Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ievukis @ 2011 04 19, 22:22)

Komentarai visada laukiami.Daugiau flickr arba fb mirksiukas.gif

nu kaip fainai ir linksmai bigsmile.gif
nu bliamba kaip pas jus vaikai tokie ramūs????? doh.gif be šansų pas mane taip schmoll.gif
Atsakyti
Akasha man gražiai žiūrisi tavo auto su dukryte, gal dešinės mažinčiau, viršaus man trūkta, tavo pačios emocijos šiltesnės, bet čia rašau tik dėl to jok norėjai kritikos smile.gif bet vistiek man ji miela mirksiukas.gif

QUOTE(o la la la @ 2011 04 19, 19:56)

Vienintele, tu man vis kitokia naujose paskutinese nuotraukose. Prisimenu tavo auto pasibandymus snieguotam miske ir cia... Tarsi kitas zmogus smile.gif, bet vis tokia elegantiska, si kart - romantiska...

Aš mėgstu keistis, paskutiniuose auto nusikirpus plaukus smile.gif))) gal ir tai ytakoja kad kitaip atrodau(smagu ad prisimeni), turbut kampu kitokiu pagaunu smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 04 19, 21:22)
Nu va as irgi prisiduodu su auto bei seimyna ax.gif na i jokius menus nepretenduoju,serija 100% statytine ir nelabai idomi,bet man taip dziugu kazkodel doh.gif na gal kad niekad tokios neturejau (nedariau) ir sakyciau pavyko.

na liuks thumbup.gif labai tvarkingai atlikta manau 4u.gif
Atsakyti
Rita,Kikirike,Svajone aciu rolleyes.gif
Kazkaip taip gavosi.Su pana biski susitart eina,o mazius tai...nu greit suktis reikejo,nes kol dar buvo susidomejimas naujais "reikalais" tai dar galima kazka buvo daryt,bet neilgam.O seimynine tai viena vienintele aukso vertes (man) is visos kruvos kur pavyko ramius pagaut lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ievukis: 19 balandžio 2011 - 21:37
QUOTE(Ievukis @ 2011 04 19, 22:35)
Rita,Kikirike,Svajone aciu rolleyes.gif
Kazkaip taip gavosi.Su pana biski susitart eina,o mazius tai...nu greit suktis reikejo,nes kol dar buvo susidomejimas naujais "reikalais" tai dar galima kazka buvo daryt,bet neilgam.O seimynine tai viena vienintele aukso vertes (man) is visos kruvos kur pavyko ramius pagaut lotuliukas.gif

ale žiūriu tavo berniukas nuo maniškės skiriasi dviem savaitėm thumbup.gif bet pas tave kažkaip didesnis atrodo,bet su vyru nutarėm,čia dėl plaukų - maniškės šviesūs ir tai keli stagarai ant galvos lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(paprasta @ 2011 04 19, 20:18)
Šiandien šiek tiek prisiliečiau prie romantikos... taip netikėtai- negalėjau jų nenufotografuoti...

Tikrai jaučias romantika, miela foto
QUOTE(Dalyja @ 2011 04 19, 20:19)
Tiesa, o galima, jei bus laiko, ir be sarasiuko padaryt mėgiamos knygos viršelį?

Aš irgi nesirašau į sąrašą tad jei spėsiu-tai irgi paruošiu knygai interpretaciją. ax.gif
QUOTE(Ievukis @ 2011 04 19, 20:22)

Pirma man labai graži, vaikučių emocijos, ypač berniuko-nu super.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 19 balandžio 2011 - 21:49
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 19, 22:45)
ale žiūriu tavo berniukas nuo maniškės skiriasi dviem savaitėm  thumbup.gif bet pas tave kažkaip didesnis atrodo,bet su vyru nutarėm,čia dėl plaukų - maniškės šviesūs ir tai keli stagarai ant galvos  lotuliukas.gif

Nu tai zinai kaip buna kai nuotraukose vyresnis atrodai lotuliukas.gif jo,jis turi sukuosena hihihi.gif
Atsakyti
pamiršau gi romantic foto - čia paprasta lyg ir įdėjo- kadangi jau net kursuose man sakė kad aš romantikė,tai man šita foto labai patinka wub.gif

QUOTE(Ievukis @ 2011 04 19, 22:50)
Nu tai zinai kaip buna kai nuotraukose vyresnis atrodai lotuliukas.gif jo,jis turi sukuosena hihihi.gif

nu tai maniškė dviem savaitėm dar ir vyresnė lotuliukas.gif

psio,darysiu ir aš šeimos foto...reikia tik plotą atrasti kokį neužkrautą ,ir sienas perdažyti,na gal dar ir lamintą persidėti lotuliukas.gif aj ,dzin,pirksiu namą lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 19 balandžio 2011 - 21:53
QUOTE(Ievukis @ 2011 04 19, 21:22)

Grazus tavo vaikai ir bantas tavo koks grazus, as jau vakar fb apsipavydejau cool.gif

Paprasta, grazi akimirka.
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2011 04 19, 20:39)

As gal irgi nebuciau dejusi tu akinuku, tikrai butu uzteke knygu kruvos, o siaip tai patiko koliaziukas smile.gif Ir kad sienu spalva taip gerai atitaikei, saunuole 4u.gif

Rita Gude, dosa - aciu 4u.gif

QUOTE(paprasta @ 2011 04 19, 22:18)

mmm kokia grazi romantiska nuotraukyte wub.gif Labai patiko smile.gif

Ievukis - kokie grazus vaikuciai wub.gif Patiko jusu fotosesija smile.gif Kaip as noreciau taip su saviskiais pasifotografuot... Bet jie nei minutes neissedetu sad.gif

Buvom siandien parke, nelabai kas gero gavosi, bet dedu viena nuotraukyte kritikai...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 19, 22:52)
psio,darysiu ir aš šeimos foto...reikia tik plotą atrasti kokį neužkrautą ,ir sienas perdažyti,na gal dar ir lamintą persidėti  lotuliukas.gif aj ,dzin,pirksiu namą  lotuliukas.gif

Tu nereali!!! lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Paprasta, tikrai labai fainas momentas pagautas mirksiukas.gif

Dar pagirsiu visas koliažo autores!!! Šauniai susidorojot thumbup.gif žinau ką reiškia kai idėja yra o įgyvendint neišeina...

Ievuki, kas man labiausiai patinka paskutinėse nuotraukuose (taip pat turiu omeny ir akvariumo valyma mirksiukas.gif ) , tai tas didžiulis kaspinas lotuliukas.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif aciu Dalyja thumbup.gif gaila kad visur jo neiseis naudot,nes bus jau nebeoriginalu.Arba atvirksciai.Gali but mano braizas lotuliukas.gif visiems ta banta desiu hihihi.gif
Atsakyti