Įkraunama...
Įkraunama...

Duonos kepėjos renkasi čia

Apklausa: Su kokiais priedais duona Jums labiausiai patinka? (185 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Gal kas turit to Malūnininko (Kalvarijos 8) telefono numerį?
Pasitikslinčiau kokios kainos pas jį. Ar jos nekinta? 3lt/kg už salyklą, 2lt/kg už miltus?
Skambinausi į kauno grūdų parduotuvę Veiverių g. tai ten dabar akcija miltam (-15%)...
Kvietiniai 812, 2kg - 4,30lt -15% =3,65Lt, 25kg maišas-43,5lt (be nuolaidos berods)
Ruginiai rupūs, 1,4kg - 3,89Lt - 15% =3,30Lt ir pan.

Tai galvoju ar čia pas tą malūnininką važiuot ar į Kauno grūdus...., hm kur geriau nežinau...
Gal kas turit kokių minčių dar? Kur pigiau miltus gaut?
Ar ieškot turguose sveriamų? Šiandien klausiau, tai ruginiai po 3Lt/kg buvo...kaip ir daug...
Atsakyti
QUOTE(Monstras @ 2011 04 20, 11:20)
Gal kas turit to Malūnininko (Kalvarijos 8) telefono numerį?


http://118.lt/imones...806?actionId=27
Kalvarijos 10, ne 8.
Turguj tai tikrai nebus pigiau.
Atsakyti
QUOTE(eglaite2 @ 2011 04 20, 10:20)
Gal galit kokio kekso receptuka ideti ir parasyt, kaip ka daret? :




migdolinis keksas, keptas IKI-nėj duonkepėj(iš 28 psl.):
1)5 kiaušinius, 225 gr. cukraus ir 1 žiupsnelį druskos gerokai išplakam ir supilam į duonkepės indą.
2)įpilam 6 didesnius šaukštelius romo(aš pyliau brendžio)
3) sumetam 175 gr. pasmulkinto sviesto
4)225 gr. pasmulkintų migdolų
5)250 gr. miltų
6) 3.5 mažojo šaukštelio kepimo miltelių
15 programa, 1 kg.

visiems patiko smile.gif
dar kepiau citrininį iš 26 psl. , irgi skanus.
Atsakyti
QUOTE(Raseliuke @ 2011 04 20, 10:48)
as irgi bandziau ta velykini pyraga (pirmasis gaminys su duonkepe), tai jau kai suspypsejo ir reikejo subert razinas, pamaciau kad tesla kieta, toks guzulas, tai papildomai pieno dar ipyliau apie 100 ml. tada gavosi viskas normaliai.

Aciu, bandysim dar karta su daugiau pieno 4u.gif .

QUOTE(Monstras @ 2011 04 20, 10:52)
Keletas receptų rastų forume kekso:
Nei vieno nebandžiau dar, tai negaliu pakomentuoti

Aciu 4u.gif .

QUOTE(Vifsla @ 2011 04 20, 16:15)
migdolinis keksas, keptas IKI-nėj duonkepėj(iš 28 psl.):
1)5 kiaušinius, 225 gr. cukraus ir 1 žiupsnelį druskos gerokai išplakam ir supilam į duonkepės indą.
2)įpilam 6 didesnius šaukštelius romo(aš pyliau brendžio)
3) sumetam 175 gr. pasmulkinto sviesto
4)225 gr. pasmulkintų migdolų
5)250 gr. miltų
6) 3.5 mažojo šaukštelio kepimo miltelių
15 programa, 1 kg.

visiems patiko smile.gif
dar kepiau citrininį iš 26 psl. , irgi skanus.

Aciu, dabar kaip tik kepa citrininis, liko pusvalandis ir ziuresim kas bus smile.gif .
Atsakyti
SOS ,Kepejeles,ar galiu duonele jau skardoj paruosta kildinimui idet per nakti i saldytuva,nes bijau kad nebutu rugsti,jei paliksiu per nakti siltai.Kaip reiktu pasielgt?Ar nepakenks duoneles kilimui rytoj,kai isimsiu is saldytuvo.Suminkiau plikyta kvietine duona pagal Terros recepta.Aciu
Atsakyti
QUOTE(juste10 @ 2011 04 20, 21:50)
SOS ,Kepejeles,ar galiu duonele jau skardoj paruosta kildinimui idet per nakti i saldytuva,nes bijau kad nebutu rugsti,jei paliksiu per nakti siltai.Kaip reiktu pasielgt?Ar nepakenks duoneles kilimui rytoj,kai isimsiu is saldytuvo.Suminkiau plikyta kvietine duona pagal Terros recepta.Aciu


galit dėt. Jei nepakils, tada ryte dar šiltai pakildinkit, jei bus pakilus leiskit apšilt ir kepkit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monstras @ 2011 04 20, 09:52)

Keletas receptų rastų forume kekso:


daug receptu gali netikt duonkepei, nes arba neiškeps arba sudegs
Atsakyti
Sveikos,
Ar kas esate kepę duoną tik iš speltos miltų? Radau vieną receptą, bet ten irgi kviečių dedama, o man netinka. Norisi kokios pačios paprasčiausios, svarbu, kad duona būtų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Auruma @ 2011 04 20, 23:13)
Sveikos,
Ar kas esate kepę duoną tik iš speltos miltų? Radau vieną receptą, bet ten irgi kviečių dedama, o man netinka. Norisi kokios pačios paprasčiausios, svarbu, kad duona būtų  ax.gif

kažkas darė, tai sakė kad kartelis jaučiasi
Atsakyti
Sveiki, noriu patarimo. Siandien galvojau maisyti tesla duonai, nes mano raugui jau 5 diena. Vakar pamaitinau, buvo viskas gerai, o sindien jau ziuriu ant sieneliu, kur like raugo, atsirado pelesis. verysad.gif Pats raugas tai nesupelijes, grazus, pakiles truputi, matosi burbuliukai viduje. Tai nezinau ka dabar daryti? Galiu kept duona ar jau mest ta rauga lauk ir daryt nauja? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zaika: 21 balandžio 2011 - 13:41
Nataliuncik 4u.gif

aš,atėjau Tau padėkoti už nuostabius duonos pateiktus receptus 4u.gif 4u.gif

Šiandiena,kepiau Tavo recepto duonelę.


Jau pravėsusią neiškenčiau skanavau.


AČIŪ, TAU 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, sakykit, o kas kiek galima raugą maitinti? Kelios draugės prašė, tai kasdien pamaitinu keliais šaukštais miltų, jog greičiau jo prisidaugintų, ar nesugadinsiu? Gal nespės įrūgti? Nors kvapas geras, atrodytų, kad viskas gerai g.gif
Atsakyti