Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis

QUOTE(Alabama @ 2011 04 19, 14:39)
Na ten draugu dukra paaugle ir jos drauges.Tai ka jos sakys tokios, pakikeno ir tiek.

nu įdomiai g.gif kažkaip man atrodo, tėvai davė pinigų, o jos taip sutaupyt norėjo.. blyn, tokį kelią važiuot, kaip supratau iš Kauno į Vilnių, ar ne? nu mistika čia kažkokia tikrai..
Atsakyti
Aš ne kartą per anksti apie žmones pagalvojau blogai... gal tikrai nesusipratimas?
Atsakyti
is tikro man atrodo daug zmoniu yra tokiu, kurie isvis nesupranta, kad fotkinimas daug jegu kai kada reikalauja.. ir kad tai nera tik papyskinimas smile.gif ir jei nori geru rezultatu turi daug dirbt ir daug mastyt ir daug apgalvot. ir jei dar baisiai jie gaunas, tai irgi lieki kaltas smile.gif ir ne duok dieve, jie dar girdeje apie fokusa, tiesu horizonta, nukirstas galunes ir pan. tai sakes iskart biggrin.gif
Atsakyti
Zirze, smagi nuotraukėlė 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 19, 15:42)
Aš ne kartą per anksti apie žmones pagalvojau blogai... gal tikrai nesusipratimas?

ai, tai gal tikrai tevai atsiskaitys. galvojau, cia suauge zmones 10 lt kiso..
Atsakyti
QUOTE(Rita Gude @ 2011 04 19, 14:40)
O kas užsakovas, tos draugės? Nu ne. Tai gal dar sumokės, čia jau principo reikalas - arba tiesiog reikia paklausti mandagiai draugų arba tų panų tėvelių.

As parasiau draugams sms, kol kas tylu.

QUOTE(Svajonė mūsų @ 2011 04 19, 14:42)
nu įdomiai  g.gif  kažkaip man atrodo, tėvai davė pinigų, o jos taip sutaupyt norėjo.. blyn, tokį kelią važiuot, kaip supratau iš Kauno į Vilnių, ar ne? nu mistika čia kažkokia tikrai..

Is Panevezio i Kauna.Gali buti, kad ir mergaites sutaupe.As nezinau, zinau tik, kad as likau durnele:)
QUOTE(brumbrumai @ 2011 04 19, 14:43)
is tikro man atrodo daug zmoniu yra tokiu, kurie isvis nesupranta, kad fotkinimas daug jegu kai kada reikalauja.. ir kad tai nera tik papyskinimas smile.gif ir jei nori geru rezultatu turi daug dirbt ir daug mastyt ir daug apgalvot. ir jei dar baisiai jie gaunas, tai irgi lieki kaltas smile.gif ir ne duok dieve, jie dar girdeje apie fokusa, tiesu horizonta, nukirstas galunes ir pan. tai sakes iskart biggrin.gif

Deja-deja.Argi cia darbas, spaudi sau mygtuka ir tiek. cool.gif
O as patampiau dukra sergancia ant ranku, o po to rankos su fotiku dreba:S
Atsakyti
QUOTE(Alabama @ 2011 04 19, 15:39)
Na ten draugu dukra paaugle ir jos drauges.Tai ka jos sakys tokios, pakikeno ir tiek.

as kazkaip irgi galvoju, kad tevai dave pinigu, o paneles savo nuoziura atkiso tuos 10lt, bet tai tevams viska pranesciau...nepalikciau taip schmoll.gif
nesvarbu, kad ne del pinigu viskas, man vien principo reikalas butu...

QUOTE(paprasta @ 2011 04 19, 15:45)
Zirze, smagi nuotraukėlė  4u.gif  4u.gif

aciu ax.gif
Atsakyti
Blin mane sunervino Alabamos situacija.Kazkaip ismuse is veziu,kad taip buna,na bet tikekimes kad padeti tevai istaisys.
Atsakyti
QUOTE(Ievukis @ 2011 04 19, 14:55)
Blin mane sunervino Alabamos situacija.Kazkaip ismuse is veziu,kad taip buna,na bet tikekimes kad padeti tevai istaisys.

Baik tu, butu cia ko:)Kaip sakydavo Karlsonas-Pustiaki, delo ziteiskoje biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos, noriu pasidalint su jumis šiandienos pasibuvimo su vaikučiu lauke rezultatais. Tik jau dovanokit dėl fokuso.. vėjas stiprokas labai sakeles lingavo. Gal čia ir nieko ypatingo, bet patarimų ir kritikos lauksiu.
user posted image

user posted image
dar kelios čia slaptažodiz pavasaris
Atsakyti
QUOTE(brumbrumai @ 2011 04 19, 14:43)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif butent, o kur dar pinigai isleisti technikai doh.gif

Alabama, galiu paguost, kad buvau irgi idomioj situacijoj doh.gif vienos nepasakosiu, o kitoj, tai dar matyt turejau pati padekot kad sugaisau puse dienos fotkindama ir neaisku kiek laiko sededama prie nuotrauku, dar pati ieskojau kaip atiduoti nuotraukas, o zmogus ne tik kad aciu nepasake, bet kai nusiunciau skype ismete is draugu mane lotuliukas.gif doh.gif doh.gif doh.gif cool.gif Toj sitaucijoj nebuvo tartasi kad sumokes, beeeet keista kai nei aciu nepasako, jau nekalbu apie tai kad drauges ir neprasytos arba sumoka, arba kaip nors kitaip atsidekoja. Ir ne tiek tas faktas kad reikia kazko uz atlikta darba, bet kiek kad jauti kad zmogus yra dekingas ir jam patinka. Apie svetimus net nekalbu, neduociau nuotrauku kol negauciau uzmokescio cool.gif

Rita, kada i svecius biggrin.gif As vel buvau suspejus susirgti doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sayonara @ 2011 04 19, 16:30)
įsikišiu vėl. paskaičiau apie 10 Lt. neatiduok jiems foto wink.gif
o jei rimtai, tokie jie ir draugai, vadinasi.. doh.gif

O aš, jei būčiau žadėjusi draugei pafotkint savo malonumui, tai draugės vaikų foto atiduočiau, patvarkyčiau, taip, kaip buvo tartasi. Jei nori kitų vaikų foto- parašyčiau, kad nežinau kaip man elgtis, nuotraukas turiu, bet mano fotosesija kainuoja X lt. ar tinka tiems tėvams? Fotkinosi tai vaikai, bet mokėt tėvai turi? Paklauskit, ar tinkama tokia suma? Jei taip, tada sėdiu prie foto retušavimo. Laukiu žinių. 4u.gif Foto galima atiduot su logotipu, tegu p**a negyvą ūtėlę.

QUOTE(brumbrumai @ 2011 04 19, 16:43)

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

Norėjau eit su pažystama (net ne drauge) susitikt. Su vaikais. Ji žino kad fotkinu, sako, o, paimk fotiką, papyškinsi vaikus. smile.gif Eee, visų pirma aš pasiilgau plapalų, arba plepu su ja arba darbuojuosi su fotiku. Kitas dalykas, jei jau pyškinu, tai turiu tvarkyt, juodų neatiduosiu... Žodžiu, keblokoka.. Kai fotikas palei 7000 kainuoja, objektyvai vėl keli tūkst.- šimtai valandų miego sąskaita praleisti prie kompo skaitant literatūras ir naršant po visokias foto, plečiant akiratį bei renkant ir kaupiant žinias, kai tuo tarpu normalūs žmonės miega.. Ne, aš ne meninikas, aš verslininkas ir visas mano turtas šiam gyvenime yra mano laikas. Kas žino, gal už kelių val manęs nebus.. O aš jas praleisiu tvarkydama kažkokias foto vietoj to, kad galėčiau pabūti su savo šeima. No way.

Sulaukėjusi čia etery. 4u.gif

Atsakyti