QUOTE(netaa @ 2011 06 10, 20:58)
Noriu kept duonytę, bėda,kad UK nežinau miltų pavadinimų
QUOTE(Vix @ 2011 05 27, 21:18)
sveikos, gal gali man padeti Airiukes ar Angliukes? Noriu issikepti ,,Sveika duona" rastame cia sm forume. Tik nezinau kaip tiksliai verciasi kai kurie produktai:
1.kvietininiai miltai
2.ruginiai miltai
3.rupius ruginiai miltai
4.avižų sėlenos
5.linu semenys
6.kmynai
ir ar svis rasiu tokius ingredijentus Airijoje
labai iskarto dekui
1.kvietininiai miltai
2.ruginiai miltai
3.rupius ruginiai miltai
4.avižų sėlenos
5.linu semenys
6.kmynai
ir ar svis rasiu tokius ingredijentus Airijoje
labai iskarto dekui
QUOTE(laurechka @ 2011 05 27, 22:54)
1.Wheat flour
2.Rye flour (rasi sveikuolių pardėse arba lenkų/lietuvių ar pan)
3.coarse rye flour (kaip ir su ruginiais)
4.oat bran ( sveikuolių pardėj bandyk ieškot, o gal ir paprastoj didesnėj pardėj rasi)
5. Linseed (sveikuolių pardėj, o gal ir paprastoj didesnėj pardėj rasi)
6.cumin (pigiausiai- lietuvių pardėj).
2.Rye flour (rasi sveikuolių pardėse arba lenkų/lietuvių ar pan)
3.coarse rye flour (kaip ir su ruginiais)
4.oat bran ( sveikuolių pardėj bandyk ieškot, o gal ir paprastoj didesnėj pardėj rasi)
5. Linseed (sveikuolių pardėj, o gal ir paprastoj didesnėj pardėj rasi)
6.cumin (pigiausiai- lietuvių pardėj).