kiek jau prišnekėjusios, tik nepabūk porą dienų prie kompo, jau perskaityt temą žiūrėk užtrunki
eurikaite pirmos dvi man labai labai-nu gėris tas heliosas vistik
maija, "Kad krepselis nebutu tuscias...." smagus koliažiukas gavos-šaunuolė
o la la la, linksmą koliąžą sumąstei-man patiko. Net kelis kartus grįžau atgal pažiūrėt ir vis nusišypsodavau
Akasha, man tavo auto liuks.
QUOTE(Akasha @ 2011 04 19, 09:33)
Nu va rodau Helioso 44 Bajeriukus
...
oho, kaip suka, visas tunelis čia gi jau gaunas
Burka, pirma man visai nieko tokia, tik va, tikrai su spalvom kažką pridirbai
Zirze,iškarto man pirma mintis ir buvo-Bridžita Džouns. Fainai labai gavos
QUOTE(Alabama @ 2011 04 19, 12:48)
Aga
Tai pasakiau, kad tiek to:)Ai, bus tu pinigu, bus ir man pamoka.Grazi diena, pavasaris, daug grazaus aplink mane.
Oi, kokia nemaloni situacija. Neimk į širdį aplamai tokių dalykų.
QUOTE(brumbrumai @ 2011 04 19, 13:43)
is tikro man atrodo daug zmoniu yra tokiu, kurie isvis nesupranta, kad fotkinimas daug jegu kai kada reikalauja.. ir kad tai nera tik papyskinimas
ir jei nori geru rezultatu turi daug dirbt ir daug mastyt ir daug apgalvot. ir jei dar baisiai jie gaunas, tai irgi lieki kaltas
ir ne duok dieve, jie dar girdeje apie fokusa, tiesu horizonta, nukirstas galunes ir pan. tai sakes iskart
Tai va, viskas iš šalie taip ir atrodo, ką čia tas fotografas už nieką babkes ima, pavaikšto tik, ir mygtuką paspaudžia juk
R.P.Z., man antra visai nieko sakyč, kur bitukė skrendanti, tik spalvas biški pakoreguok labiau
QUOTE(Ersė @ 2011 04 19, 14:20)
Alabama, galiu paguost, kad buvau irgi idomioj situacijoj
vienos nepasakosiu, o kitoj, tai dar matyt turejau pati padekot kad sugaisau puse dienos fotkindama ir neaisku kiek laiko sededama prie nuotrauku, dar pati ieskojau kaip atiduoti nuotraukas,
o zmogus ne tik kad aciu nepasake, bet kai nusiunciau skype ismete is draugu mane Toj sitaucijoj nebuvo tartasi kad sumokes, beeeet keista kai nei aciu nepasako, jau nekalbu apie tai kad drauges ir neprasytos arba sumoka, arba kaip nors kitaip atsidekoja. Ir ne tiek tas faktas kad reikia kazko uz atlikta darba, bet kiek kad jauti kad zmogus yra dekingas ir jam patinka. Apie svetimus net nekalbu, neduociau nuotrauku kol negauciau uzmokescio
Mjooo...... neturiu ir ką pasakyt tokiu atveju...
QUOTE(Akasha @ 2011 04 19, 16:11)
O man reikia jusu patarimo... Dariausi auto su vaiku, bet man jis nelabai.... Noriu jusu nuomones ir patarimu...
Man kažkaip atrodo lyg mergaitei ten viskas gerai, šypsosi nuostabiai, o tu lyg norėtum padėti pakeist, na kažkokį nepatogumą jaučiu tavo stovėsenoj. Bet šiaip gal tai ir pliusas tik
sokejuke86 geras kolkiažiukas, nuotraukos dera tarpusavyje.