QUOTE(Will @ 2011 06 08, 05:05)
Ačiū labai
Išsisaugojau, išbandysiu
---
Kas tas st? Gal čia valgomas šaukštas?
---
O čia kas, t.y. koks maždaug kiekis būna to mišinio pas jumi?
Orkaitėje tik taip ir kepdavau, viskas gaudavosi
Žiūrint kaip valgoma, ne visai kasdien duoną valgo
Kaip apskaičiuojat darbą?
Turgelyje mačiau, kad naminė duona kainuoja vidutiniškai 9 lt/kg
st- tai išverčiau labai amerikoniškai, soriukas
Valgomas šaukštas čia.
Konvertuotis viską gali susiradus konverterių lenteles google. Pas mane ant puodukų surašyti ml, bet nežinau ar bus tikslu. 2/3 puodelio rašo 160ml.
Tas mišinys tai paprasta sausa bulvių košė, tik priedo su česnako skoniu. Kur dapili kokio pieno ar sviesto ir gaunasi košė. Į duoną ji dedama sausa.
Papildyta:
QUOTE(@lot@ @ 2011 06 08, 10:57)
Sveikos kepejeles,priimkit ir mane i savo buri
Siandien isigijau Eta kepimo krosnele,bet kolkas zalias miskas
nezinau nuo kokio receptuko pradeti,gal zinot koki lengviausia pradedanciai
Ir meginsiu isiaiskinti su paciu aparatu.
Knygutės su receptais nebuvo prie krosnelės ? Turėtų būti receptai korsnelės instrukcijų knygelėje. Ten visados bus pats paprasčiausias balto batono receptas. Nuo jo ir pradėkite
Papildyta:
QUOTE(Čiaaš @ 2011 06 08, 06:48)
Kas čia tą sveikatą išmatuos
juk daug kas ir zepter puodų dėl sveikatos prisipirko, o dabar visi sveikuoliai liepia ir daržoves ir mėsą per kelis vandenius virti, kad visi nitratai ir kiti brudai išsiplautų o ne savose sultyse gaminti...
Net nekilo minties skaičiuoti kur pigiau. Namuose sveikiau ir tai svarbiausia. O jei dar patinka, tai išvis nerealu
Man asmeniškai patinka kepti duoną. Kepu seniai ir daug. Kepu sau, draugams. Varau 2 mašinom iškart
Kepu ir ne tik mašinoje. Dažnai naudoju tešlos ciklą, o kepu orkaitėje. Malonumas tas visas procesas.
Šiandien turiu iškepti 2 kepalus, nes praitų 2 liko tik kriaukšlė
Pirmyn kepėjėlės
Prisimenu iš senų laikų buvo kažkokia laida nesamonių muziejus ar kažkas tokio. Kai atnešė į studiją kepalą duonos su neaiškiu daiktu įsimaišiusiu į kepalą