Senai pas jus bebuvau, kiek naujų kepėjų
Labai šaunu, kad visdaugiau kepa namuose
QUOTE(Monstras @ 2011 05 09, 07:36)
Čia kaip suprantu su šiuo raugu man taip ir nieko neišėjo... ???
jau šiandien turbūt 5-ta diena, o jis kažkoks užsistovėjęs, nusistovi vanduo virš jo, jau dalį ir nupyliau. Maitinau antrą, trečia ir ketvirtą dieną, bet nieko turbūt čia man neišėjo...
Ką pasakys žinovės?
Čia nuo miltų prikauso, specialiai eksperimentavau su įvairiais miltais, bet išsisukom ir iš šios padėties, manau perskystą primaitinimą padarai padarai.
Aš dariau taip - nupylaiu tą visą vandenį ir damaitinau tirštai, tokiu, kad ant šaukšto laikėsi, porą dienų, raugas jūsų geras matosi, o sakau tie nuvandenijimai nuo miltų priklauso, dėkite mažiau vandens ir viskas bus ok. Neišmeskite raugo, nes kaip nataliunčikas rašė - blogas raugas supelijas raugas
Beja iš šio raugo irgi aju galite kepti, tikrai pavyks
QUOTE(Glen @ 2011 05 09, 08:19)
Sveiki,
Mano raugas igavo acetono kvapa,cia jau viskas ismest beliko?ar dar taisomas sis variantas?
Įdomu nuo ko, gal su kuo nors netinkamai pamaišėte?
QUOTE(dita0506 @ 2011 05 09, 21:04)
merginos gal galite pasakyti,pasidariau kvietinio raugo. Lyg ir burbuliuoja, vis papildomai dadedu miltų ir vandens,bet gaminys neiškyla. Tik gaunasi kažkiek šlapokas.
Kodėl man taip atsitinka
O pats raugas ar pakilo?
Jei ne pabandykite įdėti medaus arba cukraus.
Kiek laiko gaminį kildinate?