aš tai kepdama savo darbo neskaičiuoju... nes tada reiktų namie nieko neveikti, tik gulėti... nes neapsimoka nei šeimai valgyti gaminti, nei tvarkyti, nei lyginti ir pan. bet man patinka kepti, dirbti namie buities darbus, ir nekilo niekada mintis skaičiuoti DARBO KAINĄ
kepiau vakar bočių duonelę, vyrui su saulėgrąžomis, o prie kavytės į tą pačią bočių tešlą pridėjau moliūgų sėklų, džiovintų vaisių, nu liuks gavosi nebeperku jokio pyrago jau senai
QUOTE(Čiaaš @ 2011 06 08, 14:04)
Na labai paprastai, jei per mėn. uždirbu 2000 litų, tai valanda mano darbo verta apie 12 litų. Tikiuosi nereikia prie duonos dirbti valandos. Juk viską supili, o ji pati toliau maišo ir kepa ar ne?
Būtent, kad pati. Produktams susverti ir sudėti bei duonai išimti reikia labai mažai laiko, todėl ir įdomu kaip čia skaičiuoja
QUOTE(Taurė @ 2011 06 08, 19:49)
st- tai išverčiau labai amerikoniškai, soriukas Valgomas šaukštas čia.
Konvertuotis viską gali susiradus konverterių lenteles google. Pas mane ant puodukų surašyti ml, bet nežinau ar bus tikslu. 2/3 puodelio rašo 160ml.
Tas mišinys tai paprasta sausa bulvių košė, tik priedo su česnako skoniu. Kur dapili kokio pieno ar sviesto ir gaunasi košė. Į duoną ji dedama sausa.
Konvertuotis viską gali susiradus konverterių lenteles google. Pas mane ant puodukų surašyti ml, bet nežinau ar bus tikslu. 2/3 puodelio rašo 160ml.
Tas mišinys tai paprasta sausa bulvių košė, tik priedo su česnako skoniu. Kur dapili kokio pieno ar sviesto ir gaunasi košė. Į duoną ji dedama sausa.
aha, tai teisingai supratau
Ačiū
Kas per mišinys žinau, įdomu koks kiekis pakelyje, nes pvz pas mus jų yra įvairių- vienai porcijai ir didesnių, berods po pusę kg
QUOTE(nataliuncik @ 2011 06 08, 15:21)
tai tam ir kepam duoną ir kt. namie, kad žinotum ką dedam ir ką valgom
o kai dar su meilė padaryta...
o kai dar su meilė padaryta...
kokios pas jus varnos laksto parase???? labai liuksovai atrodo
gal kregzdes preis lietu???
ryt kepsiu 3 kepalus
QUOTE(Karvute @ 2011 06 08, 21:23)
kokios pas jus varnos laksto parase???? labai liuksovai atrodo
gal kregzdes preis lietu???
ryt kepsiu 3 kepalus
gal kregzdes preis lietu???
ryt kepsiu 3 kepalus
suka suka ratus, jau žada lietų ne šiandien tai ryt-poryt bus
bandau šiom dienom duoną taupyt, pas mus 30namie, tai bet koks kepimas daro pragarą
QUOTE(nataliuncik @ 2011 06 08, 14:57)
suka suka ratus, jau žada lietų ne šiandien tai ryt-poryt bus
bandau šiom dienom duoną taupyt, pas mus 30namie, tai bet koks kepimas daro pragarą
bandau šiom dienom duoną taupyt, pas mus 30namie, tai bet koks kepimas daro pragarą
Pas mus dabar gili naktis 2:34 nakties. Lauke +30C
Kur visos kepėjos
Išmėginau 2 naujus receptus iš naujos knygos. Labai skani duonytė gavosi iš avižinių dribsių, saulėgražų, kvietinių miltų ir kvietinių pilno grūdo ar kaip jie ten vadinasi lietuviškai, mišinio
Išmėginau 2 naujus receptus iš naujos knygos. Labai skani duonytė gavosi iš avižinių dribsių, saulėgražų, kvietinių miltų ir kvietinių pilno grūdo ar kaip jie ten vadinasi lietuviškai, mišinio
Noriu kept duonytę, bėda,kad UK nežinau miltų pavadinimų
QUOTE(Taurė @ 2011 06 10, 19:21)
Kur visos kepėjos
Išmėginau 2 naujus receptus iš naujos knygos. Labai skani duonytė gavosi iš avižinių dribsių, saulėgražų, kvietinių miltų ir kvietinių pilno grūdo ar kaip jie ten vadinasi lietuviškai, mišinio
Išmėginau 2 naujus receptus iš naujos knygos. Labai skani duonytė gavosi iš avižinių dribsių, saulėgražų, kvietinių miltų ir kvietinių pilno grūdo ar kaip jie ten vadinasi lietuviškai, mišinio
Karšta per daug, vakar padariau esminę klaidą, kepiau batonus. Vos neužtroškom... Laukiu vėsesnių orų kepimui
QUOTE(drugelis. @ 2011 06 10, 13:12)
Karšta per daug, vakar padariau esminę klaidą, kepiau batonus. Vos neužtroškom... Laukiu vėsesnių orų kepimui
Orkaitėje nekas kepti jei namai be kodicionieriaus Mes šaldome namus, bet ir kepu duonkepėje, nuo jos neina karštis toks
netaa, aš JAV gyvenu, jaučiu miltai vadinsis taip pat kaip pas mane Aš irgi nelabai gaudausi kaip versti į LT pavadinimus, todėl renkuosi angliškai surašytus receptus
QUOTE(netaa @ 2011 06 10, 20:58)
Noriu kept duonytę, bėda,kad UK nežinau miltų pavadinimų
o gal ten numerius ir raideles rašo.
Iš esmės jie viską ir pasako, tik tada belieka žiūrėt, kokio grūdo.
QUOTE(keistuole @ 2011 06 11, 07:30)
o gal ten numerius ir raideles rašo.
Iš esmės jie viską ir pasako, tik tada belieka žiūrėt, kokio grūdo.
Iš esmės jie viską ir pasako, tik tada belieka žiūrėt, kokio grūdo.
ką žiūrėt,kai su kalba striuka