Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(paprasta @ 2011 04 19, 23:14)
Ačiū, merginos  4u.gif  Ir dar aš... kritikai...

labai fainas gandras smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Rico @ 2011 04 19, 23:11)
Koliazas  ax.gif

Visuomet kartu

nu labai fainai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rico @ 2011 04 20, 00:11)
Visuomet kartu

Man labai patiko thumbup.gif

QUOTE(paprasta @ 2011 04 20, 00:14)

Grazu wub.gif

QUOTE(gotte @ 2011 04 20, 08:17)
JB nelabai gerai, atspalvis kažkoks yra, ar čia specialiai dėjai jį? O šiaip kaip foto į šeimos albumą manau, kad labai nebloga  drinks_cheers.gif

Aciu 4u.gif Cia ne visai juodai balta, padariau JB, o tada uzdejau dar actiona ir sumazinau opacity smarkiai, tai cia jo nedaug, bet atspalvi vis tiek duoda. Man kazkodel taip graziau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2011 04 19, 22:21)

Buvom siandien parke, nelabai kas gero gavosi, bet dedu viena nuotraukyte kritikai...

na o man visai gražus toks j/b 4u.gif tik erdvės kairėje per daug, o viršuje ir dešinėje jos trūksta šiek tiek 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif
Neateik kelias dienas ir jau reik skaityt visą temą doh.gif lotuliukas.gif
Sorry, bet jau nebekomentuosiu nuotraukų blush2.gif
Į mainus nespėjau, bet ir šiaip laiko nelabai turiu dry.gif (Ačiū Yvetei už padrąsinimą blush2.gif )

Pirmadienį važiavau autostrada ir taip gailėjausi, kad su savimi neturiu fotiko doh.gif taip gražiai saulės spinduliai "krito" pro debesis wub.gif toks gražus vaizdas buvo wub.gif garantuoju, kad kitą kartą važiuodama ir turėdama fotiką nebepamatysiu tokio vaizdo lotuliukas.gif

Alabama 4u.gif ech....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *monikute*: 20 balandžio 2011 - 08:10
nu va, gavau sms'ą , kad nuotraukos padarytos, tai šiandien reikės pasiimt ir išsiųsti thumbup.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

QUOTE(Akasha @ 2011 04 19, 22:55)
Bet vistiek bandysiu igyvendint sita auto geriau.... nes neturiu normaliu foto su mergyte savo, tai va labai labai noriu ir tikiuosi, kad man tai pavyks kazkada...

Va va pazystama situacija - batsiuvys be batu, fotografas - be nuotrauku tongue.gif

paprasta, grazi romantika, miela saule tarp pliku saku... ziuriu labai patinka, bet tuo paciu ir kiek kliuna, kad is taip toli fotografuota... Noretusi dar kadro, priselinus kiek arciau, siek tiek nuo kalniuko nusieidus...

Mergaite prie valties idomi, spalvota apranga graziai viska pralinksmina.

Ievuki, kad ir statytine fotosesija - nuotraukos grazios. Auto tai is viso puikiai, rysku, spalvos grazios. Abejose labai graziai isipaiso sienos piesinukas. Va pirmoje kiek kliuna isterliota siena - galima gal ispatasopinti.... O siaip labai liuks smile.gif
O ten kur su kaspinu tu, faina, net nusijuokiau, bet prie tokio aksesuaro ir atitinkama israiskele reikejo bandyt pagaut tongue.gif biggrin.gif Dabar sakyciau rimta smile.gif Nors irgi juokinga rimta su toookiu kaspinu biggrin.gif

maija, poza ir kompozicija patinka, va tik kitokio JB vertimo paieskociau...

Rico, koliaze graziai pasikartoja kojytes smile.gif

Labai geras patarimas del paaugliu ir svetimu vaiku fotografavimo... Aciu, kad dar karta uzakcentavot doh.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 20 balandžio 2011 - 08:20
QUOTE(maija @ 2011 04 19, 23:21)
Buvom siandien parke, nelabai kas gero gavosi, bet dedu viena nuotraukyte kritikai...

Nu nepatinka man JB su atspalviais... Atleisk bet as siuo klausimu ispindeju... Man turi but grazus JB.... Bet siuos PS zaidimo etapus tikriausiai visos pereinam smile.gif as irgi kazkada panasiai dariau.... Kompozicija smagi gal dar kiek ciuozyklos virsaus ir desines kirsciau... bet siaip grazu....

QUOTE(Rico @ 2011 04 20, 00:11)
Koliazas  ax.gif

Visuomet kartu

Frederika (speju)  blush2.gif  + Rico

Labai sauniai su koliaziuku susitvarkei... smile.gif

QUOTE(paprasta @ 2011 04 20, 00:14)

Na sitoje tai truputi nuotaikos man nesutampa... aplinka romantiska, nuotaika merginos lyg ir svajinga, o rubai rekiantys, linksmumu.... nu va nepatinka tas spalvingumas, o ant peciu (speju ten ale salis) jau patinka spalviskai.... Tai vat ta viena vieta man ir teuzkliuvo smile.gif O siaip labai super, beje flickeryje labiau patinkancia radau wink.gif

Va va, dar pamirsau Ievukio fotosesija doh.gif , Nors jau flickre minejau ir cia pasakysiu, kad labai sauniai.... Labai smagu, akd ir pati dziaugiesi rezultatu..... Ir kaip as tave suprantu del nuotrauku neturejimo, tokiu seimuniniu... pas mane irgi nera...
P.S. Kada plaukus nusikirpai? Visur kazkaip tave atsimenu kazkiek ilgesniais....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Akasha: 20 balandžio 2011 - 08:17
O la la dėkui už pastebėjimus 4u.gif

Akasha, iš dalies sutinku dėl rūbų, bet iš kitos pusės man spalvos gražiai žiūrisi...
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 04 20, 09:17)
O la la dėkui už pastebėjimus  4u.gif

Akasha, iš dalies sutinku dėl rūbų, bet iš kitos pusės man spalvos gražiai žiūrisi...

Tikrai nesakau, kad splavos negrazu ar dar kazka tokio... tiesiog nuotaikos kazkaip skirtingai man truputeli ziurisi... 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 04 20, 08:18)
Tikrai nesakau, kad splavos negrazu ar dar kazka tokio... tiesiog nuotaikos kazkaip skirtingai man truputeli ziurisi...  4u.gif  mirksiukas.gif

man tai kaip tik pagyvina tos spalvos visą aplinką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 04 20, 08:18)
Tikrai nesakau, kad splavos negrazu ar dar kazka tokio... tiesiog nuotaikos kazkaip skirtingai man truputeli ziurisi...  4u.gif  mirksiukas.gif

nu čia su romantiškom/viltingom nuotaikom wub.gif kad pritrauktų meilę savo su ryškiais drabužiais lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(airv @ 2011 04 19, 23:08)
o kaip atrodo sutikimas? Gal kokią sutartį turi?  g.gif
Man irgi tas labai aktualu... unsure.gif

QUOTE(Rico @ 2011 04 19, 23:11)
Visuomet kartu
Šauniai smile.gif

QUOTE(paprasta @ 2011 04 19, 23:14)
Man tikrai patinka, norisi tokios nuotraukytės ir viskas, ničniekas nekliūva.

Aš ryt fotografuosiu pirmą kart svetimą, na tą mergaitę, jau minėjau. Tai kaip nerimauju, naktį užmigt negalėjau, pozas dėliojaus ir repetavau kalbą apie nuotraukų nekraipymus, leidimus publikuoti ir t. t. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 20 balandžio 2011 - 08:34