Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(o la la la @ 2011 04 19, 20:56)

Zirze, Bridžitos Džons dienoraštis  ane? Faina iliustracija ir auto. Tu man siame auto vel kitokia nei ankstesniame portrete...

aciu, stengiausi buti kitokia rolleyes.gif

merginos, help, as del mainu, nu niekur nerandu as to remelio, kelios atelje neturejo tokio dydzio, dar kitoje tik priekine dalis doh.gif kur jus perkat? g.gif
Atsakyti
kiek jau prišnekėjusios, tik nepabūk porą dienų prie kompo, jau perskaityt temą žiūrėk užtrunki biggrin.gif
eurikaite pirmos dvi man labai labai-nu gėris tas heliosas vistik
maija, "Kad krepselis nebutu tuscias...." smagus koliažiukas gavos-šaunuolė
o la la la, linksmą koliąžą sumąstei-man patiko. Net kelis kartus grįžau atgal pažiūrėt ir vis nusišypsodavau
Akasha, man tavo auto liuks.
QUOTE(Akasha @ 2011 04 19, 09:33)
Nu va rodau Helioso 44 Bajeriukus smile.gif...

oho, kaip suka, visas tunelis čia gi jau gaunas bigsmile.gif
Burka, pirma man visai nieko tokia, tik va, tikrai su spalvom kažką pridirbai 4u.gif
Zirze,iškarto man pirma mintis ir buvo-Bridžita Džouns. Fainai labai gavos bigsmile.gif
QUOTE(Alabama @ 2011 04 19, 12:48)
Aga biggrin.gif  biggrin.gif Tai pasakiau, kad tiek to:)Ai, bus tu pinigu, bus ir man pamoka.Grazi diena, pavasaris, daug grazaus aplink mane. rolleyes.gif

Oi, kokia nemaloni situacija. Neimk į širdį aplamai tokių dalykų. 4u.gif
QUOTE(brumbrumai @ 2011 04 19, 13:43)
is tikro man atrodo daug zmoniu yra tokiu, kurie isvis nesupranta, kad fotkinimas daug jegu kai kada reikalauja.. ir kad tai nera tik papyskinimas smile.gif ir jei nori geru rezultatu turi daug dirbt ir daug mastyt ir daug apgalvot. ir jei dar baisiai jie gaunas, tai irgi lieki kaltas smile.gif ir ne duok dieve, jie dar girdeje apie fokusa, tiesu horizonta, nukirstas galunes ir pan. tai sakes iskart biggrin.gif

drinks_cheers.gif Tai va, viskas iš šalie taip ir atrodo, ką čia tas fotografas už nieką babkes ima, pavaikšto tik, ir mygtuką paspaudžia juk biggrin.gif
R.P.Z., man antra visai nieko sakyč, kur bitukė skrendanti, tik spalvas biški pakoreguok labiau
QUOTE(Ersė @ 2011 04 19, 14:20)
Alabama, galiu paguost, kad buvau irgi idomioj situacijoj  doh.gif  vienos nepasakosiu, o kitoj, tai dar matyt turejau pati padekot kad sugaisau puse dienos fotkindama ir neaisku kiek laiko sededama prie nuotrauku, dar pati ieskojau kaip atiduoti nuotraukas, o zmogus ne tik kad aciu nepasake, bet kai nusiunciau skype ismete is draugu mane  Toj sitaucijoj nebuvo tartasi kad sumokes, beeeet keista kai nei aciu nepasako, jau nekalbu apie tai kad drauges ir neprasytos arba sumoka, arba kaip nors kitaip atsidekoja. Ir ne tiek tas faktas kad reikia kazko uz atlikta darba, bet kiek kad jauti kad zmogus yra dekingas ir jam patinka. Apie svetimus net nekalbu, neduociau nuotrauku kol negauciau uzmokescio cool.gif

blink.gif Mjooo...... neturiu ir ką pasakyt tokiu atveju...
QUOTE(Akasha @ 2011 04 19, 16:11)
O man reikia jusu patarimo... Dariausi auto su vaiku, bet man jis nelabai.... Noriu jusu nuomones ir patarimu...

Man kažkaip atrodo lyg mergaitei ten viskas gerai, šypsosi nuostabiai, o tu lyg norėtum padėti pakeist, na kažkokį nepatogumą jaučiu tavo stovėsenoj. Bet šiaip gal tai ir pliusas tik rolleyes.gif
sokejuke86 geras kolkiažiukas, nuotraukos dera tarpusavyje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 19 balandžio 2011 - 20:40
QUOTE(sokejuke86 @ 2011 04 19, 20:39)

? + sokejuke86

labai gražiai viskas atitaikyta 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 04 19, 19:23)
merginos, help, as del mainu, nu niekur nerandu as to remelio, kelios atelje neturejo tokio dydzio, dar kitoje tik priekine dalis doh.gif kur jus perkat? g.gif

Tai mainams juk nereik rėminti nuotraukos, ar ne? g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dosa: 19 balandžio 2011 - 20:48
QUOTE(Zirzė @ 2011 04 19, 21:23)
aciu, stengiausi buti kitokia rolleyes.gif

QUOTE(dosa @ 2011 04 19, 21:47)
Tai mainams juk nereik rėminti nuotraukos?  g.gif

tai aš irgi nieko negirdėjau apie rėminimą g.gif nu aš tai neįrėminus išsiunčiau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(dosa @ 2011 04 19, 21:47)
Tai mainams juk nereik rėminti nuotraukos, ar ne?  g.gif

na as kiek pamenu, tai kazkoki remeli dejo merginos, gerai pamenu Rarity zibutes, atrodo....tai ten tikrai buvo kazkoks remelis g.gif
Atsakyti
QUOTE(Alexso @ 2011 04 19, 20:16)
Pasisakysiu ir aš  biggrin.gif

Nu va gerai tu sakai, kad as cia apkuni atrodau smile.gif Bet taip ir yra is tiesu tongue.gif Tik kietuose auto as kazkaip surandu vis geresnius kampus.... smile.gif

QUOTE(sokejuke86 @ 2011 04 19, 20:39)
? + sokejuke86

Nu va vien del akiniu visko daugokai atrodo... Butu uzteke knygu kruveles smile.gif... Bet saunuole... graziai spalvas atitaikei...

QUOTE(Zirzė @ 2011 04 19, 20:55)
Akasha, man irgi patiko tavo austo su dukryte, viskas ten joje puiku ax.gif

Dekui wink.gif

QUOTE(o la la la @ 2011 04 19, 20:56)
Auto su vaiku... Spavos, seseliai man graziai zaidzia.. man kiek skiriasi tavo ir mergytes nuotaikos. Tu cia isitempusi... lyg noretusi siltesnes tavo sypsenos zvelgiant i vaikiska israiskele smile.gif

Dekui labai tau.... Nu tikrai va gerai pastebejot ir isitempus ir pikta, kaip Scvajone musu paminejo, nes truputi sudetinga su mergina susitvarkyti smile.gif O ir ant ranku tokia nemaza jau sunkoka laikyt...
Bet vistiek bandysiu igyvendint sita auto geriau.... nes neturiu normaliu foto su mergyte savo, tai va labai labai noriu ir tikiuosi, kad man tai pavyks kazkada... O jei ne ieskosiu, kas man padetu smile.gif

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 04 19, 21:02)
Akasha man  pikta tu atrodai toj auto su dukryte  4u.gif  kitokios emocojos tavo norėtųsi  ax.gif
bet ale žinau kaip sunku su auto  doh.gif  o tu dar į juostą auto varai, tai išvis pagarba 

Dekui uz pasisakyma....
Del juostos nera cia ko kepures kilnoti wink.gif Gi viskas taip pat kaip su skaitmena... O kartais net ir lengviau, nes su WB zaisti nereikia... Ir siaip maziau kadru daryt ir atrinkinet mirksiukas.gif

Dosa ir tau dekui 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 04 19, 19:51)
na as kiek pamenu, tai kazkoki remeli dejo merginos, gerai pamenu Rarity zibutes, atrodo....tai ten tikrai buvo kazkoks remelis g.gif

aš Kalėdiniams mainams siunčiau paprastą nuotrauką, nerėmintą. Tai ir šį kartą tokią siųsiu, kas norės jau kabintis ant sienos-tas ir įsirėmins cool.gif
Atsakyti
Šiandien šiek tiek prisiliečiau prie romantikos... taip netikėtai- negalėjau jų nenufotografuoti...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zirzė @ 2011 04 19, 21:51)

Na ir kiek aš pamenu nereikia jokio rėmelio wink.gif čia jei labai norisi gali iškart siųst įrėminta mirksiukas.gif

Sorry, kad nepakometuoju nuotraukų. Truputį turiu bėdos namuos, tad nelabai turiu laiko komentarams ax.gif blush2.gif 4u.gif
Kiek mačiau visu tikrai fainos nuotraukos thumbup.gif
Na bet visgi viena nuotrauka tai įstrigo mirksiukas.gif Akashos auto portretas. Šaunuolė vien pagalvojus, kad ji tai daro su juosta doh.gif juk skaitmena pasižiūri ir gali perfotkint, o čia...lauki kada baigsi juostą. Žodž, gražu mirksiukas.gif

Ai knygos interpretacija ir buvo liuks. Kažkaip iškart ir man link Džons dienoraščio palinko mintys mirksiukas.gif Zirze, ten tavo buvo? blush2.gif
Tiesa, o galima, jei bus laiko, ir be sarasiuko padaryt mėgiamos knygos viršelį?
Atsakyti
Nu va as irgi prisiduodu su auto bei seimyna ax.gif na i jokius menus nepretenduoju,serija 100% statytine ir nelabai idomi,bet man taip dziugu kazkodel doh.gif na gal kad niekad tokios neturejau (nedariau) ir sakyciau pavyko.
Komentarai visada laukiami.Daugiau flickr arba fb mirksiukas.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Dalyja @ 2011 04 19, 21:19)
Tiesa, o galima, jei bus laiko, ir be sarasiuko padaryt mėgiamos knygos viršelį?
O kodėl gali būti negalima. Tvarkykis su namais 4u.gif

Ievuki, pirmoji wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita Gude: 19 balandžio 2011 - 21:24