QUOTE(Boruze5 @ 2011 05 07, 08:46)
Aisku as kaskaip galvojau ,kad duonkepe tik duonai skirta.O sakot skirtumas didelis tarp orkaites.Tikiuosi batonui uztenka viska sumesti ir palikti ar reikia terliotis.Norisi konvekcines ,norisi duonkepes ,blynine,vafline ,kombainas jau yra.Kazin vat ar visko reikia ar daugiau kaip zaisliuku norisi.
visus produktus sudeti,ijungti programa ir viskas.
Papildyta:
QUOTE(Will @ 2011 05 06, 23:03)
Iš knygelės, kur prie IKI duonkepės buvo. Jei norėsit, ryt galėsiu parašyti receptą
O kaip vyniotinį kepti?
Šiandien dar kepiau paprastas bagetes, tai tik vienas minusas- jų labai nedaug (4) ten gaunasi
noresiu.
o as toki vyniotini kepiau; va toks isejo
1,5 a.s. sausu mieliu (10g svieziu)
450g. miltu
0,5 a.s. druskos
2 v.s. cukraus
2 v.s. aliejaus arba sviesto
250ml. pieno
Idarui:
100g aguonu
150g. cukraus
100ml. pieno
galima dar riesutus,razinas deti
Kol duonkepe daro savo darba,mes darome idara. I puoda dedam aguonas,cukru ir piena,ir verdam kol sutirstes. (reikia nemazai ja pavirti)
Kai tesla bus gatava,dalinam ja i 4 dalis. Kiekviena iskociojam,graziai aptepam idaru ir suvyniojam kaip vyniotini. Iseis 4 tokie vyniotiniai. 2 dedam i kibiriuko dugna,o likusius 2 ant virsaus,vienas ant kito. Uzdengiam ranksluosciu ir pakildinam,paskui dedam i duonkepe,ijungiam kepimo funkcija. Pries kepant aptepiau kiausiniu plakiniu. Skanaus