QUOTE(keistuole @ 2011 06 15, 15:02)
na 3.5 val su kildinimu, tai nėr taip ir daug. Duona per valanda nelabai ir iškyla.
Mano abi duonkepės turi greito kepimo programą. Užtrunka nepilnas 2 valandas, bet tam reikia labai stiprių mielių, kurios tokiam kepimui skirtos. Tik niekados nebandžiau šios programos
Kažkaip ir man visai normaliai tos 3 su kapeikom valandos.
Viena mašina kepa 3.20 val, kita 3.45 val ant paprastos programos.
Šiandiens kepsiu naują receptą. Grikių miltai + raugas
Ir dar kažkokią reikės susirasti.
Neseniai kepiau kukurūzų duoną su džiovintom spanguolėm, bet be raugo ir nesaldi. OMG kokia skani sumuštiniams. Mb pusę kepalo per dieną su sviestu sutvarkė
Papildyta:
QUOTE(GITALE @ 2011 06 15, 06:23)
Taurė @ 2011 06 05, 05:04)
Kita kasdienė sumuštinių duonytė. Labai skani tą pačią dieną, galima gryną valgyti. Sumuštiniai su ja nepakartojami
1kg mašinoms
1 1/4 + 2 st š vandens
2 st š sviesto
4 puodeliai miltų
2/3 puodelio paprastų avižinių dribsnių, nevirtų, sausų, nesaldintų ir tt.
1/4 puodelio standžiai prikimšto rudo cukraus
2 st š pieno miltelių1 1/2 a š druskos
2 a š mielių. Dėl mielių irgi tas pats kaip surašiau aukščiau.
kaip sita supprast 2 stiklinės šalto pieno ar kaip issifruot?
o jei neturiu miltelių pieno, tai kiek pilt paprasto skysto pieno?
Labai atsiprašau. Verčiau iš anglų kalbos ir išverčiau labai amerikoniškai tablespoons
Valgomi šaukštai čia.
Papildyta:
QUOTE(Di72 @ 2011 06 15, 08:42)
O sakykit kiek čia vandens reikia pilti?? 3 staliniai šaukštai?
uoj panos, slepiuosi po lapais ir lekiu taisyti visų savo receptų. Jūs jau nepykite ant manęs. Aš čia tablespoon išverčiau į stalo šaukštą
Papildyta:
Pataisiau. Slepiuosi su savo staliniais šaukštais