Įkraunama...
Įkraunama...

Duonos kepėjos renkasi čia

Apklausa: Su kokiais priedais duona Jums labiausiai patinka? (185 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Dėkit 0,5-1a.š.
Atsakyti
prašau patarkite: duonkepėje užstačius programą duonos tešla 1:25, tešla jau išmaišyta ir pakilus, tada geriau statyti pagrindinę duonos kepimo programą 3:20, ar tiktai programą duonos kepimas ?
Atsakyti
Jei pakilo dvigubai - tik kepimas.
Atsakyti
Pabandžiau vieną receptėlį iš Delonos puslapio
Tamsi kvietinė duona 2 tik vietoj "Kepimo mišinys TAMSUSIS" panaudojau parduotuvėje pirktą Malsenos MIŠINYS JUODAI DUONAI
Na išėjo visai neblogai, kelis gabaliukus paragavus, skonis visai neblogas, žiūrėsim kaip jis keisis po kelių dienų

user posted image user posted image
Atsakyti
[quote=Monstras,2011 05 20, 14:14]
Pabandžiau vieną receptėlį iš Delonos puslapio
Tamsi kvietinė duona 2 tik vietoj "Kepimo mišinys TAMSUSIS" panaudojau parduotuvėje pirktą Malsenos MIŠINYS JUODAI DUONAI
Na išėjo visai neblogai, kelis gabaliukus paragavus, skonis visai neblogas, žiūrėsim kaip jis keisis po kelių dienų

Graži duonytė. Aš šiandien kepiau ruginę kmynų duonelę (vėl) tik šįsyk su mielėm, kaip kad recepte. Na, gavosi fantastiškas kepaliukas - kubiliukas. Puri, akyta bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2011 05 20, 14:37)
Aš šiandien kepiau ruginę kmynų duonelę (vėl) tik šįsyk su mielėm, kaip kad recepte. Na, gavosi fantastiškas kepaliukas - kubiliukas. Puri, akyta  bigsmile.gif

Pagal koki recepta kepet rugine kmynu duonyte? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Monstras @ 2011 05 19, 06:42)
Na tai kiek dėti tų mielių tada 1 kg duonos? Na raugo ten būna turbūt 200-300gr ar pan., o kiek tada mielių dėti?

as deciau maximaliai 10 g svieziu 4u.gif niekad nesveriu savo kepaliuku, tai cia is akies sakau. geriausia paciai isbandyti ir nuspresti kiek patinka mirksiukas.gif o su sausomis as isvis nedraugauju blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(rausvakase @ 2011 05 20, 16:52)
Pagal koki recepta kepet rugine kmynu duonyte? blush2.gif

Receptas Portukės ruginė duona su kmynais. Yra pirmam puslapyje, nuorodose duonos receptų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2011 05 20, 19:48)
Receptas Portukės ruginė duona su kmynais. Yra pirmam puslapyje, nuorodose duonos receptų  smile.gif

Dar turiu klausimeli blush2.gif Recepte naudojami duonos miltai. Kas tai? Ar cia duonos dziuveseliai ar kokie specialus miltai duonai? Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rausvakase @ 2011 05 21, 12:16)
Dar turiu klausimeli  blush2.gif Recepte naudojami duonos miltai. Kas tai? Ar cia duonos dziuveseliai ar kokie specialus miltai duonai? Aciu 4u.gif

Nesu tikra, bet man rodos , kad čia kalba apie I rūšies kvietinius 812 miltus.. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rausvakase @ 2011 05 21, 11:16)
Dar turiu klausimeli  blush2.gif Recepte naudojami duonos miltai. Kas tai? Ar cia duonos dziuveseliai ar kokie specialus miltai duonai? Aciu 4u.gif

Aš dėjau paprasčiausius aukščiausios rūšies kvietinius.
Atsakyti
Sveikos,
Gal gali kaunietės parašyti kiek kainuoja speltos miltai pas malūnininką? Iki kelių dirba penktadieniais/šeštadieniais?
Atsakyti