Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Ersė @ 2011 04 19, 15:20)

Alabama, galiu paguost, kad buvau irgi idomioj situacijoj  doh.gif 

Man irgi visokių situacijų yra buvę, kad net nemalonu prisimint doh.gif todėl kuo toliau, tuo labiau nemėgstu tų įpareigojančių fotosesijų, geriausia savo malonumui fotkint, arba pačiai pasisiiūlyt pafotkint biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 04 19, 15:20)

biggrin.gif Tau dar ir aciu
QUOTE(nanuk @ 2011 04 19, 15:35)

Nu.Taigi ryte man skambino pries kelione i Kauna ir manes klause, kiek as imu.Su kaina sutiko, atvaziavo ir se tau biggrin.gif
As draugams pasakysiu, kad ju vaiko nuotraukas atiduosiu, bet padruzkiu jau tikrai ne.Mano akys nevaldiskos, su PS gadint uz dyka.
Atsakyti
Alabama, ;*
įdomiai pasijaučiau. štai mane fotkino pora, dar ir mb pafotkino priedo. jie gaišo laiką, tvarkė nuotraukas ir pan., nors žinojo, kad su pinigėliais pas mane striuka, o aš žinojau jų kainas. spyriausi, bet ji tepasakė, kad nori mane fotkint. mes atsidėkojom. lauknešėliu, toli gražu suma nesiekė fotosesijos sumos, BET jie tikrai buvo nuoširdžiai patenkinti, nes žinojo mano padėtį... gal daug ką padarė, kad draugai. tikri draugai ir kad mes visi keturi - jauni žmonės. nes kad čia paauglės sutaupyt norėjo, tai jaučiu faktas. gal žinai po fotkinimo nuvarė į kokį akrą, prisipirko ko ir vuala - ir fotkės, ir pirkiniai... visaip gali būt, bet man irgi neskaniai labai suėjo šita Tavo situacija...
Atsakyti
Kokios diskusijos! Alabama 4u.gif viskas praeina, ir gera, ir bloga, taigi jei draugai geri kaip nors išrišit tą reikalą mirksiukas.gif
O aš drebančiom rankom įdėjau foto mainų į voką. Iš karto persiprašau ir prašau labai nesmerkti, nes jaudinaus pasiutusiai. Lyg ir žadėjau įrėmint, bet tikrai nedrįsau, leidžiu gavėjai tą foto su smeigtukais prisegt jei tik tinka rolleyes.gif Po poros dienų turėtų jau pasiekt adresatą, nes LT ax.gif Ir iš viso su nuotykiais - gerai, kad pažiūrėjau registracijos čekį pašte - įrašė mano pačios pavardę prie gavėjo, pasakiau susimėtė moteriškė, pasikvietė kolegių ir žiūū treškia mano akyse tą voką per rašomojo stalo briauną, aš sakau kaip tik moku švelniau:" Būkit maloni nesuglamžykit, gi spec storesnį voką dėjau." Tai visai žmogui šoką įvariau, net pačiai nesmagu.
O kada parodyt, ką siunčiau? g.gif
Atsakyti
QUOTE(joreta @ 2011 04 19, 17:02)
O kada parodyt, ką siunčiau?  g.gif

man atrodo, kad gavėjas parodys arba pasakys, kad gavo ir kad jau rodytų siuntėjas. kiek pamenu praeitus mainus mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 04 19, 12:24)
[color=yellow]Ai, pasibedavosiu:)

vaje kokia nemaloni situacija ir dar pats jautiesi ,kaip maisu trenkta doh.gif tikiuosi issiaiskinsit , as tai neduociau foto kol neatsiskaitys 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
o aš tai kadangi nelabai turėjau superinių foto,tai išsisukau gal su mintim blush2.gif taip kad kas gausit foto iš manes,tai ieškokit voke ne vien foto,bet ir aprašymo lotuliukas.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(nanuk @ 2011 04 19, 15:35)

Norėjau eit su pažystama (net ne drauge) susitikt. Su vaikais. Ji žino kad fotkinu, sako, o, paimk fotiką, papyškinsi vaikus. smile.gif Eee, visų pirma aš pasiilgau plapalų, arba plepu su ja arba darbuojuosi su fotiku. Kitas dalykas, jei jau pyškinu, tai turiu tvarkyt, juodų neatiduosiu... Žodžiu, keblokoka.. Kai fotikas palei 7000 kainuoja, objektyvai vėl keli tūkst.- šimtai valandų miego sąskaita praleisti prie kompo skaitant literatūras ir naršant po visokias foto, plečiant akiratį bei renkant ir kaupiant žinias, kai tuo tarpu normalūs žmonės miega.. Ne, aš ne meninikas, aš verslininkas ir visas mano turtas šiam gyvenime yra mano laikas. Kas žino, gal už kelių val manęs nebus.. O aš jas praleisiu tvarkydama kažkokias foto vietoj to, kad galėčiau pabūti su savo šeima. No way.

Sulaukėjusi čia etery. 4u.gif

butent drinks_cheers.gif as net neimu fotiko jei einu i draugu vaiku gimtadienius, sventes, i svecius ar siaip bet kur. Arba fotkini arba buni su zmonem, abieju dalyku neiseina padaryti vienu metu biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, o kuri is jusu fotografuojate Palangoje? arba gal zinote kokia fotografe? noreciau vasara savo seimai mini fotosesijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sakuros @ 2011 04 19, 16:38)
Mergaites, o kuri is jusu fotografuojate Palangoje? arba gal zinote kokia fotografe? noreciau vasara savo seimai mini fotosesijos  4u.gif

As ten busiu vasara, jei tinka:)
Atsakyti
As netoli palangos visada smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ersė @ 2011 04 19, 18:31)
Arba fotkini arba buni su zmonem, abieju dalyku neiseina padaryti vienu metu biggrin.gif

Būtent.
Aš pvz turiu draugę, kurios vaikus fotkinu. Ir apie pinigus nė kalbos negali būti. Tiesiog ji man paskolina savo vaikus mainais už nuotraukas. Ant tų vaikų as išbandau naujus objektyvus, naujas aplinkas, vežiuosi į dar nefotkintas vietas, bandau visaip fotkint, žodžiu žaidžiu, eksperimentuoju.. Kartais gaunasi labai puikių kadrų, bet kartais vos viena kita foto verta dėmesio.. Ir ta draugė žino, kad neaišku kiek kadrų bus, ji padeda man savo vaikais toliau tobulėti ir mokintis fotografijos.. Todėl ji visada pasiruošia prieš sesiją, visada apgalvoja kas tiktų, net parduotuvėse apsipirkinėdama ji permeta akimis gal galėtų būti naudotina sesijos metu biggrin.gif Žodžiu turiu draugę ligonę... Jei labai reikia, išrengia vaikus kai šalčiau arba paperka vaikus saldainiais kad tik jie pozuotų... Tai, sakyčiau yra abipusiai- barteriniai mainai, abi pusės lieka patenkintos.. Apie pinigus čia nė kalbos negali būti. Už pinigus aš dirbu ir privalau pateikti rezultatą. O čia aš bandau, žaidžiu ir kartais pateikiu geriau, kartais blogiau...

Taip pat yra ir kitų draugių, kurių vaikus fotografuoju, bet tą darau savo noru, neprašant. Kartais noriu, kartais ne...Juk man taip pat faina paplepėti, o ne stikinėt apie vaikus su kamera.. Todėl mano draugės yra mandagios ir neprašo, suteikia man laisvę.. Priešingu atveju, gal nė nebeičiau į susitikimus. Pafotkint nesunku, bet TAM KAD pafotografuoti (juk kas čia tokio?) bet visgi reikia ir įdirbio ir aparatūros ir labai daug žinių, o visa tai kainuoja.
Atsakyti