Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 04 19, 19:19)
pakomentavau flickryje wink.gif

o dėl fotografavimo, tai man tas pats, visi sako- prigriebk fotiką  doh.gif  ir gryzti namo, įsijungi kopą ir per skype ar fb gauni žinutę- permesk fotkes  doh.gif  nu blyn, kad man sedėt dar visą dieną reikia prie jų, tai nelabai kam daeina  biggrin.gif  tai buvo tikrai tokių bajerių, sako siūsk originalą, arba dar geresnis pasiūlymas buvo- sako atsiusk originalą, o tai kai padarysi, tai tada atsiūsi paredaguotas  biggrin.gif  doh.gif anksčiau esu davus vienai draugei originalą,  nes labai nekantravo pamatyt kas gavosi, o aš neturėjau kada prisėst gerą savaitę, fotkinau jpegu, tai išsiunčiau.. ir pasigailėjau.. nes ji netvarkytas susidėjo į soc tiknklapį  doh.gif  tai nebeduodu daugiau niekam originalo... pasimokiau smile.gif

pas mane panašiai,manau taip ir daugumai smile.gif parodyk parodyk lotuliukas.gif geriausia,dar kad iškart kai fotkini vos ne po kiekvieno kadro sako,nu parodyk a? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 04 19, 19:19)
pakomentavau flickryje wink.gif

o dėl fotografavimo, tai man tas pats, visi sako- prigriebk fotiką  doh.gif  ir gryzti namo, įsijungi kopą ir per skype ar fb gauni žinutę- permesk fotkes  doh.gif  nu blyn, kad man sedėt dar visą dieną reikia prie jų, tai nelabai kam daeina  biggrin.gif  tai buvo tikrai tokių bajerių, sako siūsk originalą, arba dar geresnis pasiūlymas buvo- sako atsiusk originalą, o tai kai padarysi, tai tada atsiūsi paredaguotas  biggrin.gif  doh.gif anksčiau esu davus vienai draugei originalą,  nes labai nekantravo pamatyt kas gavosi, o aš neturėjau kada prisėst gerą savaitę, fotkinau jpegu, tai išsiunčiau.. ir pasigailėjau.. nes ji netvarkytas susidėjo į soc tiknklapį  doh.gif  tai nebeduodu daugiau niekam originalo... pasimokiau smile.gif

Man irgi taip sako!!! Oi negaliu kaip kartais pikta būna. Žmonės galvoja kad pafotografuoji, susikeli į kompą, ir viskas, nuotraukos yra ! smile.gif Man viena draugė išvis gerai pasakė. Sako atsiųsk neredaguotas, aš pati susitvarkysiu. O ji ten su kažkokia programėle veidą nusiblurina iki negalėjimo, dantis išsibalina tragiškai, ir dar visokių rėmelių bei širdelių ant foto prisideda. Išvis labai supykstu kai pamatau kaip mano nuotrauką apkarpo ar dar kokį velnią padaro doh.gif smile.gif
Gotte, ir aš truputį pakomentavau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 04 19, 18:16)

QUOTE(Kikirike @ 2011 04 19, 18:18)

QUOTE(Almost @ 2011 04 19, 18:19)

QUOTE(R.P.Z. @ 2011 04 19, 18:21)

QUOTE(Ersė @ 2011 04 19, 18:26)
Akasha, liuks  4u.gif  viskas ten gerai wink.gif

Dekui merginos, nu bet man kazkas nepatinka ten.. tikriausiai as pati biggrin.gif Del seselio, taip sutinku, kad galbut butu geriau be jo... bet is kitos buse, nebenoriu to tolygaus vienodo apsvietimo... tai seselis man cia nelabai maiso... Bet as pati maisau... Va mergiote mano, tai su smagia israiska ir t.t.

QUOTE(gotte @ 2011 04 19, 18:26)
Akasha, didžiausią įspūdį man paliko tavo auto (nekliuvo fotoaparato padėtis) ir auto su mažyle (vaiko išraiška superinė) ir helioso bandymai  bigsmile.gif labai žinok  mirksiukas.gif
Pirmoj foto tai keistai vaiko veidukas ir striukė, lyg eitų ryškesnė linija apie kurią esantys objektai blausesni  g.gif

Delui tau... Tavo nuotraukeles veliau pakomentuosiu... smile.gif Bet man iskart krito i aki su katinais.. taip nestandartiskai kazkaip pasirode... smile.gif
Atsakyti
atsiprašau kvailas klausimas su kokia programa kuriat koliažą? man picasa niekaip neduoda kvadratinių foto sudėt, daro vertikalias nors tu ką doh.gif Bandau koliažą atsiskaitymui padaryt ir nors nusišauk doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 04 19, 17:58)
Dekui merginos, nu bet man kazkas nepatinka ten.. tikriausiai as pati  biggrin.gif 

Pasisakysiu ir aš biggrin.gif
Kadangi tave tavo visuose auto matau tik labai gražią ir neapkūnią, tai šioje man kliūna tai, kad atrodai šiek tiek kitaip ir gal kažkiek apkūnesnė. tongue.gif Be to man trūksta šiek tiek apačios, o viršaus vos vos per daug. Taigi ir man kažkaip neužbaigtas auto su mergaitė smile.gif
p.s. o prieš tai auto kur rodei, tai super mirksiukas.gif

Alabama, jei tai paauglių išdaigos, tai reiktų su tėvais išsiaiškint. Bet nuotraukų tai net nepradėčiau tvarkyti - nei draugės mergaitei, nei toms kitoms piemenėms. tongue.gif
O dėl to, kad reikia kitiems duoti ir tau bus už tai atlyginta, tai manau štai ką. Jei duodi žmonėms, kurie tikrai nieko neturi, tai daryti reikia su malonumu ir be išskaičiavimo (net ir be minčių, kad kada nors kažkas atlygins). Bet yra tokių, kurie moka apsimesti, kokie jie vargšai ir tuo pačiu iš tavęs vos ne "išsireikalauja" morališkai apeliuodami į tavo sąžinę. Ypač gerai jaučia, kaip geriausiai "paveikti" principingus ir sąžiningus žmogelius. Va čia šitas Alabamos atvejis, kai užsakovai "bando" fotografo sąžinės ir principo "nukrypimus" (atsiprašau už tokius išsireiškimus, bet manau, taip bus aiškiau). tongue.gif
Atsakyti
Atsiskaitinėju koliažą, šįkart nelabai vykęs, atsiprašau 4u.gif jei kas paprotins kaip perdarysiu į kvadratą, nes toks yra atsiųstosios ir mano foto formatas. Ir vis bandysiu įgyvendint įdėją su auto arba modeliuku su šia foto, bet čia jau po terminų tik, kol kas kankinu photoshop, bet nelabai žinau kada vėl prisėsiu doh.gif Žodžiu man toli megrinos iki jūsų kaip iki mėnulio blush2.gif
? + sokejuke86
user posted image

Nuotrauka kaip ir nebuvo sunki, bet vat įgyvendint net sunkiau nei praeitą kartą buvo, tiksliau kol kas nepavyko ko noriu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2011 04 19, 20:39)

? + sokejuke86

man tai dera tavo nuotrauka prie pirmosios,tik va tu akinuku nereikejo det smile.gif gal siek tiek per daug smile.gif va reikejo auto pasidaryt beskaitancios knygas smile.gif)) na bet fona suderinai gerai thumbup.gif

Akasha, man irgi patiko tavo austo su dukryte, viskas ten joje puiku ax.gif
Atsakyti
Sveikutes smile.gif 4u.gif

Aciu visoms uz komentarus mano koliazui smile.gif tongue.gif

Siandien mainams jau atspausdinau nuotraukyte smile.gif Liko iki pasto nutipenti smile.gif
Baikit, mergytes, kompleksuoti del mainu foto. Tai dovana, staigmena. Vien pastangos ir demesys yra labai miela.

Akasha, grazus auto..., pasislepus uz fotiko smile.gif Kaip visuomet puiki sviesa, spalvos, malonus grudas smile.gif

Ojeee kaip suk tavo heliosas44. Net galva sukasi, beziurint.Super.
Flickr kur sudetos nuotraukytes, tai labiausiai suka ten kur vaikai ant kalniuko zibutes renka. Labai idomus fono plovimas smile.gif

Auto su vaiku... Spavos, seseliai man graziai zaidzia.. man kiek skiriasi tavo ir mergytes nuotaikos. Tu cia isitempusi... lyg noretusi siltesnes tavo sypsenos zvelgiant i vaikiska israiskele smile.gif

Vienintele, tu man vis kitokia naujose paskutinese nuotraukose. Prisimenu tavo auto pasibandymus snieguotam miske ir cia... Tarsi kitas zmogus smile.gif, bet vis tokia elegantiska, si kart - romantiska...

Burka, mielas rukelis nuo saules mergaites plaukuose ir aplink gelytes, bet nepatinka raudonas striukytes atspindys ant veiduko.
Suniukas judesy man netrukdo, kaip tik priduoda tokio judesio ispudi. Kiek nuotraukoje kontrasto daugiau noretusi...

Zirze, Bridžitos Džons dienoraštis ane? Faina iliustracija ir auto. Tu man siame auto vel kitokia nei ankstesniame portrete...

Alabama, uzuojauta. Kartais stebina zmoniu nesupratingumas... Nesupratimas ka reiskia sutvarkyti nuotraukas... Juk fotkinimas dazniausiai buna tik dalis darbo, kol atrenki, kol sutvarkai sad.gif Deje, zmones nesusiduriantys su fotografija nesupranta, praso zalios, visos medziagos..., vosne ta pati vakara...

Siaip kol kas fotkinu draugus ir pazystamus, kuriuos noriu pati pakankinti. Aisku, kad nemokamai, bet visuomet sakau, kad graziausias foto leis panaudoti savo partfolio... Turiu minti pagaliau isidrasinti fotkinti ir svetimus zmones, tam reiks puslapio, pavyzdinio albumo... Tad galima bent taip isnaudoti nemokamas fotosesijas...

R.P.Z. ooo jau vabzdziai atgijo. Kaip faina stebeti nuotraukose bundancia gamta.
Pirmojoje man kiek nepatinka vertikaliu saku liniju kompozicija. kadras kazkoks nepatogus, neisbaigtas atrodo. Fotkindama buciau stengusis saku rasta istrizai kadre isdestyti. Tada ir drugelis kiek kampu pasisuktu... Butu mieliau akiai.

Antroji foto kompoziciskai labiau patinka ir bitute skrydyje fainai pagauta... Tik koja pakiso fonas... buciau taip paejus, kad jis kiek vienodesnis butu... dabar kairiajame virsutiniame kampe balta fono deme gan stipriai atitraukia demesi nuo nuotraukos pagrindiniu dalyviu - kaciuko ir bitutes...

gotte super nestukes fotosesija. Daugiau pakomentuosiu Flickr wink.gif

sokejuke86 kiba pirkai tokius pacius akinius?smile.gif Graziai atitaikei smile.gif Koliazas apie knygu krimtuka biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo o la la la: 19 balandžio 2011 - 20:02
Akasha man pikta tu atrodai toj auto su dukryte 4u.gif kitokios emocojos tavo norėtųsi ax.gif
bet ale žinau kaip sunku su auto doh.gif o tu dar į juostą auto varai, tai išvis pagarba hi.gif biggrin.gif

sokejuke visai geras išpildymas wink.gif žiūriu ir akiniai lygiai tokie pat biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sokejuke86 @ 2011 04 19, 19:39)

Labai atitaikyta:)Tikrai pirkai tokius akinius ar turejai?

Aciu uz uzuojautas:)Spekit, ar paskambino ir ar kelia rageli ir ar pasijunge skypei biggrin.gif Whatever smile.gif
Atsakyti
oho bigsmile.gif ačiū 4u.gif nesitikėjau gerų žodžių šįkart bet nesinorėjo likt neatsiskaičius, aš akinukus seniai turiu tokius 4u.gif
o vat auto gražiai pasidaryt dar nemoku, su photoshop dirbt nemoku, laiko maža, tai ir sakiau šiek tiek čia nedalyvausiu žaidimuose, pasėdėsiu vis pribėgus prie photoshop, video pažiūrėsiu pasibandysiu truputį, nors minimaliai reikia išmokt koreguot ir gražiai į jb verst, vis nemoku doh.gif Bet jūsų temutę vis stebiu foto stebiu, sakau gal gerų pavyzdžių pažiūrėjau man geriau seksis blush2.gif
ojej bet net nuotaika pakilo dabar reiks mokytis po truputuką, nors greit norėčiau ir vėl gryžt į žaidimus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(maija @ 2011 04 18, 15:16)
"Kad krepselis nebutu tuscias...."
maija + .....

wub.gif

QUOTE(Ersė @ 2011 04 19, 15:20)
Rita, kada i svecius  biggrin.gif  As vel buvau suspejus susirgti  doh.gif  doh.gif
Man angina po rūko fotografavimo, mano vaikas serga trečia savaitė, dėl šios priežasties mano darbai visi baigia mane iš proto išvesti, bet gal ir ištaikyčiau, jei būtų vyras, deja, aš mėnesiui gyvanašlė. Taigi...
O ir minėta panelė (ech ta jaunystė) pas mane nebegyvens iki vasaros, jei nieko dar nenutiks (ech ta meilė) biggrin.gif

zirze bigsmile.gif Aš irgi atspėjau kokia knyga biggrin.gif Labai mielas autoportretukas smile.gif
Aš tai viršelį darysiu vis dėlto.

QUOTE(nanuk @ 2011 04 19, 15:35)
Norėjau eit su pažystama (net ne drauge) susitikt.

Labai gerai, kad visos čia pasidalinat, turėsiu omeny - nesiaugint nachaliavčikų.

QUOTE(sokejuke86 @ 2011 04 19, 19:39)
Atsiskaitinėju koliažą,
Tu šaunuolė, nekompleksuok, tikrai koliažas vykęs 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Alabama @ 2011 04 19, 20:08)

Viskas, pamiršk juos, praleisk vakarą geriau su filmu mirksiukas.gif Negadink sau nervų, neverta, kaip jau sakiau, ne savęs gailėkis, o jų.

Kita bus jei paskambins. Bet šiaip, eina jie cool.gif Užjaučiu 4u.gif
Papildyta:
Dėl šaltų orų kaimynės mergaitę fotografuosiu namie verysad.gif bet bent pabandysiu normaliai pozuojantį žmogų, o tai vyras vaipos, o dukrytė lakioja.
Atsakyti