Na bandau http://www.duonkepis...ntais-vaisiais/
kaip bijau
Ar kuri bandėt su raugu kepti duonkepėje?
QUOTE(rimulia12 @ 2011 06 11, 16:47)
Ar kuri bandėt su raugu kepti duonkepėje?
kepa merginos, viskas gaunasi.
Man šiaip orkaitėj geriau patinka, bet pernai per tuos karščius kepiau duonkepėj. Na ne taip skanu, bet gautis gaunasi.
QUOTE(keistuole @ 2011 06 11, 17:49)
kepa merginos, viskas gaunasi.
Man šiaip orkaitėj geriau patinka, bet pernai per tuos karščius kepiau duonkepėj. Na ne taip skanu, bet gautis gaunasi.
Man šiaip orkaitėj geriau patinka, bet pernai per tuos karščius kepiau duonkepėj. Na ne taip skanu, bet gautis gaunasi.
O tai kokia programa kepa?
uždėjau netaa imestos nuorodėlės duona kepti. Pirma karta kai kepiau tai nesigavo tokia slapia ir sukritus buvo.
Labai noriu išmokti su duonkepe kepti
As vakar pirma karta kepiau su duonkepe ir gavosi liuks Kepaliuka sulapnojom akimirksniu. Po to viska is vakaro sudejau ir ryta po sesiu jau iskepe kitas kepaliukas,na o diena isikepiau prancuziska batona
Nebijokit duonkepes viskas pavyks
Nebijokit duonkepes viskas pavyks
QUOTE(netaa @ 2011 06 11, 16:36)
Na ką receptukas pavyko kuo puikiausiai. Dariau su kmynais, o jau skanumas...Šita įtraukta į receptu knygą
QUOTE(rimulia12 @ 2011 06 11, 23:11)
Na ką receptukas pavyko kuo puikiausiai. Dariau su kmynais, o jau skanumas...Šita įtraukta į receptu knygą
as irgi dariau pagal si recepta, bet man arba cukraus per daug, arba druskos mazai
bet pasireguliavus, tai tikrai puiki duona
QUOTE(rimulia12 @ 2011 06 11, 16:47)
Ar kuri bandėt su raugu kepti duonkepėje?
As kepu duonkepej su raugu. Programa- teslos minkymas, paskui palaikau kokias 4-5val kad pakiltu ir statau programa-duonos kepimas 1val. Viskas gaunasi liuks
QUOTE(netaa @ 2011 06 11, 14:36)
pavyko kažko viršus sukrito, bet šiaip
Labas vakaras
Jungiuos ir as i duonytes kepeju buri, jau nzn keplinta kepaliuka kepu, bet pradejau neseniai Atrode viskas zymiai sudetingiau ir kokius metus tik klausiau kaip kitos kepa Nuvaziavau pas mama kaiman ir isiule rauga, koks jis kaip pagamintas nzn, kepu ir dziaugiuos, kad gaunas.
Receptas:
400g rupiu kv. miltu
400g geru kv. miltu
200g ruginiu miltu
100g selenu
100g saulegrazu
100g semenu
100g aviziniu dribsniu
170g cukraus
3a.s. druskos
1l silto vandens
kmynu
raugas
As kepu is puses normos, orkaitej. Viska sudedu, isminkau, atsidedu raugo ir iki kito karto. Tad as nelabai suorantu su tuo starterio maitinimu. As kaip suprantu pas mane jau gaunas kazkaip kitaip. As pacia tesla is kurios kepu duona ir atsidedu kitam kartui ir taip tesias ir tesias, cia ne taip turi but real?
O kepimas tai pas mane toks: is vakaro uzminkau duonyte, pasildau truputuka orkaite, apvinioju, busima duonyte siltai, ir palieku nakciai ryte tik atsikelus isvynioju, ijungiu kept ir kepu apie 1-1,5 val. Iskepus dar karsta visa apiplaunu vandeniu. Kepu dabar tik ant kep. popieriaus man tas lygumas grazumas jos yra pasakiskas O skonis skonis, karsta su sviestu niam suvalgom kartais per 3 dienas
Jungiuos ir as i duonytes kepeju buri, jau nzn keplinta kepaliuka kepu, bet pradejau neseniai Atrode viskas zymiai sudetingiau ir kokius metus tik klausiau kaip kitos kepa Nuvaziavau pas mama kaiman ir isiule rauga, koks jis kaip pagamintas nzn, kepu ir dziaugiuos, kad gaunas.
Receptas:
400g rupiu kv. miltu
400g geru kv. miltu
200g ruginiu miltu
100g selenu
100g saulegrazu
100g semenu
100g aviziniu dribsniu
170g cukraus
3a.s. druskos
1l silto vandens
kmynu
raugas
As kepu is puses normos, orkaitej. Viska sudedu, isminkau, atsidedu raugo ir iki kito karto. Tad as nelabai suorantu su tuo starterio maitinimu. As kaip suprantu pas mane jau gaunas kazkaip kitaip. As pacia tesla is kurios kepu duona ir atsidedu kitam kartui ir taip tesias ir tesias, cia ne taip turi but real?
O kepimas tai pas mane toks: is vakaro uzminkau duonyte, pasildau truputuka orkaite, apvinioju, busima duonyte siltai, ir palieku nakciai ryte tik atsikelus isvynioju, ijungiu kept ir kepu apie 1-1,5 val. Iskepus dar karsta visa apiplaunu vandeniu. Kepu dabar tik ant kep. popieriaus man tas lygumas grazumas jos yra pasakiskas O skonis skonis, karsta su sviestu niam suvalgom kartais per 3 dienas
QUOTE(netaa @ 2011 06 12, 15:30)
pavyko kažko viršus sukrito, bet šiaip
kitą kartą pamažinkit vandens kiekį(dar priklauso ir nuo vaisiu drėgnumo/išdžiovinimo)
Sveikos, kepėjėlės. Vakar iškepiau savo trečią duonos kepaliuką, taigi patirties tame reikale neturiu. Sakykit, prašau, kodėl duonelė gaunasi kaip guminė? nors šiaip skonis neblogas.