nelabai itikinamai unsure.gif
drinks_cheers.gif thumbup.gif

Ispudingas ritmas bigsmile.gif
lyg vos svyra, ar cia tik taip atrodo? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rico: 20 balandžio 2011 - 09:48
QUOTE(sokejuke86 @ 2011 04 19, 19:39)
Atsiskaitinėju koliažą,  :
? + sokejuke86

thumbup.gif mano pirma smile.gif jei pasiseks gal ir aš padarysiu savo variantą mirksiukas.gif
o akiniai tai ne tokie pat tongue.gif
Rico šaunus koliažas wub.gif
O la la pirmą rinkčiaus
Alabama, man kiek viršaus per daug g.gif , tie turėklai, radiatoriai ir be lubų gražiai link žmogaus nueina.

Atsakyti
o la la la, dosa ačiū už pastabas 4u.gif deduosi viską galvon smile.gif
beje, o la la la, aš rinkčiausi pirmą, man natūraliausiai atrodo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo R.P.Z.: 20 balandžio 2011 - 09:59
QUOTE(Rico @ 2011 04 20, 09:47)

lyg vos svyra, ar cia tik taip atrodo?  blush2.gif

Lyg ir man svyra, o kai matuoju su PS-tada normaliai.Bet ten ir lubos tokios banguojancios, gal pats tunelis kreivas?

QUOTE(joreta @ 2011 04 20, 09:48)

Alabama, man kiek viršaus per daug  g.gif , tie turėklai, radiatoriai ir be lubų gražiai link žmogaus nueina.

Sakai per daug? unsure.gif As norejau tokio vamzdzio ispudi padaryt, ritmas, perspektyva ir auskiniam taske zmogus.
Atsakyti
olalala - paskutinė.

Alamabama, man viskas ok, patinka.

Kiek supratau kažkada, kad lyg galima kažkaip "pamatuoti" fokusą? Ar aš nusišneku ar įmanoma?
Atsakyti