QUOTE(sayonara @ 2011 04 19, 16:30)
įsikišiu vėl. paskaičiau apie 10 Lt. neatiduok jiems foto
o jei rimtai, tokie jie ir draugai, vadinasi..
O aš, jei būčiau žadėjusi draugei pafotkint savo malonumui, tai draugės vaikų foto atiduočiau, patvarkyčiau, taip, kaip buvo tartasi. Jei nori kitų vaikų foto- parašyčiau, kad nežinau kaip man elgtis, nuotraukas turiu, bet mano fotosesija kainuoja X lt. ar tinka tiems tėvams? Fotkinosi tai vaikai, bet mokėt tėvai turi? Paklauskit, ar tinkama tokia suma? Jei taip, tada sėdiu prie foto retušavimo. Laukiu žinių.
Foto galima atiduot su logotipu, tegu p**a negyvą ūtėlę.
QUOTE(brumbrumai @ 2011 04 19, 16:43)
Norėjau eit su pažystama (net ne drauge) susitikt. Su vaikais. Ji žino kad fotkinu, sako, o, paimk fotiką, papyškinsi vaikus.
Eee, visų pirma aš pasiilgau plapalų, arba plepu su ja arba darbuojuosi su fotiku. Kitas dalykas, jei jau pyškinu, tai turiu tvarkyt, juodų neatiduosiu... Žodžiu, keblokoka.. Kai fotikas palei 7000 kainuoja, objektyvai vėl keli tūkst.- šimtai valandų miego sąskaita praleisti prie kompo skaitant literatūras ir naršant po visokias foto, plečiant akiratį bei renkant ir kaupiant žinias, kai tuo tarpu normalūs žmonės miega.. Ne, aš ne meninikas, aš verslininkas ir visas mano turtas šiam gyvenime yra mano laikas. Kas žino, gal už kelių val manęs nebus.. O aš jas praleisiu tvarkydama kažkokias foto vietoj to, kad galėčiau pabūti su savo šeima. No way.
Sulaukėjusi čia etery.