Dėkit 0,5-1a.š.
Jei pakilo dvigubai - tik kepimas.
Pabandžiau vieną receptėlį iš Delonos puslapio
Tamsi kvietinė duona 2 tik vietoj "Kepimo mišinys TAMSUSIS" panaudojau parduotuvėje pirktą Malsenos MIŠINYS JUODAI DUONAI
Na išėjo visai neblogai, kelis gabaliukus paragavus, skonis visai neblogas, žiūrėsim kaip jis keisis po kelių dienų
Tamsi kvietinė duona 2 tik vietoj "Kepimo mišinys TAMSUSIS" panaudojau parduotuvėje pirktą Malsenos MIŠINYS JUODAI DUONAI
Na išėjo visai neblogai, kelis gabaliukus paragavus, skonis visai neblogas, žiūrėsim kaip jis keisis po kelių dienų
[quote=Monstras,2011 05 20, 14:14]
Graži duonytė. Aš šiandien kepiau ruginę kmynų duonelę (vėl) tik šįsyk su mielėm, kaip kad recepte. Na, gavosi fantastiškas kepaliukas - kubiliukas. Puri, akyta
Graži duonytė. Aš šiandien kepiau ruginę kmynų duonelę (vėl) tik šįsyk su mielėm, kaip kad recepte. Na, gavosi fantastiškas kepaliukas - kubiliukas. Puri, akyta
QUOTE(drugelis. @ 2011 05 20, 14:37)
Aš šiandien kepiau ruginę kmynų duonelę (vėl) tik šįsyk su mielėm, kaip kad recepte. Na, gavosi fantastiškas kepaliukas - kubiliukas. Puri, akyta
Pagal koki recepta kepet rugine kmynu duonyte?
QUOTE(Monstras @ 2011 05 19, 06:42)
Na tai kiek dėti tų mielių tada 1 kg duonos? Na raugo ten būna turbūt 200-300gr ar pan., o kiek tada mielių dėti?
as deciau maximaliai 10 g svieziu niekad nesveriu savo kepaliuku, tai cia is akies sakau. geriausia paciai isbandyti ir nuspresti kiek patinka o su sausomis as isvis nedraugauju
QUOTE(rausvakase @ 2011 05 20, 16:52)
Pagal koki recepta kepet rugine kmynu duonyte?
Receptas Portukės ruginė duona su kmynais. Yra pirmam puslapyje, nuorodose duonos receptų
QUOTE(drugelis. @ 2011 05 20, 19:48)
Receptas Portukės ruginė duona su kmynais. Yra pirmam puslapyje, nuorodose duonos receptų
Dar turiu klausimeli Recepte naudojami duonos miltai. Kas tai? Ar cia duonos dziuveseliai ar kokie specialus miltai duonai? Aciu
QUOTE(rausvakase @ 2011 05 21, 12:16)
Dar turiu klausimeli Recepte naudojami duonos miltai. Kas tai? Ar cia duonos dziuveseliai ar kokie specialus miltai duonai? Aciu
Nesu tikra, bet man rodos , kad čia kalba apie I rūšies kvietinius 812 miltus..
QUOTE(rausvakase @ 2011 05 21, 11:16)
Aš dėjau paprasčiausius aukščiausios rūšies kvietinius.