Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

Nanuk, man paprasciau, as ant savo vaiku viska isbandau biggrin.gif Ir drabuzius, ir vietas, ir technika biggrin.gif o poto kas pamato rezultata, visada atsiranda bent keli norintis butent to paties biggrin.gif esu ligone ir ju fotografavimui, ir daiktams, viska ka perku matau ka kur panaudosiu juos fofotografuodama. Kartais man tu daiktu susipirkimas kainuoja tiek, kad kogero pigiau butu eiti kur nors i studija pasifotkinti doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ersė: 19 balandžio 2011 - 17:00
QUOTE(Ersė @ 2011 04 19, 17:58)
Nanuk, man paprasciau, as ant savo vaiku viska isbandau  biggrin.gif Ir drabuzius, ir vietas, ir technika biggrin.gif  o poto kas pamato rezultata, visada atsiranda bent keli norintis butent to paties  biggrin.gif esu ligone ir ju fotografavimui, ir daiktams, viska ka perku matau ka kur panaudosiu juos fofotografuodama. Kartais man tu daiktu susipirkimas kainuoja tiek, kad kogero pigiau butu eiti kur nors i studija pasifotkinti  doh.gif  lotuliukas.gif

o avatare ten tu pati su vaiku? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 04 19, 18:58)
Nanuk, man paprasciau, as ant savo vaiku viska isbandau  biggrin.gif Ir drabuzius, ir vietas, ir technika biggrin.gif  o poto kas pamato rezultata, visada atsiranda bent keli norintis butent to paties  biggrin.gif esu ligone ir ju fotografavimui, ir daiktams, viska ka perku matau ka kur panaudosiu juos fofotografuodama. Kartais man tu daiktu susipirkimas kainuoja tiek, kad kogero pigiau butu eiti kur nors i studija pasifotkinti  doh.gif  lotuliukas.gif

A, tai Tu tokiu pat foto-sindromu sergi kaip ir aš biggrin.gif Aš net maistą, ypač daržoves, gėles, vazonus, kibiriukus ir pan, perku galvodama pirmiausia kaip tai atrodys fotkinant biggrin.gif
Atsakyti
Na Alabamos situacija skaudi ir pamokanti... sad.gif Esu ir as nukepusi panasiai.... Bet issireikalavau savo dalies smile.gif

Kalbant apie fotosesijas savo malonumui, tai jau visai kas kita... Turiu ir as drauge kurios vaika kankinu iki siol smile.gif ir tuoj naujas ateis i si pasauli smile.gif tai kankinsiu abu tada smile.gif... Ir tikrai kartais net pagalvoju, kad as jos vaikus labiau isnaudoju negu ji mane smile.gif Bet tai vel gi vyksta abipusiu susitarimu....

Bet kitas reuikalas kai tik pazystami zmones praso...
Va parase viena pazystama kiek kainuotu fotosesija ji ir dar viena mergina... Tai primeciau kiek juostu sunaudosiu kiek man juos kainuos ir ryskinima, ir pasakiau, kad imsiu tik uz medziagas uz darba ne... Bet matyt pasirode per brangu, kaip uz juostine fotografija smile.gif ir daugiau neparase smile.gif

O man reikia jusu patarimo... Dariausi auto su vaiku, bet man jis nelabai.... Noriu jusu nuomones ir patarimu...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 04 19, 17:11)

O kodel nelabai?Viskas gerai, svelnu.Man tik tavo veidas seseli labai.
Atsakyti
QUOTE(Akasha @ 2011 04 19, 18:11)

O man reikia jusu patarimo... Dariausi auto su vaiku, bet man jis nelabai.... Noriu jusu nuomones ir patarimu...

nu man tai fainai,tik kaip ir sakė,pačios tavo veidukas šešėlyje blush2.gif
Atsakyti

man tai irgi graži. iš dukros tai jaučiasi lyg net tokia emocija "Cha, čia mano mamka, ji pati geriausia, niekam jos neduosiu, pavydieeeeeek liezuvis.gif "
Atsakyti

user posted image

Iš techninės pusės komentuot per žalia aš, bet man labai gražu kai mamytės fotografuojasi su vaikučiais ir žiūri į juos o ne į fotoaparata. Jaukesnės ir natūralesnės atrodo foto.
Gal kažkam ir nepatinka kad aš kišu čia savo trigrašį nepadarius visų namu darbų, bet paskutinio namų darbo nenoriu dėt bile kokio (čia tokių ir be manes ankstesnėse temose buvo) Kolkas tyliai bandau įveikt tą wb... o kai galvosiu kad kažkas gaunas, tai ir jum parodysiu smile.gif
Atsakyti
Laba diena,

Jau turiu savo nėštukės foto ax.gif , kam smalsu, komentarų laukiu ČIA

Paskaičiau diskusiją dėl nemokamų foto, tai jo, priveikia tokie komentarai kaip - prigriebk fotiką, papyškinsi...lyg į tai nereikia įdėti jėgų, laiko, vėliau darbo redaguojant...tiesiog aš neprivalau įsikinkyti į amžinos fotografuotojos rolę (ką beje seniau buvau pradėjus daryti doh.gif ). Ir dar jei kažką atsakai, kodėl neimsi fotoaparato, tai kiti lepteli - tai man galėsi neredaguotas foto atsiųsti blink.gif net prie geriausių norų nesuprantų, kaip RAW failus reiktų žmogui išsiųsti blink.gif Ar ir jūs sulaukiat tokių prašymų neredaguotų foto? g.gif Ir ką atsakot? g.gif

Alabama, išties, ir aš neatiduočiau nuotraukų tų svetimų žmonių. O jei pamatytum sąskaitoj reikiamą sumą, tada ... 4u.gif

O būna vat ir kitokių žmonių, kaip ta mergina, kurią nėščią fotografavau, jinai po visko net pati užklausė dėl atsiskaitymo, nors iš karto jau su ja tariausi, kad tai nekainuos.

Akasha, didžiausią įspūdį man paliko tavo auto (nekliuvo fotoaparato padėtis) ir auto su mažyle (vaiko išraiška superinė) ir helioso bandymai bigsmile.gif labai žinok mirksiukas.gif

QUOTE(Burka @ 2011 04 19, 11:32)
O,as i eilini pasivaiksciojima fotika pasiemiau,nepyragu prifotkinau,ale kelis kadrus ikelsiu blush2.gif

Pirmoj foto tai keistai vaiko veidukas ir striukė, lyg eitų ryškesnė linija apie kurią esantys objektai blausesni g.gif

Zirze, aš knygą irgi iškart atspėjau bigsmile.gif

QUOTE(Ersė @ 2011 04 19, 16:31)
butent  drinks_cheers.gif  as net neimu fotiko jei einu i draugu vaiku gimtadienius, sventes, i svecius ar siaip bet kur. Arba fotkini arba buni su zmonem, abieju dalyku neiseina padaryti vienu metu biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gotte: 19 balandžio 2011 - 17:31
QUOTE(Kikirike @ 2011 04 19, 17:09)
o avatare ten tu pati su vaiku?  blush2.gif

aha, ten as su mazaja biggrin.gif

QUOTE(nanuk @ 2011 04 19, 17:10)
A, tai Tu tokiu pat foto-sindromu sergi kaip ir aš  biggrin.gif Aš net maistą, ypač daržoves, gėles, vazonus, kibiriukus ir pan, perku galvodama pirmiausia kaip tai atrodys fotkinant  biggrin.gif

lotuliukas.gif

Akasha, liuks 4u.gif viskas ten gerai wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 04 19, 18:26)
aha, ten as su mazaja  biggrin.gif
lotuliukas.gif

Akasha, liuks  4u.gif  viskas ten gerai wink.gif

nu bet pasakysiu,kad čia forume nu ne vien fotografės superinės ir pačios modeliais gali būti - jau nepirmą kuri tikrai labai gražią merginą čia matau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kikirike: 19 balandžio 2011 - 17:56
QUOTE(gotte @ 2011 04 19, 17:26)
Laba diena,

Jau turiu savo nėštukės foto ax.gif , kam smalsu, komentarų laukiu ČIA

Paskaičiau diskusiją dėl nemokamų foto, tai jo, priveikia tokie komentarai kaip - prigriebk fotiką, papyškinsi...lyg į tai nereikia įdėti jėgų, laiko, vėliau darbo redaguojant...tiesiog aš neprivalau įsikinkyti į amžinos fotografuotojos rolę (ką beje seniau buvau pradėjus daryti  doh.gif ). Ir dar jei kažką atsakai, kodėl neimsi fotoaparato, tai kiti lepteli - tai man galėsi neredaguotas foto atsiųsti  blink.gif net prie geriausių norų nesuprantų, kaip RAW failus reiktų žmogui išsiųsti  blink.gif Ar ir jūs sulaukiat tokių prašymų neredaguotų foto?  g.gif Ir ką atsakot? g.gif

pakomentavau flickryje wink.gif

o dėl fotografavimo, tai man tas pats, visi sako- prigriebk fotiką doh.gif ir gryzti namo, įsijungi kopą ir per skype ar fb gauni žinutę- permesk fotkes doh.gif nu blyn, kad man sedėt dar visą dieną reikia prie jų, tai nelabai kam daeina biggrin.gif tai buvo tikrai tokių bajerių, sako siūsk originalą, arba dar geresnis pasiūlymas buvo- sako atsiusk originalą, o tai kai padarysi, tai tada atsiūsi paredaguotas biggrin.gif doh.gif anksčiau esu davus vienai draugei originalą, nes labai nekantravo pamatyt kas gavosi, o aš neturėjau kada prisėst gerą savaitę, fotkinau jpegu, tai išsiunčiau.. ir pasigailėjau.. nes ji netvarkytas susidėjo į soc tiknklapį doh.gif tai nebeduodu daugiau niekam originalo... pasimokiau smile.gif
Atsakyti